london23 15.04.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 O właśnie albo tak jak Mirka pisze wyplata za wypłatę. ..ja nie czaje sensu nawet tlumaczac to sobie wyrwaniem z domu...bo jak chcesz sie wyrwac to mozna isc do kina na fit..itd...inaczej ja sobie to tłumaczę żę to przerzucenie balastu na nianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.04.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Ja mam takich Magda i to w rodzinie i w znajomych...ale powiedz im coś to cię zjedzą. .i tłumaczenie łatwo ci mówić bo masz jedno eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 15.04.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 wpadłam pomachać ps. właśnie czytałam że ta dziewczynka się znalazła w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.04.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Uff..ulga dla rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 nooo policja niemiecka zatrzymala porywacza 70km od granicy porywacz wczesniej porwal swoja siostrzenice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.04.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Co on chciał sprzedac te dzieci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 na polsat news jest konferencja ... wczesniej porwal on dziecko w Wielkiej Brytanii i tam byl karany.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.04.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 hejka uff ale ulga z tą dziewczynką, ja to zawsze jestem sceptyczna, co do odnajdywania takich dzieci żywych więc na prawdę bardzo mi ulżyło, że dziewczynka jest cała i zdrowa. Ciekawe, czy powiedzą w jakim celu ją uprowadził, może jakieś nielegalne adopcje? Ja ostatnio od pielęgniarki usłyszałam taką historię, że koleżanka jej córki podjechała z mężem i dzieckiem pod halę Marwilską w Warszawie, by kupić rajstopy, poszła sama, mąż został z dzieckiem w aucie, po czym nie wracała długo, dzwonił nie odbierała. Po jakimś czasie poszedł jej szukać, nie znalazł zawiadomił policję. Policja odnalazła dziewczynę gdzieś obok hali w kartonie naszprycowaną jakimiś lekami/narkotykami - na początku się trochę przeraziłam tą historią, ale potem zaczęłam szukać informacji w necie i nic nie znalazłam, także to może być chyba jakaś bujda, tylko po co opowiadała mi to ta pielęgniarka z przychodni:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 jaki cel porwania, nie podano, facet przetrzymywany jest przez niemiecka policje. skoro mial juz porwanie 9letniego dziecka za soba, teraz 10latka, to facet ma cos nie tak z glowa. Jak widac, szybki w jezdzie nie byl, bo daleko nie pojechal od dnia wczorajszego...(na cale szczescie, bo inaczej by ich nie znalezli) Najwazniejsze ze mala jest cala i zdrowa, mam nadzieje, ze zadnej krzywdy jej nie wyrzadzil..Teraz aby po tym wszystkim doszla do siebie, choc nie wykluczam, ze jakas trauma pozostanie. A o tym slyszalyscie?http://www.tvp.info/19666435/pociela-twarz-mezczyznie-ktory-mial-molestowac-jej-corke-sprawa-zajela-sie-prokuratura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.04.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 U mnie kiedyś też taka historia chodziła że facet laskę na stopa zabrał a w teczce miał siekierę, lasce niby się uciec cudem udało.....Ale to też bujda na resorach....... Po co ludzie tworzą takie historie? żeby zobaczyć jak szybko poltka się rozchodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Ale mi ulżyło .....:)pewnie wizyt u psychologa nie uniknie dziewczynka ale jest cała i zdrowa.Skad sie takie czuby biorą?????!!!!!:PPowinno byc tak jak w Stanach- kastracja chemiczna z automatu i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.04.2015 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 no właśnie jakby takie historie były prawdziwe, to wydaje mi się, że policja czy media nagłośniłyby te sprawy, żeby chronić inne osoby. w moim rodzinnym mieście chodziły ploty, że w galerii handlowej uprowadzili z wózka dziewczynkę i odnaleziono ją gdzieś na parkingu w samochodzie z obciętymi włosami i ubraną na chłopca:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Pierwszy raz widziałam jak moja młoda płacze ze szczęścia.:DDostala na urodziny bilet na koncert Violetty i sie biedna poryczala ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 15.04.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 hehe bo to wielkie przeżycie, koleżanki będą jej zazdrościć. Fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Nooo Fajna, fajny prezent corce sprawilas Moja Violetty nie zna bo nie oglada uff mam szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 bratkaf w jakim celu ludzie takie historie tworzą to ja tez nie wiem??? :PGłupie to jak nie wiem co a i totalnie bezsensowne....Pamiętacie moze w zeszłym roku słynna była historia jak u mnie w miescie znaleziono zwłoki chłopaka z wycięta nerka? Historia prawdziwa ale efekt kuli śnieżnej poszedł....ludzie zaczęli gadać bzdury ze znaleziono kolejne osoby z wyciętymi narządami.:PNo skąd w ludziach taka potrzeba piedolenia głupot???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Zrobiła sobie zdjecie z biletem bo sie boi ze nie uwierzą w szkole.:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.04.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Mmel to masz szczęście ze twoja nie ogłada...moja ma fioła na punkcie tej Violetty ;)teraz juz i tak mniej ale w zeszłym roku to była masakra jakas....wszystko musiała mieć z Violetta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 haha niezle ponoc tez byla popularna jakas tam Hanna Montana czy cos takiego... tez mnie to ominelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.04.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Do sypialni 1.parkiet 2.wykładzia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts