Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna żyjesz?

Gdyby o mnie ktos pytal, to daje znak ze zyje ;-)

Women! a klapa to Ty chcesz ode mnie za te oszczerstwa? ja w Stvg mialam piekne sloneczko..od Danii zaczelo sie-jazda w deszczu :/

poza tym na nic nie mam czasu..ciagle latanie i wyjazdy..ehh bylo siedziec na dupie i nie wyjezdzac..

jutrp maja byc z frontami od kuchni, myslalam ze sie juz pozegnamy a tu nie koniec, kolejne 2szt do wymiany :bash:

ciekawe co szefuncio na to powie ;)

Pozdrawiam Wszystkich :bye:

ps. zabralam Lolkowa muffinke bo sie ostala :D

Fajna a Ty masz z regulacją te rolety?? tzn możesz podnosić i opuszczać??

Ja dziś zakupiłem donice i włókninę, gryczpanu jeszcze nie ma.... buuuuu

i z otoczakami jest problem..... tzn nie ma ich, tylko na zamówienie

...... chyba muszę wszystko przesunąć na po świętach...... a tak chciałem mieć już ładnie na święta.......

ale co tam moje włości to bida w porównaniu z waszymi salonami......

Meli dostałaś przesyłkę??

Edytowane przez lolek7825

hejka,

dawno nic nie pisałam, ale czytałam cały czas:)

Fajna ładnie u ciebie, to te nowe krzesła, co mówiłaś? wszystko się razem ładnie komponuje.

Też już mam zamówiony stół, teraz zostało mi tylko czekanie:) poprosiłam, czy nie da rady wcześniej bo 1 maja kończe 30-che:lol2: i pewnie goście przyjdą, a ja przyjmuje teraz gości przy meblach ogrodowych, no ale zobaczymy czy stół dojedzie.

Jak tam przygotowania do świąt u was? Ja od dzisiaj zaczynam piec ciasta, tzn. te co mogę wcześniej, czyli dzisiaj wieczorem jeden sernik i blaty na jedno ciasto, jutro wieczorem biszkopt upiekę, a w sobotę zostaną mi tylko kremy do tych ciast. Łącznie będą 4,a le to na dwie rodziny, zawsze piekę dwa dla teściowej i dwa dla mojej mamy. Mam jeszcze ochotę zrobić jajka faszerowane, ale nie wiem jak się czasowo wyrobię