fajna kobieta 13.04.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Eeeee....a juz myślałam ze chociaż ty...bo na Magde to juz nie ma co liczyć chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.04.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Mmel moje tez robione za granica- syn w Niemczech córka w Stanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.04.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Właśnie dziś miałam zapisywać się na zabieg usuwania ósemek , jak usunę to działam przecież mam ostatni dzwonek .A młoda tak bardzo chce mieć rodzeństwo ,że mi już się serce kraje jak jej słucham . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.04.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Robiłaś rtg przed usunięciem ósemek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.04.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jeszcze nie , ale muszę zrobić panoramiczne .I idę do chirurga nie do normalnego dentysty.Opinie gość ma tak dobre ,że nawet ludzie z Warszawy u niego usuwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 rtg trzeba przed bo rtg mam a 8 nie usunęłam bo się boję hahhaha Fajna no będzie i u mnie będzie - tylko hucznie 30ste obleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.04.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Wtedy Magda to i ja obleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.04.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Oki w Stanach to nawet ja się mogę zgodzic na poczecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.04.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Trzeba koniecznie zrobic jak ja zrobiłam rtg to mi chirurg odradził usuwanie ósemek- tak mi urosły po skosie ze cała szczękę bym miała rozchwiana po usunięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 ale urodzinki czy dzidziusia? :lol2: Mirka a w G. przyjmuje? jak tak to wiem który byłam u niego umówiona ale nie poszłam [h=2][/h] Oki w Stanach to nawet ja się mogę zgodzic na poczecie..... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.04.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Londos plan nawet był urodzić w Stanach ale za duzo załatwiania i odpuściłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.04.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Magda i to i to :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.04.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 To we 2 planujcie, to będziecie mogły doświadczeniami się powymieniać. Próbowałam czytam forum ciążowe, ale ch... mnie bierze. Te baby w ciąży to mózgi mają wyprane. Serio. Takie idiotki, że można czytać dla śmiechu lub podniesienia ciśnienia: a to babcia się gniewa, bo wnuczkowi inne imię wybrała, a to sobie słodzą bo mąż jednej wyjechał, a to nikt w kolejce do laboratorium nie przepuścił (k.... mać wszystkie (!!!!!) są na zwolnieniach, latają po sklepach, ciuchlandach, a na pobraniu krwi to strasznie chore) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Mirka o ........ Ci chodziło? Jjana hahhaa wiem o czym piszesz - kiedyś zaglądałam na takie - i one co miesiąc na usg i bete hcg chodza hahhahhaha i l4 od dnia poczęcia najlepiej Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.04.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 ... No mój , tata prąd robił u niego w gabinecie.Mam 6 kolezanek co u niego usuwało i ok.Jedna nawet poszła do niego ,żeby posprzątał to co inny spierd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.04.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Jjana rozumiem cie doskonale bo ja tez nie z tych które opisujesz.:lol2:Ja rodzę a za tydzień juz na koncercie Gorniak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.04.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 czyli Mirka ten co napisąłam? bo nie zrozumiałam hahhahpodobno rewelka - nie czuć że już poa ja chcę bez znieczulenie - bo nienawidzę jak mi cos puchnie w buzi. Takze czekam na opis jak będziesz po/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.04.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Magda, Fajna naprawdę nie da się czytać. Ja ciągle pracuję, chociaż musiałam lekarzowi obiecać, że od 1 maja już koniec. Wiem, ze kobiety mają w ciąży ogromne problemy, ale na tym forum pisze prawie 20 i tylko 2 coś poważnego mają. I k... ciągłe pretensje. Normalnie sama bab w ciąży przepuszczać nie będę Ale wiecie jak się to czyta to można naprawdę stwierdzić, że tyle idiotek w jednym miejscu to jakieś przyciąganie musi być. Magda rwanie chcesz bez znieczulenia? Szacun kobieto Moje dają takie, że nie puchnie w buzi, tylko się nie czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 rtg trzeba przed bo rtg mam a 8 nie usunęłam bo się boję hahhaha Fajna no będzie i u mnie będzie - tylko hucznie 30ste obleje Wtedy Magda to i ja obleje Wtedy to Magde maz obleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 13.04.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Magda a wiesz jaki [przystojny:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts