bratkaf 13.04.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Witajcie , dawno mnie tu nie było gratuluję jjana, dziewczynka już na 100%, bo u mojej siostry do 7 miesiąca była dziewczynka, a potem inny lekarz zauważył, że chłopak, i się chłopak urodził. To chyba wszystko od sprzętu zależy, lub od umiejętności lekarza:) Magda mówiła, że zaczyna się starać w czerwcu:) 3mam za słowo a ja z innej beczki. Powiedzcie mi gdzie kupię dobre jeansy? W weekend kupiłam jedną parę w Lee, ale kurde pochodziłam wczoraj trochę i już czuję, że mi z dupy zjeżdzają, oddam w cholerę, dobrze, że metek nie wyrzuciłam. Jak łaziłam po sklepach to wszystkie te jeansy to teraz podróby, wszędzie ten zasrany strecz dokładają. Jedynie w Levisie mierzyłam spodnie i były ok, ale nie kupiłam, bo kosztowały 300zł, nie wiem czy to drogo bo w USA kupiłam Levisy za 10 dolarów:/ i to z najnowszej kolekcji:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.04.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Melisa przypuszczam jednak, że miałaś miej lat niż ja teraz I nie o liczbę ciąż mi chodzi, tylko o wiek matki Magda ja się w tym przedziale nie wyrobiłam Bratkaf na razie ufam swoim przeczuciom i lekarzowi Moja córka byłaby bardzo rozczarowana, gdyby się okazało, że jednak chłopiec U mnie w poprzedniej ciąży to 7 miesiąca był "chyba chłopak" - zdaniem lekarza, a ja czułam, że dziewczynka i była dziewczynka. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jjana ale w późniejszym wieku? co masz na mysli 30 mam w lipcu - myślę, że do 34 będę już "po" jak się wszystko ułoży dobrze 1 miałam na l4 prawie całą 3x w szpitalu itp... wymioty do 6 m-c itp - może stąd "panikuję" moja sasiadka w wieku lat 34 dowiedziala sie, ze niech sie cieszy ze ma 1 dziecko.. bo na kolejne juz nie ma szans nawet jakby chciala (przekwitla:o) Madzik ja tez ciagle w szpitalach z pierwsza corka bylam... podtrzymywanie, zatrucie, zagrozenie utrata itd.. ale nie zrazilo mnie to do podjecia decyzji o kolejej ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Melisa przypuszczam jednak, że miałaś miej lat niż ja teraz I nie o liczbę ciąż mi chodzi, tylko o wiek matki 23 i 26 teraz 31... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 to ja mam opóźnienie bo 26 z 1 no chciałabym bardzo ale co chwile jakies "ale" głupie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 bratkaf, co do jeansow to ja sie przenioslam na sieciowki najlepiej mi podchodza z cubus.. moje wrangler wywalilam do kosza, tak samo esprit. teraz smigam w przecenionych na 25zeta i jest mi z tym doooskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.04.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 O Mel to prawie jak ja 23 i 27 tylko teraz troche wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.04.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Melisa zdecydowanie młodsza byłaś Magda ja uważam, że różnica wieku (prawie 6 lat) jest za duża, ale to nie był nasz wybór, bo w pierwszej ciąży chorowałam na toksoplazmozę i musiałąm czekać aż przeciwciała spadną. A ja w ciążę też szybko nie zachodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jjana młody ma 4 lata teraz w kwietniu - że tak powiem " z pieluch wyrośliśmy" - jakbym się postarała to byłaby 5 letnia różnica - ale i tak na początkowym etapie jedno drugim zainteresowane nie będzie. Ja to tak "kalkuluje" głupio i ciut niedorzecznie - ze znów niania. ze kto do przedszkola zaprowadzi a starsze do szkoły itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 a ja bylam swiecie przekonana ze bede miec synkow...i co? a to, ze na usg pipke bylo widac, bez gadania chociaz charakterkiem mlodsza przypomina bardziej chlopaczysko niz panienke.. w samolocie jak steeward zapowiadal sprzedaz na pokladzie i pozniej zaczal mowic w j.angielskim, to moja mloda w glos: * kurwa mac! no dobra, juz zapinam te pasy.. kurwa mac! po jakiejs chwili slysze: *puscilam baka! ... (udaje ze nie slysze:cool:)' *mamooo puscilam baaaka! poklad pelen ludzi i tylko jeden smiech:rolleyes: moj siedzial na siedzeniu za nami i wygladal na takiego, co to nas nie zna:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.04.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Magda ja też kalkuluję, bo też niania i przedszkole. Wiem jednak, że nie chcę, by córka była jedynaczką. Sama też mam potrzebę posiadania więcej niż jednego dziecka. Zresztą, z każdym rokiem jest nam coraz lepiej, bo córka bardziej samodzielna, a tu znowu niemowlę i konieczność regulowania wszystkiego zgodnie z jego potrzebami. Ja będę musiała chyba przez pół roku na uczelnię zabierać małą i męża. Jakoś przetrwamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Noo jjana Ciebie to ja podziwiam szczegolnie jesli chodzi o uczelnie.. (ja za leniwa jestem zeby pojsc,..moze gdybym zaczela to by to jakos poszlo, ale watpie ze pojde:rolleyes:) Madzik Ty sie lepiej bierz do dzialania bo ja Cie przegonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 a no tak Ty jeszcze szkoła - mi to przynajmniej odpada na jakiś czas. Ja jedynaka nie chce - i co najlepsze Młody widze, że czuje się samotny - zaczyna się "kup mi kota" itpalbo czemu jeden kuzyn ma brata a on nie. Wydaje mi się, że w moje syt nie ma co planować - po prostu spontan musi nadejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jjana młody ma 4 lata teraz w kwietniu - że tak powiem " z pieluch wyrośliśmy" - jakbym się postarała to byłaby 5 letnia różnica - ale i tak na początkowym etapie jedno drugim zainteresowane nie będzie. Ja to tak "kalkuluje" głupio i ciut niedorzecznie - ze znów niania. ze kto do przedszkola zaprowadzi a starsze do szkoły itp... mloda miala 3,5roku i mlodszej siostrze pampersy zmieniala teraz bawia sie i bija Madzik do pracy poszlam jak mlodsza miala 5mcy.. wtedy niania i dojazdy do przedszkola.. do niani tez sama wozilam o 6:30.. odbieralam po 16:30 do tego chodzilam na kurs norweskiego (na nauke w domu nie bylo czasu, bo po obiedzie po pracy, zaraz plecak i na uczelnie..) ale czuje, ze wtedy bylam bardziej ogarnieta niz teraz:rolleyes: nie wazne ze wieksza czesc mojej wyplaty szla na nianie i przedszkole... czulam ze zyje i padam na rylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Renia, co Ty taka cicha? Jak to bylo u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.04.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Melisa ja się lubię uczyć i te studia naprawdę dają mi satysfakcję. Wykłady mam ze sławami prawniczego świata, np. teraz z prof. Hołystem (wielki oryginał). Jest ciężko, bo przynajmniej raz w miesiącu kolokwium i naprawdę trzeba się uczyć. W dodatku cały czas pracuję i za 2 tygodnie muszę sfinalizować b. duży projekt. A w dodatku senna jestem strasznie i źle się czuję. Nie mogę się doczekać zwolnienia Magda w dodatku nie zawsze jest tak jak sobie zaplanujemy. Ja mam złe doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Renia pewnie nawet nie wiedziała, że zaszła i ze urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 no dobra..my tu gadu gadu a czas ucieka. jade auto zatankowac i jakis wyskok do centrum..czas kupic sobie pantofelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 13.04.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Meliska odbierz priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Melis patrz za jakimiś tanimi new balance ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts