london23 15.04.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Fajna świetny prezent ...przypomniał mi się moj pierwszy koncert:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Londi... parkiet i dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.04.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Mnie podobają się wykładziny , nawet jak pomyślę o tym kurzu ,który w nich siedzi . Meliska byłam catering omówić i płacę 155 zł za osobę .w tym obiad , ciasta,tort, zimna płyta i kolacja .Wydaje mi się ,że dużo bo bez obsługi. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.04.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 no niezle Mirka..co to jest ta zimna plyta? chodzi o przekaski? u mnie z obsluga ceny liczone sa, ale bez ciast i tortu.. takze kolacji nie ma na liscie, wiec zaczynam sie zastanawiac, czy czasami te przekaski nie sa tak traktowane.. musze przysiasc w wolnej chwili i poczytac jeszcze raz propozycje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2015 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Hejka!!!! Zimna płyta to przekąski Mnie jeszcze dochodzi obiad w drugi dzień . Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Hejka Laski dużo macie osób, ja robiłam komunie w domu i sama dałam radę, drugą tez zrobię w domu, da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2015 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ja 25 osób , tylko ,że wygodna jestem i latać nie mam zamiaru .No i msza na 10 żeby ich ogarnćc to od 5 bym w kuchni stała albo i od 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 E nie jest tak źle, ja obiad miałam zrobiony w sobotę, stół ubrany w sobotę wieczorem nawet z talerzami, po mszy tylko ogrzać i podać, miałam zupę grzybowa, potem kluski i rolady,wszystko robione wcześniej, potem tort i kolacja, najtrudniejsze to podać obiad o jednym czasie, ale zawsze ktoś pomógł, mąż siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 U mnie urodziny na jednym mięsie się nie kończą a co dopiero obiad ja mam osoby co mięcha lubią i zjeść lubią .Jakbym miała robić obiad z jedym mięsem i zupka to no problem , jeszcze kawa i ciasto ale moi się lubią gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Kurcze to zarloki, u mnie spoko to wystarczyło, poza tym to ja.organizuje i jest tyle ile podam, jeśli komuś nie pasuje może sobie dojesc w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ale Mirka serio tyle jedzą, ty też, kurcze ja zjem kluski, jedna rolada i koniec, nawet zupa nie potrzeba ale to chyba tylko chłopy tak jedzą, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) No , ja zjem pół rolady i 3 kluski i przejedzona jestem zupy na obiad mamy rzadko . U mnie jedzą konkrety , ciasta mi zostaną zjedzą po kawałku tortu i koniec Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Hejo Ja jak Renia robiłam sama, miałam rosół, kluski z rolada lub schabowym do wyboru.Zrobilam trzy salatki, jakieś przekaski , ciasta sama pieklam, kupiłam torta tylko.....i mówię to ja leniwa antykucharka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 u mnie +- 33osoby.. dodam ze w domu rodzicow nie mam ochoty robic przyjecia (mialam chrzciny pierwszej corki i dziekuje:bash:) w dodatku do kosciola jedziemy drugi raz po obiedzie na godz 16. Dla chetnych imprezka po komunijna bedzie w domu, tam juz beda przygotowane smakolyki, ale to na pewno bedzie mniejsze grono osob, wiec i luz przy chodzeniu przy wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ja zaprosilam tylko najblizszą rodzinę miałam około 20 osób z dziećmi. Jestem katoliczka itd...ale nie ekscytowalam się tym dniem jak inne matki...nie spinalam sie ...ale ja mam inne podejscie do kościoła to moze dlatego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 oho mój ulubiony temat - gotowanie. mój ma dziś urodzinki 4 lata ( kiedy to minęło..!) w sob robię imprezę 15 doroslych i 5 dzieci - tak zwana najbliższa rodzina a mi się wydaje, że troche przesadza się z ilościa - ze musi być kilka rodzajów albo coś - nawet facet nie jest w stanie zjeść rolady, schabowego i zagryźć udkiem a do tego 5 klusek i 3 salatki ja bym robiła w knajpie z 1 powodu - lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 u mnie tez najblizsi.. moja komunia to bylo cos.. 60 ludzia i w domu rodzicow pamietam to wynoszenie calego sprzetu muzycznego braci (mieli wtedy zespol) i zostala tylko mebloscianka i stolu ulozone w U Bylo extra, chociaz mama byla wykonczona, mimo pomocy kucharek i kelnerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Madzik wszystkiego najlepszego dla Juniora, mega trafionych prezentow i imprezki urodzinowej http://buhh.pl/kartki/10/457.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 dziękuje:) Młody bardzo przeżywa - ma kalendarz i skreślał dni do urodzin, a dziś wstal przed 6 i jeszcze raz przeliczył cukierki do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Sto lat, zdrowka i worek buziakow dla Albiego:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts