reni1980 16.04.2015 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Tylko wiesz auta to nie majątek, poprostu po latach nic nie warte, a jeśli dom twój a on coś przeskrobie to pewno nie będziesz taka honorowa, do czego zmierzam niewyobrazam sobie mieć dom ale wiedzieć że nie mój, kurcze z jego punktu widzenia niefajna sytuacja, a nie wiemy nigdy jak się zachowamy w stosunku do drugiej osoby np przy zdradzie, ludzi się poznaje jak coś kończą, ja nie wiem jakie będzie moje życie za 20 lat, dlatego z mężem mamy wszystko wspólne, aby było sprawiedliwie, może któryś któregoś w dupe kopnąć a tak ja zabezpieczona ale i on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Renia qrcze nie chcę tu wszystkiego wypisywac...jak to jest ale nie tsk jak myślisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 spoko spoko, nie ma problemu, poprostu tak myślę ze nigdy nie wiemy co będzie, ja wolę być pewna ze jeśli mąż sobie znajdzie młodą 20 to ja nie będę bez grosza przy duszy i mówić przez łzy ze tyle lat prałam twoje skarpety i chowałam twoje dzieci, sprzątałam dom a teraz spadaj, ale tak moze być w obie strony, miłość miłością ale zagwarantowane w życiu trzeba mieć, ze to na co pracujemy razem dzielimy razem, po prostu u twojego "męża" może być kłopot z prawem własności ale skończmy temat, bo to nie moja sprawa najważniejsze ze wam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Renia hah meza nie musisz brac w "" hehe nie wiem jak mam to tlumaczyc nie mam papierka ale zyjemy jak Ty czy inne pary z papierkiem i skoro Wy sie dzielcie tak samo my...a jak mnie zdradzi to urwe mu jaja a swoje i tak dostanie:) co muu sie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Oki jezeli chodzi o dom to kiedys Ci napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 skora mi sie jezy jak slucham wiadomosci.. najpierw Maja ze Szczecina, pozniej kolejna 9latka we Francji zgwalcona i zamordowana przez Polaka..teraz znalezione cialo w Gdansku w parku przy plazy 4-5latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 tutaj wiecej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Meliska też to słyszłam i stwierdziła to co ty.Co się robi na tym świecie ???Ludziom już aż tak odbija ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Rypie sie tym ludziom w głowie. ..pierwszy raz nie wiem co powiedziec...jak to tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 problem w tym, ze tego sie nawet nie da wytlumaczyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Oglądam wlasnie Fakty....uśmiechnęłam sie ze Maja ma tylko nóżkę złamana i wszystko dobrze sie skończyło a tu chwile pózniej taka informacja....ojciec zabił własna córkę...5 letnia z Gdanska.Poplakalam sie normalnie.....:cry::cry:Co sie kurwa z tymi ludźmi dzieje????? :jawdrop:Co sie im tam w tych głowach roi?????!!!!!!:bash::bash:Jeszcze ten debil w Calais we Francji...:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 nie potrafie sie postawic w takiej sytuacji..mam 2 corki i podobne wiekiem do tych starszych i najmlodszej.. ta sytuacja we Francji, na oczach matki dziecko porwane i 2 godz pozniej takie wiesci co ta matka przezywa.. ja bym pewnie w psychiatryku po zalamaniu sie wyladowala.. to nie jest do ogarniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dokladnie Fajna.. cale szczescie ze Maje udalo sie znalezc, bo kto wie co mogloby sie z nia stac? taki zbieg zdarzen, kurde no, nie wiem co pisac..informacja za informacja i kazda wywoluje gesia skore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ja tez nie wiem Mmel co bym ze sobą zrobiła....:bash:aż boje sie pomysleć :(Najbardziej sie przezywa kiedy sie samemu ma dzieci chyba a juz w podobnym wieku to w ogóle...przynajmniej ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ja bym się chybs zabiła ...mam jedno dziecko ...to co by mi zostało. ..eh..nie myślimy o takich rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.04.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Ja wolę nie myśleć .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dziewczyny wiem ze nie powinnysmy myslec..ale zobaczcie, nie wiadomo kiedy i kogo moze to spotkac, tfu tfu!!! ale wiemy o co chodzi...kazda z nas moze takie cos spotkac.. trzeba byc jednak ostroznym majac nawet madre dzieci..(madre w sensie doinformowane na temat obcych osob) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Poprawie Wam humor ...kupiłam zasłony merete ikea , obcielam i wypralam:bash::bash:te cholery zbiegły się i wiszą 15cm nap ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A po cholerę ty je prałas jak nowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts