Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jutro zapowiadają u mnie 21 stopni a dzisiaj rano szyby skrobaliśmy w samochodzie.:oAz taki przeskok by był?? Ale sie wczoraj wkurzylam....stałam z mężem w biurze paszportowym bo mu sie paszport skończyl mieliśmy 126 numerek prawie 3 godziny staliśmy i nas nie wpuścili.:PBiuro do 15 czynne.:bash:Myslalam ze mnie krew zaleje dzisiaj juz go samego wysłałam.;)Musi zrobic bo do siostry sie wybieramy w wakacje.:)

Mmel podaj mi tez bo juz wcześniej chciałam ale głupio było pytać.;)

o widzisz to podam, bo Mirka nie odezwala sie do tej pory czy chce ;)

Ryz + warzywa (przepis Reni)

Marchew trzemy na duzych oczkach, por kroimy na plasterki, smazymy to chwile na patelni a potem dusimy z woda.

Pod koniec dodajemy wczesniej usmazone pieczarki i zielona papryke. Wszystko jeszcze chwile dusimy.

Dodajemy przyprawy : glownie vegete.

Gotujemy ryz i to wszystko mieszamy.

Mozna dodac piersi z kurczaka.

przepis tak byl podany i przepisany.. o szczegoly prosze pytac Renie :D

edit.. Mirka sie odezwala :lol2: :hug:

Dzięki :)

Ja kajecik też mam ale mam też lenia i mi się po niego chodzić nie chce.:lol2::lol2:

Ja z karchera zadowolona jestem :) ale wiem ,że są też osoby którym nie odpowiada :) więc czekam na Twoją opinię :D

Mnie wczoraj m mówi wybierz sobie co chcesz ja na cenę nie będę patrzeć tylko kliknę i masz kupione :D

Renia chyba mozna to dzień przed przygotować??? no nie :)

Meliska jak przygotowania do Komunii???

u nas przygotowania spoko :D

Mloda obkupiona, alba zamowiona, zostaly tylko buty ;) zaproszenia wreczone,

wszystko zamowione, tylko dogadanie z wyborem menu, torta i ciast no i z fotograf ;) za mini sesje 3i pol godz zyczy sobie sporo, ale co zrobic..nie bede sama latac z aparatem jak zawsze to bywa i na zadnej fotce mnie nie ma :bash:

U mnie 10 zł od pozycji

.My z zaproszeniami mamy zawalone :( , ale stwierdziłam ,że w przyszłym tyg . w jeden dzień obskoczę wszystkich :D

Catering mnie zaczął paraliżować i zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam , no ale na zmianę już za późno chyba ,że sama gotować będę .

Albę mam teraz zamawiam sukienki na przebranie :)

u nas lokal zalezy od menu cena od 50-95zl od osoby, w tym kawa/herbata... napoje, ciasta itp ;) mozna domowic badz swoje (obstawiam ze ciasto kupie w piekarni a reszte kupie w sklepie)

co do sesji zdjeciowej komunijnej..

7godz 1500zl, 3,5godz 750zl..'

znajoma robila chrzciny i miala na caly dzien za 900zl, wiec nie kumam o co w tym chodzi :(

a za fotografa w kociele 35zl za 3 zdjecia(bez odbitek) , za inne zdjecia dodatkowe czy tez sesyjne i odbitki doplacic trzeba:sick: