Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie podobają się wykładziny :D , nawet jak pomyślę o tym kurzu ,który w nich siedzi .

Meliska byłam catering omówić i płacę 155 zł za osobę .w tym obiad , ciasta,tort, zimna płyta i kolacja .Wydaje mi się ,że dużo bo bez obsługi.

Edytowane przez mirkamis

no niezle Mirka..co to jest ta zimna plyta? chodzi o przekaski?

u mnie z obsluga ceny liczone sa, ale bez ciast i tortu.. takze kolacji nie ma na liscie, wiec zaczynam sie zastanawiac, czy czasami te przekaski nie sa tak traktowane..

musze przysiasc w wolnej chwili i poczytac jeszcze raz propozycje..

E nie jest tak źle, ja obiad miałam zrobiony w sobotę, stół ubrany w sobotę wieczorem nawet z talerzami, po mszy tylko ogrzać i podać, miałam zupę grzybowa, potem kluski i rolady,wszystko robione wcześniej, potem tort i kolacja, najtrudniejsze to podać obiad o jednym czasie, ale zawsze ktoś pomógł, mąż siostra

u mnie +- 33osoby.. ;)

dodam ze w domu rodzicow nie mam ochoty robic przyjecia (mialam chrzciny pierwszej corki i dziekuje:bash:) w dodatku do kosciola jedziemy drugi raz po obiedzie na godz 16.

Dla chetnych imprezka po komunijna bedzie w domu, tam juz beda przygotowane smakolyki, ale to na pewno bedzie mniejsze grono osob, wiec i luz przy chodzeniu przy wszystkich.

oho mój ulubiony temat - gotowanie.

mój ma dziś urodzinki 4 lata ( kiedy to minęło..!) w sob robię imprezę 15 doroslych i 5 dzieci - tak zwana najbliższa rodzina :lol2:

a mi się wydaje, że troche przesadza się z ilościa - ze musi być kilka rodzajów albo coś - nawet facet nie jest w stanie zjeść rolady, schabowego i zagryźć udkiem a do tego 5 klusek i 3 salatki ;)

ja bym robiła w knajpie z 1 powodu - lenistwo :)

u mnie tez najblizsi..

moja komunia to bylo cos.. 60 ludzia i w domu rodzicow :lol2: pamietam to wynoszenie calego sprzetu muzycznego braci (mieli wtedy zespol) i zostala tylko mebloscianka i stolu ulozone w U

Bylo extra, chociaz mama byla wykonczona, mimo pomocy kucharek i kelnerek ;)