reni1980 09.04.2015 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Właśnie się nad nim zastanawiałam, ale widzę ze warto było kupic, może będą na dniach w lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.04.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Właśnie się nad nim zastanawiałam, ale widzę ze warto było kupic, może będą na dniach w lidlu u mnie w Lidlu były jeszcze ze 2 dni temu , chyba się nie sprzedały wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.04.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Renia my mamy kupiony wspólnie z teściami i szwagrem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Hejka Dziewczyny co macie na tarasach w sensie pergoli/parasol/żagiel itp - coś osłaniającego od słońca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.04.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.04.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Magda nie mam nic, ale żagle mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 własnie oglądam - tylko hmm dziwny sposób montażu - tzn bałabym się, że np przed burzą trzeba ściągnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.04.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja mam nad tarasem sufit, ale słońce tak mocno świeci, że muszę mieć coś materiałowego dodatkowo. Myślałam o parasolu lub żaglu. A gdzie oglądasz te żagle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 na razie ogolnie allegro i gogle pod dachem mam gdzie zaczepić bo mam taki dach obniżony tylko co dalej - chyba,że do płota albo słupki wpić dłuższe do ziemito chyba najtańsza opcja i szybko zdemontowywalna - parasol już nam nie raz wywiało i złamało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.04.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Magda dlatego ja też parasol traktuje jako ostateczność. W zeszłym roku te żagle były w Biedronce za jakieś grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.04.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Magda ja mam ten żagiel, nie ma szans ...zawsze przy mocniejszych wiatrach czy burzy trzeba go dopiąć. Raz go zostawiłam to wyrwało mi pergole i wisiał na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.04.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 aha no qrka to nie wiem samachyba zostanie zrobic pergole z drzewa i rozsuwany materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.04.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja mam zaczepione dwa rogi do dachu trzeci do pergoli i tylko ten odpinam, zwijam go i zahaczam o któryś z tamtych pozostałych:) mam nadzieję że w miarę zrozumiale to napisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.04.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Hej Reni my wyporzyczyliśmy z wypożyczalni taki spalinowy za 50 zł trawy suchej wyrwał sporo te elektryczne napewno są sporo słabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 09.04.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Women spalinowy lepszy, bo kabel nie trzyma. Moim zdaniem to tak samo jak z kosiarkami (moja sąsiadka ma spalinową i cholera mnie bierze za każdym razem jak kosi bo taki hałas jakby ciągnikiem jeździła) Ja mam elektryczny i trawy suchej wyrwał tyle, że niewiele zostało. Serio myślałam, że na nowo trawnik będziemy zakładać. W tym roku już spokojna byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.04.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Women ale ja głupia, fakt nie wpadłam na to ze można wypożyczyć, haha jutro szukam wypożyczalni, skąd miałaś, może markety mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.04.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Women ale ja głupia, fakt nie wpadłam na to ze można wypożyczyć, haha jutro szukam wypożyczalni, skąd miałaś, może markety mają? moze w ramirent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 09.04.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Women ale ja głupia, fakt nie wpadłam na to ze można wypożyczyć, haha jutro szukam wypożyczalni, skąd miałaś, może markety mają? Reni w LM wypożyczają, bo mam taki sam zamiar Tak w ogóle to Ja mam elektryczny i trawy suchej wyrwał tyle, że niewiele zostało. Serio myślałam, że na nowo trawnik będziemy zakładać. W tym roku już spokojna byłam. a w którym sezonie trawki wertykulowaliście? ją?? Bo podobno jak jest młoda, to się nie powinno tego robić, ponieważ bardziej zniszczy trawnik niż pomoże Ale dokładnie to ja się na tym nie znam Hej Magda My na razie nic nie mamy, ale cos trzeba będzie wymyślić Jak te żagle wyglądają?? Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.04.2015 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ida nasza trawa jest już "stara" więc jej nie zaszkodziło Też czytałam, że młodej trawy się nie wertykuluje - chyba przez 2 pierwsze lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2015 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Hejka!!! Zgadza się młodej się nie wertykuluje i tak jak pisze Jjana dopiero po 2 latach. Po wertykulacji zawsze trawnik wygląda jakby miało go nie być nie zależnie jakim robisz, no chyba że ręcznym .A później trawka to taki miękki dywanik.Mój m ma fioła na punkcie trawnika wojna o to żeby basen postawić trwała 2 miesiące . Pranie nastawiłam, dół ogarnęłam ,piję kawkę i wciągam się w serial Dajcie jakieś przepisy na sałatkę nie majonezową , muszę na jutro jakieś zrobić . Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts