Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Londi ale ja nie pisze ogolnie o Tobie..

mowic kazdy sobie moze tak jak chce prawda? prawda:D

ale mam swoje przekonanie ku temu i tak, wiec wiesz ;)

ja zyje wsrod tylu roznych religii i nacji ze dla mnie to nie ma znaczenia co kto kiedy i gdzie :D

nie jestem rasistka i nie mnie oceniac czy krytykowac..

skoro kazdy pisze tutaj co mysli, to dolaczylam do dyskusji i na nikogo nie naskakuje mowiac, ze zle pisze czy sie myli...ja tylko pisze to co ja mysle :)

A ja tak uważam bo nie wyobrażam sobie żyć z facetem tyle lat a on wciaz bez rozwodu.

może ja też osobiście sobie tego nie wyobrażam (nie wiem czy jestem na tyle pewna siebie żeby mi to nie przeszkadzało) , ale nie uważam że ktoś kto zrobiłby inaczej jest głupi , wręcz przeciwnie , pomyślałabym że to musi być silna kobieta która nie potrzebuje papierka aby poczuć się pewniej w takim związku.

Taka silna ze dzisiaj mieszka w malutkim pokoju katem u syna i synowej.:(Cale życie nie pracowała wiec tym bardziej powinna zadbać o swoją przyszłość na taki wypadek chyba? :yes:

Nie znam całej sytuacji , ale zdania nie zmieniam.

Może to myślenie jest nie dzisiejsze , może co innego dla różnych osób jest najważniejsze ..

dobra..wycofuje sie z dyskusji bo tak jak w kazdej tej podobnej beda podxielone zdania.

Mam swoje przekonanie co do bycia mezem zona.Masz papier zawarcia zwiazku, masz prawa swoje w razie roznych sytuacji zyciowych..np przxyklad taty Fajnej i jego zony czy drugiej partnerki. Pisze ogolnie a nie do danej osoby.Ssspadam po dzieci. :bye:

Wiesz świnia to był moj ojciec....zostawił matkę z dwójka dzieci i z trzecim w ciąży.;)Wiesz co ta kobieta powiedziała mojej matce kiedy sie spotkały? Moja matka pyta sie jej czy wie ze ona jest w ciąży z trzecim dzieckiem a ona jej na to :" mnie to nie obchodzi ja tez mam prawo byc szczęśliwa" Zostawilabys cos takiej kobiecie? No sorry bo ja nie.....

Kończąc temat ja czułabym sie totalnie upokorzona gdybym znalazła sie w takiej sytuacji...:(

rozumiem to , tyle że mam wrażenie że my o czym innym piszemy..

Ja napisałam że dla mnie osoba która związała się z żonatym mężczyzną i nie wymaga od niego rozwodu nie jest głupia.

A Ty piszesz o konkretnym przypadku , gdzie osoba która tak się zachowała nie ma środków do życia , swojego domu i teraz jest w trudnej sytuacji.

Być może w tym danym przypadku ta osoba postąpiła głupio , ale nadal nie napisałabym że jest głupia..