Mmelisa 10.04.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Women prosze Cie o cierpliwosc do maja oki? nie mialam doslownie jak podjechac na poczte, a jak juz bylam w aptece obok poczty to chlebaka nie mialam..w sumie to i te kolejki mnie odstraszyly:sick: ostatnio siedzialam 2 godz :/ w maju na 100% wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.04.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 No, Meli ja mam catering w domu i 120 zł płacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 No, Meli ja mam catering w domu i 120 zł płacę. tylko ciekawi mnie co masz uwzglednione w cenie, bo u mnie za wiele tego nie ma, obiad i ze 2, 3 przystawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.04.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Właśnie coś podobnie mi tłumaczy podoba mi sie bardzej taka naturalna podloga, musiała bym zobaczyc to jeszcze na takiej dużej powieszchni...bo na kawalku wyglada świetnie:) Rzuć okiem do mojej kuchni. Na podłodze to właśnie III gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 AGATAH dzieki Twoj parkiet znam haha czyli mnie utwierdzasz w mojej myśli, piekny jest:) przypomnij mi tylko jak mozeez roz. klepki u Ciebie RENIA parkieciarza nie mam bo mam brac cały pakiet w lokalnej firmie;) No ale powiedz mi jeżeli wzięła bym jednak ten parkiet z tartaku...i gdyby byl nawet wilgotny to przechowalabym go do jesieni u siebie;).zanim znajdę ludzia do roboty itd... to moze bedzie git co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.04.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 7x28 cm, małe klepki, ale takie były tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mi się właśnie te małe podobaja:)te z tartaku mają 5, 5cm na 30cm.Zfirmy 50cm na 7cm Sorki za pisownię ale klikam z tel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.04.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Dzięki Mmel za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.04.2015 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Oglądam wystąpienie Kaczyńskiego na krakowskim przedmieściu, masakra to jest jak islam, ludzie uplatani w te kłamstwa, słucham i nie wierzę własnym uszom, jezu daj im rozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 ja sobie takimi komentarzami itp glowy nie zawracam.. wole TzG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.04.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Ja też nawet nie próbuje tego słuchać....nudzi mnie już ten smolensk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 12.04.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Czesc, ciesze sie, ze juz tu trafilam. Juz tu kiedys bylam i bylam pod ogromnym wrazeniem, ale sierota nie zapisalam watka i nie potrafilam znow tu trafic. But with a little help from my friends...odnalazlam (dzieki Karolina:)) Reni slicznie u Ciebie, nie masz pojecia ile bym przeniosla do nas. Zaczne od kominka..mozesz mi powiedziec w jaki sposob uzyskaliscie taki efekt przetartej sciany/betonu na kominu? Czy to jest jakis tynk lub farba strukturalna a moze cos innego? Oraz czym jest wylozona ta obwodka do okola wkladu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.04.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Renia zabrałaś się za krzesła? ? ja dobralam się do mojego uszaka , znudził mi się biały ...robię szaraka hsha:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Londi..mysle ze Reni na te krzesla to czasu nie ma i sobie glowy nimi nie zawraca taka ladna pogoda, to trzeba ze sloneczka korzytac a nie tracic czas na pierdoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 moj przed chwila rozmiawial ze stolarzem na temat naszych schodow... odp ze cos pomysli jak to zrobic, bo bedzie ciezko pie*** wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.04.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Haha krzesła to ważna rzecz:)można robić je na tarasie.....dwie pieczenie na jednym ogniu:poCo się dzieje ze schodami?? Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) spier** 2 stopnie podczas robienia gipsow..ostatnie prace wewnetrzne dla majstra i taki zonk na koniec jeden stopnien to ten ostatni po wejsciu na gore, a drugi najwiekszy zabiegowy-najwieksza wada juz nie podchodze do tego tak emocjonalnie jak pare dni temu-dzieki mezulkowi bo wczesniej bylam wsciekla, chcialo mi sie plakac i wydzierac sie w glos na majstra nie przebierajac w slowach... potracimy mu za to z robocizny, bo juz za duzo bylo darowane jemu tych "wybrykow" (okna, drzwi i kilka pare innych rzeczy) Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.04.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 O ła...przykro mi:hug: trochę słabo. ..jeszcze nie mieszkasz a już zniszczenia eh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.04.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 HEJ Laski Madzia ale jazda... współczuję - mam nadzieję, ze coś wymyślisz - nie masz się co wkur bo nawet na miejscu nie ma szans upilnować wszystkiego - buziak :* zabiegana coś byłam ostatnio - ale od dziś na luz wrzucam i dużo pierd.... i mam czas dla siebie i na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.04.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 a no troche kiepsko, tym bardziej, ze te schody przezyly zime bez drzwi zewnetrznych, bez ogrzewania itp, tynki na gorze i dole, wylewke anhydr. na gorze, ocieplenie poddasza... a facet wymiguje sie ze to nie on nie wazne... sprawa zostanie na szczescie zazegnana a facet juz u nas nic wiecej nie zrobi (jezeli przyjdzie nam przerabiac gore, bo chyba tak bedzie:rolleyes: i to niebawem, to postawimy scianki sami z plyt gk i zamiast wiekszego korytarza i mini schowka, bedziemy miec pokoj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts