Mary82 25.09.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 jezu Mary, jak to sie stało, ze nie zauważyłam wpisu:mad::mad::mad: tak gniazdka mam dwa, jedno tam koło schodów a drugie u góry w tym samym miejscu, i jedno w garazu ja bidet polecam i jestem zadowolona, i na pewno bym zrobiła drugi raz Heloł! Dzięki za odpowiedź. Bidet jest:) Co chwilę coś mężowi wymyślam i mówię "Reni tak ma", kolor tynku: biel-antracyt mówię "Reni tak ma", schowana listwa na firanę "Reni tak ma" i czasami już coś zaczynam mówić, a on sam dopowiada: "Reni tak ma?":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.09.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Mary ale mi humor poprawiłaś z rana:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: uśmiałam się prawie do łez na pewno z bidetu będziesz zadowolona , ja sobie dziś bez niego nie wyobrażam, zwłaszcza w trakcie "naszych dni" masz już jakieś nowe fotki, wklej choćby u mnie, chętnie zobaczę "mój" domek jakby co to pytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 26.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 witaj reni, mogę prosić o namiar (nazwa) donic zew. jakie masz przed wejściem do domu? Zdjęcie w poście #5854 na 293 stronie wątku. Byłbym również wdzięczny za nazwę firmy i symbol koloru (tego jaśniejszego), jaki masz na elewacji. Jeśli jesteś na etapie ogrodu, zastanów się nad posadzenie żywopłotów/obwódek z buka; w październiku będzie można kupić tanio sadzonki z gołym korzeniem w szkółkach leśnych nadleśnictw Lasów Państwowych. Możesz również posadzić je jako solitery i formować z nich geometryczne bryły. Do bryły Twojego budynku takie nasadzenia z buka pasowałyby idealnie. Zamiast buka może być też grab. żywopłoty:http://www.quickhedge.nl/index.php?page=projecten-2&projectid=22http://www.tuinaannemer.be/De_tuin_in_september_Een_haag_van_hoog_tot_laaghttp://www.quickhedge.nl/index.php?page=projecten-2&projectid=12 pionowe strzyżone figury:http://66squarefeet.blogspot.com/2010/08/new-jersey-garden.html przy domach:http://archinspire.org/modern-house-design-stylish-unique-roof-and-side-character-of-volume/http://www.contemporist.com/2012/10/26/mollmann-residence-by-wannenmacher-moller/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mary82 26.09.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Reni aktualnie mamy otynkowany środek,teraz mąż się bawi w szpachlowanie i podwieszane sufity, wraca późno wieczorem do domu cały biały:D Jak skończy dół to porobię jakieś fotki (może do tego czasu nauczę się tu wstawiać zdjęcia:)) Dodatkowo za chwilę ruszamy z ociepleniem i toaletą na dole (taką szaro-grafitową sobie wybrałam z czerwonymi dodatkami) Też myślę żeby na wątku łazienkowym wstawić, bo nie wiem na co się zdecydować. No i jakoś powoli powoli do przodu idziemy. Ale co mnie najbardziej wkurza to to, że wszyscy (no na pewno większość) martwią się o moje okna! W sensie kto je będzie mył, że niby ładne fajne, ale ile mycia i w ogóle itp. itd. Nawet ostatnio kasjerka w sklepie mnie zaczepiła, której nawet za bardzo nie znam i pyta się mnie czy to ja się buduję tam i tam, więc mówię, że tak, a ona tylko "współczuję ci te okna myć":bash: No mnie zamurowało, bo już mogła nic nie mówić, albo chociaż dodać zwykłe "aha", a ja normalnie nie wiedziałam co jej powiedzieć, bo w sumie co to kogo interesuje. Bunkru budować nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.09.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 helloł grey doniczki przy wejściu to ikea, ale kupione dobre 4 lata temu, dziś chyba juz ich nie ma w ofercie , tynk to ceresit i kolor biały , numeru nie pamiętam i nie przypominam sobie aby był, bo na opakowaniu pisało po prostu biały, a na szarym był numer. Bardzo dziękuję za linki zaraz lecę oglądać Mary ludzie muszą o czymś mówić, na razie widzą okna to o nich gadają, do mnie wczoraj weszła klientka i powiedziała o jezusie jakie okna i jakie czyste takze dasz radę, ja najbardziej nie lubię myć okna u córki ( nad salonem) i wykuszu w jadalni i dlatego myję rzadko ale np okno w jadalni na taras myję około 10 minut. Fotki poproszę koniecznie, to fantastycznie uczucie oglądać u kogoś swój domek, czyli praca wre a kiedy u siebie? Jakby co pytaj o wszystko bo teraz najważniejsze i najtrudniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawo 03.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 RENI1980, proszę napisz mi jak nazywa się Twój projekt domu?? Jestem obecnie na etapie wyboru projektu.. Z góry dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peonia 04.10.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 reni, te Twoje umywalki kolo Twns to jaki rozmiar 50 czy 60 bo zastanawiam się właśnie jakie wziąć dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 reni, te twoje umywalki kolo twns to jaki rozmiar 50 czy 60 bo zastanawiam się właśnie jakie wziąć dla siebie... moje 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 jako adwokat Zouzy powiem, ze "dom w dracenach" Archon E NO KULEŻANKO ALE U MNIE W WĄTKU PROSZĘ NIE MÓWIĆ , ŻE JA ZOUZA :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ja nawet guzika nie umiem przyszyć, nie cierpię tego, nie lubię i nie umiem, zbyt nerwowa jestem, gdybym lubiała i miała predyspozycje manualne to bym sobie kupiła maszynę, ale ja mam 2 lewe ręcę do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.10.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 czyli masz odpowiedź wiesz jak bym miała smykałkę to czemu nie, maszyna nie taka droga ale jak 2 lewe ręce to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenawo 06.10.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 jako adwokat Zouzy powiem, ze "dom w dracenach" Archon Dzięęki . U mnie też będzie coś z Archonu, ale ciężko z wyborem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Magda cubus ma sprzedaż on line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.10.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 a i mam do zelando kupon na 4 dychy, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Magda chodzi mi o tę kurtkę za 199 http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/Kolekcja/Kurtki/7136316/71363164/ czy jakosciowo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 dzięki, na stronie wygląda bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 chyba granat, cena niska w porównaniu do geoxa, jeśli jakosc fajna to sobie kupię, tylko cz będą, reklama w tv była dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.10.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Fajna kurtka Reni, też na taką mam zamiar zapolować w tym roku (zawsze miałam bardziej eleganckie do pracy, ale teraz nie muszę, ma być wygodnie), tylko mi się marzy kolorowa . Różu nie lubię, a w żółtym wyglądam źle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 helloł Ilonka, jeśli chcesz taką kurtkę na naprawdę ma dobrą ceną Byłaś w lidlu w sobotę:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.10.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 no tak Ty masz zakaz:lol2::lol2: Magda wstrzymaj sie z lawendą, ja też na wiosnę teraz mi jej szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts