Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tylko wiesz auta to nie majątek, poprostu po latach nic nie warte, a jeśli dom twój a on coś przeskrobie to pewno nie będziesz taka honorowa, do czego zmierzam niewyobrazam sobie mieć dom ale wiedzieć że nie mój, kurcze z jego punktu widzenia niefajna sytuacja, a nie wiemy nigdy jak się zachowamy w stosunku do drugiej osoby np przy zdradzie, ludzi się poznaje jak coś kończą, ja nie wiem jakie będzie moje życie za 20 lat, dlatego z mężem mamy wszystko wspólne, aby było sprawiedliwie, może któryś któregoś w dupe kopnąć a tak ja zabezpieczona ale i on

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

spoko spoko, nie ma problemu, poprostu tak myślę ze nigdy nie wiemy co będzie, ja wolę być pewna ze jeśli mąż sobie znajdzie młodą 20 to ja nie będę bez grosza przy duszy i mówić przez łzy ze tyle lat prałam twoje skarpety i chowałam twoje dzieci, sprzątałam dom a teraz spadaj, ale tak moze być w obie strony, miłość miłością ale zagwarantowane w życiu trzeba mieć, ze to na co pracujemy razem dzielimy razem, po prostu u twojego "męża" może być kłopot z prawem własności ale skończmy temat, bo to nie moja sprawa :) najważniejsze ze wam pasuje :)

Oglądam wlasnie Fakty....uśmiechnęłam sie ze Maja ma tylko nóżkę złamana i wszystko dobrze sie skończyło a tu chwile pózniej taka informacja....ojciec zabił własna córkę...5 letnia z Gdanska.Poplakalam sie normalnie.....:cry::cry::cry:Co sie kurwa z tymi ludźmi dzieje????? :jawdrop:Co sie im tam w tych głowach roi?????!!!!!!:bash::bash::bash:Jeszcze ten debil w Calais we Francji...:cry::cry::cry:

nie potrafie sie postawic w takiej sytuacji..mam 2 corki i podobne wiekiem do tych starszych i najmlodszej..

ta sytuacja we Francji, na oczach matki dziecko porwane i 2 godz pozniej takie wiesci :( co ta matka przezywa.. ja bym pewnie w psychiatryku po zalamaniu sie wyladowala.. to nie jest do ogarniecia :(

Dziewczyny wiem ze nie powinnysmy myslec..ale zobaczcie, nie wiadomo kiedy i kogo moze to spotkac, tfu tfu!!! ale wiemy o co chodzi...

kazda z nas moze takie cos spotkac.. trzeba byc jednak ostroznym majac nawet madre dzieci..(madre w sensie doinformowane na temat obcych osob)