Justynka 10.04.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Magda, poprawię Ci humor - ja do 21-ej.... Chyba czas odkurzyć mebelki tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.04.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 HejkaAle super pogodaW weekend można by pierwszego grilla odpalić jak tak ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Czesc Wam... nie kumam o czym piszecie (posty wcielo czy co?) wiec tylko pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jutro zapowiadają u mnie 21 stopni a dzisiaj rano szyby skrobaliśmy w samochodzie.:oAz taki przeskok by był?? Ale sie wczoraj wkurzylam....stałam z mężem w biurze paszportowym bo mu sie paszport skończyl mieliśmy 126 numerek prawie 3 godziny staliśmy i nas nie wpuścili.:PBiuro do 15 czynne.:bash:Myslalam ze mnie krew zaleje dzisiaj juz go samego wysłałam.;)Musi zrobic bo do siostry sie wybieramy w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Renia będziesz tak miła i wkleisz jeszcze raz przepis na ryż z warzywami ????Zrobiłabym zamiast jednej sałatki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mam ten przepis zapisany jak chcesz to moge podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Od dzisiaj do niedzieli -20% na wszystko na Westwingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mmel podaj mi tez bo juz wcześniej chciałam ale głupio było pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Meliska podaj , będę bardzo wdzięczna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mmel podaj mi tez bo juz wcześniej chciałam ale głupio było pytać. o widzisz to podam, bo Mirka nie odezwala sie do tej pory czy chce Ryz + warzywa (przepis Reni) Marchew trzemy na duzych oczkach, por kroimy na plasterki, smazymy to chwile na patelni a potem dusimy z woda. Pod koniec dodajemy wczesniej usmazone pieczarki i zielona papryke. Wszystko jeszcze chwile dusimy. Dodajemy przyprawy : glownie vegete. Gotujemy ryz i to wszystko mieszamy. Mozna dodac piersi z kurczaka. przepis tak byl podany i przepisany.. o szczegoly prosze pytac Renie edit.. Mirka sie odezwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 aaa musze Wam napisac... byl u mnie zajaczek dostalam karchera do mycia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2015 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 No widzę ze sobie poradzilyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 No widzę ze sobie poradzilyscie si si bo ja mam kajecik i tam notuje plus otworzony plik na zapisywanie przepisow.. wtedy wiem ze nic mi nie umknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Dzięki Ja kajecik też mam ale mam też lenia i mi się po niego chodzić nie chce.:lol2: Ja z karchera zadowolona jestem ale wiem ,że są też osoby którym nie odpowiada więc czekam na Twoją opinię Mnie wczoraj m mówi wybierz sobie co chcesz ja na cenę nie będę patrzeć tylko kliknę i masz kupione Renia chyba mozna to dzień przed przygotować??? no nie Meliska jak przygotowania do Komunii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 u nas przygotowania spoko Mloda obkupiona, alba zamowiona, zostaly tylko buty zaproszenia wreczone, wszystko zamowione, tylko dogadanie z wyborem menu, torta i ciast no i z fotograf za mini sesje 3i pol godz zyczy sobie sporo, ale co zrobic..nie bede sama latac z aparatem jak zawsze to bywa i na zadnej fotce mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.04.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 za mini sesje 3i pol godz zyczy sobie sporo, z ciekawości jaka jest stawka za taką imprezę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 U mnie 10 zł od pozycji .My z zaproszeniami mamy zawalone , ale stwierdziłam ,że w przyszłym tyg . w jeden dzień obskoczę wszystkich Catering mnie zaczął paraliżować i zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam , no ale na zmianę już za późno chyba ,że sama gotować będę . Albę mam teraz zamawiam sukienki na przebranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 u nas lokal zalezy od menu cena od 50-95zl od osoby, w tym kawa/herbata... napoje, ciasta itp mozna domowic badz swoje (obstawiam ze ciasto kupie w piekarni a reszte kupie w sklepie) co do sesji zdjeciowej komunijnej.. 7godz 1500zl, 3,5godz 750zl..' znajoma robila chrzciny i miala na caly dzien za 900zl, wiec nie kumam o co w tym chodzi a za fotografa w kociele 35zl za 3 zdjecia(bez odbitek) , za inne zdjecia dodatkowe czy tez sesyjne i odbitki doplacic trzeba:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.04.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jejku Mel zazdroszczę Ci że tak tanio lokal bo u mnie poniżej 120 nie znalazłam Psa ten chlebak wysłałaś teraz czy w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts