Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AGATAH dzieki Twoj parkiet znam haha czyli mnie utwierdzasz w mojej myśli, piekny jest:) przypomnij mi tylko jak mozeez roz. klepki u Ciebie

RENIA parkieciarza nie mam bo mam brac cały pakiet w lokalnej firmie;) No ale powiedz mi jeżeli wzięła bym jednak ten parkiet z tartaku...i gdyby byl nawet wilgotny to przechowalabym go do jesieni u siebie;).zanim znajdę ludzia do roboty itd... to moze bedzie git co?????

Czesc,

ciesze sie, ze juz tu trafilam. Juz tu kiedys bylam i bylam pod ogromnym wrazeniem, ale sierota nie zapisalam watka i nie potrafilam znow tu trafic. But with a little help from my friends...odnalazlam (dzieki Karolina:))

Reni slicznie u Ciebie, nie masz pojecia ile bym przeniosla do nas. Zaczne od kominka..mozesz mi powiedziec w jaki sposob uzyskaliscie taki efekt przetartej sciany/betonu na kominu? Czy to jest jakis tynk lub farba strukturalna a moze cos innego? Oraz czym jest wylozona ta obwodka do okola wkladu?

spier** 2 stopnie podczas robienia gipsow..ostatnie prace wewnetrzne dla majstra i taki zonk na koniec :(

jeden stopnien to ten ostatni po wejsciu na gore, a drugi najwiekszy zabiegowy-najwieksza wada :(

juz nie podchodze do tego tak emocjonalnie jak pare dni temu-dzieki mezulkowi :hug: bo wczesniej bylam wsciekla, chcialo mi sie plakac i wydzierac sie w glos na majstra nie przebierajac w slowach...

potracimy mu za to z robocizny, bo juz za duzo bylo darowane jemu tych "wybrykow" (okna, drzwi i kilka pare innych rzeczy)

Edytowane przez Mmelisa

HEJ Laski :)

Madzia ale jazda... współczuję - mam nadzieję, ze coś wymyślisz - nie masz się co wkur bo nawet na miejscu nie ma szans upilnować wszystkiego - buziak :*

zabiegana coś byłam ostatnio - ale od dziś na luz wrzucam i dużo pierd.... i mam czas dla siebie i na wszystko :p

a no troche kiepsko, tym bardziej, ze te schody przezyly zime bez drzwi zewnetrznych, bez ogrzewania itp, tynki na gorze i dole, wylewke anhydr. na gorze, ocieplenie poddasza...

a facet wymiguje sie ze to nie on ;)

nie wazne... sprawa zostanie na szczescie zazegnana a facet juz u nas nic wiecej nie zrobi (jezeli przyjdzie nam przerabiac gore, bo chyba tak bedzie:rolleyes: i to niebawem, to postawimy scianki sami z plyt gk i zamiast wiekszego korytarza i mini schowka, bedziemy miec pokoj) ;)