lolek7825 24.03.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) Meli to szkoła musi dać pozwolenie???? chore jakieś...... Ja w kwietniu do Zurichu z przesiadką..... lekki strach jest ale tysiące lotów codziennie w porównaniu z katastrofami na drodze to nic. Loty to nadal najbezpieczniejszy transport. Edit: Meli podaj mi adres na PW gdzie mam wysłać fanta z licytacji (dodam jeszcze mały gratis ) Edytowane 24 Marca 2015 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.03.2015 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.03.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Hejka!!! Właśnie kończę pić kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.03.2015 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 To ja zaczynałam jak się witalam czyli wychodzi nam ta sama pora Mirka okna pomyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.03.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Złapałam się za malowanie , więc cały parter czeka na koniec i wtedy dopiero zobaczę świat . Teraz mam mega sajgon w domu. Na dodatek latam szkoła- dom bo młoda ma rekolekcje i chodzi na 40 min ., faceta co robi nam na zewnątrz , którego muszę doglądać o innych firmach ,które tu juz drugi dzień z poprawkami przyjeżdżają nie wspomnę. Wieczorami padam i tak sobie myślę ,że jakbym w pracy siedziała to mniej zmęczona bym była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.03.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Hejo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.03.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Hej właśnie tak myslałam że o czymś zapomniałam, okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mmel wczoraj poznałam dwie koleżanki z twojego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.03.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 tak niestety zaraz 7kwietnia wyruszamy bo prom wieczorem z Danii mamy.. obowiazek wrocenia do szkoly, pracy robi swoje, chociaz i tak starsza opusci 2 dni zapomnialam napisac o pozwolenie ze szkoly o wolne tych 2dni choliira jutro musze do szkoly sie wybrac:bash: dobry i tydzień w Polsce, najgorsza jest podróż:/ Fajna oglądałaś w poniedziałek o tych laskach z holiwoodu, niezla ta kolezanka twojej siostry, z tą sprzątaczką dobre było Ja mam okna w większości pomyte, zostały mi dwa, ale nie ja myłam tylko mąż, za co jestem mu niezmiernie wdzięczna Stół też już mam prawie zamówiony, czekam na próbnik kolorów, to w weekend dobiorę i złoże już zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.03.2015 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ale piękna pogoda, na Śląsku można w zakiecie śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 25.03.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Racja jest tak pięknie a ja muszę w domu pracować a tak na podwórku by się chciało poopalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) bratkaf oglądałam oglądałam.:)Ona jest taka...bardzo pedantyczna ale naprawde to fajna dziewczyna.Jak przylatuje do mojej siostry to ona juz tydzień wcześniej cały dom sprząta zeby Kaśka gdzieś sie na kurz nie nadziała :rotfl:Dziwi mnie tylko czemu ona jest w tym programie " zony Hollywoodu" skoro ona nigdy meza nie miała? Edytowane 25 Marca 2015 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 U nas tez dzisiaj piekna pogoda 16 stopni ale od jutra znowu spada i deszcz....:bash:W piatek do Berlina jadę na weekend bo moj w maratonie biegnie a zapowiadają deszcz cały weekend :PSzlag mnie trafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.03.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 bratkaf oglądałam oglądałam.:)Ona jest taka...bardzo pedantyczna ale naprawde to fajna dziewczyna.Jak przylatuje do mojej siostry to ona juz tydzień wcześniej cały dom sprząta zeby Kaśka gdzieś sie na kurz nie nadziała :rotfl:Dziwi mnie tylko czemu ona jest w tym programie " zony Hollywoodu" skoro ona nigdy meza nie miała? no sama się przyznała, że jest pedantyczna, ale z tym myciem nóg mnie rozwaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 A tego akurat nie widziałam.:DJa tak w ogóle jednym okiem oglądałam bo kuzyn z No przyjechał i praktycznie codziennie jest u nas..,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.03.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 A tego akurat nie widziałam.:DJa tak w ogóle jednym okiem oglądałam bo kuzyn z No przyjechał i praktycznie codziennie jest u nas..,. Jak sprzątaczka zmyła podłogę, to ona poszła umyć nogi i chodziła po domu by sprawdzić, czy jest czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Doczekałam sie w końcu wyceny na stół od Hazelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Doczekałas sie w końcu wyceny od Hazelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 hej hej tez ogladalam ten program i baardzo mi sie spodobala ta kontrola czystosci tez bym tak robila w koncu kase dostaje nie za obijanie sie a za prace fajna ta dziewczyna, i co najlepsze to akcja na plazy z psami.. gdyby nie kamery to by pewnie piznela tej drugiej w morde Lolek, tak musze pisac o pozwolenie ze szkoly na wolne dni.. max 10 dni w roku szkolnym mozna miec wiec teraz bede pytac o 2. ja skitrana z treningu wrocilam.ale dzisiaj byla jaaaazda, ze schodow na pupie schodzilam bo mi nogi odmawialy posluszenstwa , a z auta jak pokraka wychodzilam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts