Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Meli to szkoła musi dać pozwolenie???? chore jakieś......

Ja w kwietniu do Zurichu z przesiadką..... lekki strach jest ale tysiące lotów codziennie w porównaniu z katastrofami na drodze to nic. Loty to nadal najbezpieczniejszy transport.

Edit:

Meli podaj mi adres na PW gdzie mam wysłać fanta z licytacji :D

(dodam jeszcze mały gratis :D)

Edytowane przez lolek7825

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Złapałam się za malowanie , więc cały parter czeka na koniec i wtedy dopiero zobaczę świat :D. Teraz mam mega sajgon w domu.

Na dodatek latam szkoła- dom bo młoda ma rekolekcje i chodzi na 40 min ., faceta co robi nam na zewnątrz , którego muszę doglądać o innych firmach ,które tu juz drugi dzień z poprawkami przyjeżdżają nie wspomnę.

Wieczorami padam i tak sobie myślę ,że jakbym w pracy siedziała to mniej zmęczona bym była :D.

tak :)

niestety zaraz 7kwietnia wyruszamy bo prom wieczorem z Danii mamy..

obowiazek wrocenia do szkoly, pracy robi swoje, chociaz i tak starsza opusci 2 dni :bash:

zapomnialam napisac o pozwolenie ze szkoly o wolne tych 2dni :eek: choliira jutro musze do szkoly sie wybrac:bash:

dobry i tydzień w Polsce, najgorsza jest podróż:/

Fajna oglądałaś w poniedziałek o tych laskach z holiwoodu, niezla ta kolezanka twojej siostry, z tą sprzątaczką dobre było

Ja mam okna w większości pomyte, zostały mi dwa, ale nie ja myłam tylko mąż, za co jestem mu niezmiernie wdzięczna

Stół też już mam prawie zamówiony, czekam na próbnik kolorów, to w weekend dobiorę i złoże już zamówienie.

bratkaf oglądałam oglądałam.:)Ona jest taka...bardzo pedantyczna ale naprawde to fajna dziewczyna.Jak przylatuje do mojej siostry to ona juz tydzień wcześniej cały dom sprząta zeby Kaśka gdzieś sie na kurz nie nadziała :rotfl::rotfl:Dziwi mnie tylko czemu ona jest w tym programie " zony Hollywoodu" skoro ona nigdy meza nie miała? Edytowane przez fajna kobieta

bratkaf oglądałam oglądałam.:)Ona jest taka...bardzo pedantyczna ale naprawde to fajna dziewczyna.Jak przylatuje do mojej siostry to ona juz tydzień wcześniej cały dom sprząta zeby Kaśka gdzieś sie na kurz nie nadziała :rotfl::rotfl:Dziwi mnie tylko czemu ona jest w tym programie " zony Hollywoodu" skoro ona nigdy meza nie miała?

no sama się przyznała, że jest pedantyczna, ale z tym myciem nóg mnie rozwaliła

hej hej :)

tez ogladalam ten program i baardzo mi sie spodobala ta kontrola czystosci :D tez bym tak robila :D

w koncu kase dostaje nie za obijanie sie a za prace ;) fajna ta dziewczyna, i co najlepsze to akcja na plazy z psami.. gdyby nie kamery to by pewnie piznela tej drugiej w morde :lol2:

Lolek, tak musze pisac o pozwolenie ze szkoly na wolne dni.. max 10 dni w roku szkolnym mozna miec ;) wiec teraz bede pytac o 2. ;)

ja skitrana z treningu wrocilam.ale dzisiaj byla jaaaazda, ze schodow na pupie schodzilam bo mi nogi odmawialy posluszenstwa , a z auta jak pokraka wychodzilam:lol2: