mirkamis 21.04.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Hejka!!! Lolek miałam pisać ,że wizja sypialni mi odpowiada, sama marzyłam o takich lampach ale niestety u nas się nie dało takich założyć. U nas niby 1- 2 st. z rana ,ale świeci słonko , tylko wiatr jest okropny. Młoda wczoraj tak pięknie podbródek rozwaliła ,że dziś w szkole będzie posądzona o walkę z 10 zbirami.Chyba przed tą Komunią obłożę ją poduszkami :lol2:. Jadę na ciuchowe zakupy na które chęci brak . Sukienka jeszcze nie doszła i trochę mam stresa bo jak dojdzie za późno i okaże się ,że to wtedy będzie szukanie na szybko . Magda gdzie zamawiałaś tort, nie robię młodej wielkiej imprezy bo ma urodzinki przed samą Komunią i na pocieszenie chciałam jej tort z Krainą Lodu kupić . Życzę miłego dnia Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.04.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Hejka Mircia to znaczy ze juz spadam, to pa udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.04.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Ty spadasz miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Wiosenne przesilenie czy co? Czesc Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Temat byl juz na pewno poruszany, ale znalezc go wsrod tych prawie 3tys stron to juz nie lada wyczyn Chce sobie kupic zestaw pedzli do make up.. ktos cos polecal tutaj, czy sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izuizu 21.04.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Hej dziewczyny. Mmelisa ja nie jestem jakąś znawczynią ale mogę polecić pędzle niemieckiej firmy Zoeva. Mam taki komplet i dla mnie są rewelacyjne. Trochę tańsze są pędzle firmy Hakuro (też bardzo popularne) ale czytałam że w niektórych odczepiają się trzonki (nie wiem jak to się prawidłowo nazywa) także wolałam nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Izuizu dziekuje za Twoja rade i opinie , bo jak widzisz, dziewczyny mnie olewaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.04.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Hej laski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.04.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Mmel ja nie olewam i tez polecam Zoeva nie sa drogie a naprawde super.Ostatnio wyszła seria z białym włosiem.Swietna bo widać kiedy trzeba umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izuizu 21.04.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 E tam olewają, zarobione pewnie wszystkie jeżeli chodzi o mój zestaw pędzli to ja mam konkretnie ten: http://mintishop.pl/product-pol-4656-ZOEVA-PINK-ELEMENTS-Classic-Brush-Zestaw-8-pedzli-.html, bardzo dużo informacji jest o nich na blogach, youtubie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Magdalena!!!! Mam promo na Nike! odezwij sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.04.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Magdalena!!!! Mam promo na Nike! odezwij sie! Melisa czy Ty piszesz już sama do siebie????? :jawdrop: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Melisa czy Ty piszesz już sama do siebie????? :jawdrop: :rotfl: gdybym sama do siebie pisala, to bym napisala Mmelisa!!! Magdalene przeciez mamy w tym wewatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Lolek (zacytuje teraz moja mlodsza corcie) Musisz mnie teraz przeprosic, bo mnie oskarzyles. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.04.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Meliska nie używam więc się nie wypowiadam Wróciłam , wydałam dużo kasy i humor mam poprawiony .Jedyny minus nie zdążyłam kupić obiadu więc mam godzinę żeby cos wyczarować w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.04.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Lolek (zacytuje teraz moja mlodsza corcie) Musisz mnie teraz przeprosic, bo mnie oskarzyles. :rotfl: Pseplasam cy mam wysłać kfiaty poctom kfiatowom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Pseplasam cy mam wysłać kfiaty poctom kfiatowom?? wtedy zostalbys posadzony o romans Mirkamis ja uzywam tylko takie pedzle jakie mam w komplecie, badz kupilam oddzielnie..teraz chce kupic caly zestaw:cool: Co sobie kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.04.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Więc kupiłam : 1. spodnie 2 .2 bluzeczki 3. 2 t-shirty 4. sukienka 5. bikini Wakacje się zblizają więc muszę garderobę uzupełnić ,żeby było co do walizki wkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.04.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 no to zaszalalas ja uwielbiam zakupy, wtedy, gdy wejde do sklepu i nagle wszystko mi sie podoba i pasuje (szaleje i sie obkupuje:D) ... gorzej jest kiedy wchodze i robie sie wybredna.. wtedy moge chodzic pol dnia po roznych sklepach a i tak nic nie kupie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts