Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Women spalinowy lepszy, bo kabel nie trzyma. Moim zdaniem to tak samo jak z kosiarkami (moja sąsiadka ma spalinową i cholera mnie bierze za każdym razem jak kosi bo taki hałas jakby ciągnikiem jeździła)

Ja mam elektryczny i trawy suchej wyrwał tyle, że niewiele zostało. Serio myślałam, że na nowo trawnik będziemy zakładać. W tym roku już spokojna byłam.

Women ale ja głupia, fakt nie wpadłam na to ze można wypożyczyć, haha jutro szukam wypożyczalni, skąd miałaś, może markety mają?

Reni w LM wypożyczają, bo mam taki sam zamiar ;)

Tak w ogóle to :hug:

Ja mam elektryczny i trawy suchej wyrwał tyle, że niewiele zostało. Serio myślałam, że na nowo trawnik będziemy zakładać. W tym roku już spokojna byłam.

a w którym sezonie trawki wertykulowaliście? ją??

Bo podobno jak jest młoda, to się nie powinno tego robić, ponieważ bardziej zniszczy trawnik niż pomoże :yes: Ale dokładnie to ja się na tym nie znam :lol2:

Hej Magda :hug: My na razie nic nie mamy, ale cos trzeba będzie wymyślić :rolleyes: Jak te żagle wyglądają??

Edytowane przez ida2

Hejka!!!

Zgadza się młodej się nie wertykuluje i tak jak pisze Jjana dopiero po 2 latach.

Po wertykulacji zawsze trawnik wygląda jakby miało go nie być nie zależnie jakim robisz, no chyba że ręcznym :D .A później trawka to taki miękki dywanik.Mój m ma fioła na punkcie trawnika wojna o to żeby basen postawić trwała 2 miesiące .

Pranie nastawiłam, dół ogarnęłam ,piję kawkę i wciągam się w serial :D

Dajcie jakieś przepisy na sałatkę nie majonezową , muszę na jutro jakieś zrobić :(.

Edytowane przez mirkamis