Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka

uff ale ulga z tą dziewczynką, ja to zawsze jestem sceptyczna, co do odnajdywania takich dzieci żywych więc na prawdę bardzo mi ulżyło, że dziewczynka jest cała i zdrowa. Ciekawe, czy powiedzą w jakim celu ją uprowadził, może jakieś nielegalne adopcje?

Ja ostatnio od pielęgniarki usłyszałam taką historię, że koleżanka jej córki podjechała z mężem i dzieckiem pod halę Marwilską w Warszawie, by kupić rajstopy, poszła sama, mąż został z dzieckiem w aucie, po czym nie wracała długo, dzwonił nie odbierała. Po jakimś czasie poszedł jej szukać, nie znalazł zawiadomił policję. Policja odnalazła dziewczynę gdzieś obok hali w kartonie naszprycowaną jakimiś lekami/narkotykami - na początku się trochę przeraziłam tą historią, ale potem zaczęłam szukać informacji w necie i nic nie znalazłam, także to może być chyba jakaś bujda, tylko po co opowiadała mi to ta pielęgniarka z przychodni:/

jaki cel porwania, nie podano, facet przetrzymywany jest przez niemiecka policje.

skoro mial juz porwanie 9letniego dziecka za soba, teraz 10latka, to facet ma cos nie tak z glowa. Jak widac, szybki w jezdzie nie byl, bo daleko nie pojechal od dnia wczorajszego...(na cale szczescie, bo inaczej by ich nie znalezli)

Najwazniejsze ze mala jest cala i zdrowa, mam nadzieje, ze zadnej krzywdy jej nie wyrzadzil..Teraz aby po tym wszystkim doszla do siebie, choc nie wykluczam, ze jakas trauma pozostanie.

A o tym slyszalyscie?

http://www.tvp.info/19666435/pociela-twarz-mezczyznie-ktory-mial-molestowac-jej-corke-sprawa-zajela-sie-prokuratura

no właśnie jakby takie historie były prawdziwe, to wydaje mi się, że policja czy media nagłośniłyby te sprawy, żeby chronić inne osoby.

w moim rodzinnym mieście chodziły ploty, że w galerii handlowej uprowadzili z wózka dziewczynkę i odnaleziono ją gdzieś na parkingu w samochodzie z obciętymi włosami i ubraną na chłopca:/

bratkaf w jakim celu ludzie takie historie tworzą to ja tez nie wiem??? :PGłupie to jak nie wiem co a i totalnie bezsensowne....Pamiętacie moze w zeszłym roku słynna była historia jak u mnie w miescie znaleziono zwłoki chłopaka z wycięta nerka? Historia prawdziwa ale efekt kuli śnieżnej poszedł....ludzie zaczęli gadać bzdury ze znaleziono kolejne osoby z wyciętymi narządami.:PNo skąd w ludziach taka potrzeba piedolenia głupot????:jawdrop: