mirkamis 27.04.2015 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Hejka!!!!! Mnie się z tą musztardą nie podoba , Lolkowa wizja bardziej bliska mojemu sercu . Women sukienka taka i niestety też nad nią aż tak wzdychać nie będę .Z powodu braku czasu już jej nie odsyłam ale nad czymś muszę do niej kombinować . Meliska jak obiecałam . Spadam do pracy jedno pranie w pralce , następne w kolejce .Muszę wszystko ładnie ogarnąć bo czeka mnie kolejne malowanie desek na ogrodzenie:sick:. Do tego mam inwazję mrówek w domu Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.04.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Hejeczka:) Renia po nocy myślę że krzesła najfajniej będzie czsrna rama i niebieskie siedzisko te dwa zostaw szare z niebieskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.04.2015 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Hejka ja w sob w pracy takze nie miałam czasu nawet Renia ja jak wiesz to czarne + szara tapicerka - stół i ogólnie jadalnie masz elegancką dość i te szare wyglądaja u Ciebie tak "vintage" zbytnio - i sam kolor ciut mi na tych fotkach w granat wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.04.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Oj Madziu:hug: Czarne z niebieskim tez eleganckie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 27.04.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 hejka ale piękna pogoda od rana Reni szare krzesło fajne ale mi przy twoim stole bardziej pasuje to czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.04.2015 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 i tak samo myślę chyba, szare krzesło fajne ale bardziej pasuje mi czarne, bo tak jak Magda pisze bardziej elegancko jest i powinno zostać, czyli zrobię czarne z szarym materiałem a kiedyś może wymienię, to chwila roboty, ale dwa zrobie szary z musztardą, aby był komplet, krzeseł mam 10 a do stołu wchodzi max 8 a najwygodniej 6 na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.04.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 hejka Renia mi to i te szare krzesła pasują, ale ja zachowawczo bym zrobiła, czyli szary czarny, lub czarny szary. Ja muszę kupić w najbliższym czasie jakieś krzesła, bo stół już do mnie w tym tygodniu przyjedzie:) Jestem bardzo zadowolona, bo bardzo szybko zrobili. Prosiłam by był gotowy na moje urodziny i tak zrobili super:) Mirka co do mrówek, to też kiedyś miałam inwazję, jak mieszkałam na parterze w mieszkaniu, jak nie masz zwierząt w domu i dzieciaki starsze i już kumate, że nie wolno dotykać, to jest taki różowy proszek wystarczy na ich ścieżce posypać i szybko giną, potem wsytarczy tylko odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Czesc Wam.Renia, ja jestem za czarnymi krzeslami..poduszki mozesz sobie zafundowac rozne kolorystycznie..chociaz i tak przy tym stole co masz to obecne krzesla mi sie widza bardziej od tych malowanych Mirkamis u nas niezawodna byla kratka..http://www.dukat.republika.pl/bros.plyt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.04.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 :. Do tego mam inwazję mrówek w domu ja polecam bardzo TEN Mrówkofon , jest bardzo skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcudia 27.04.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Dzień dobry Reniu a czym te listwy kleić do ściany ( czy takie coś jak Mamut nadaje się ) ? Ściana tynk c/w + gładź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.04.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Najlepiej silikon bezbarwny, w każdym razie nie klej montażowy, bo długo schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcudia 27.04.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Dziękuję . Poproszę Was jeszcze o poradę jeśli można Jaki okap podszafkowy ( teleskopowy ) kupić do białej kuchni ? Będzie go widać tylko z dołu , przedni panel będzie z mdfu lakierowanego . Biały czy Inox ? Inox oraz biały mi się podoba ( może troszkę bardziej inox;) ) tylko nie wiem który z nich się lepiej myje. Nie mam doświadczenia w tym temacie a Wy tu już nabrałyście doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.04.2015 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Hmm ja bym wzięła biały, ja z myciem nie wiem ale inne pewno gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.04.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Umyłam 19 okien , szafki w kuchni, obie łazienki, popralam firanki i zasłony. ..jeszcze tylko podłogi:p Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.04.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Hejka laski! Ja tak na szybko bo w miasto lece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.04.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Renia bez obrazy ale mnie sie te krzesła u ciebie nie widza..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Hmm ja bym wzięła biały, ja z myciem nie wiem ale inne pewno gorzej Renia jestes pewna ze bialy? co jak co, ale na bialy podszafkowy bym sie nie zdecydowala alcudia, ja mam w inoxie.. tak go widac pod szafkami jak sie przykucnie i zamiast panelu to mam fronty szafek w dol pociagniete jako dluzsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.04.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ja też mam inox wpuszczany od dołu w szafkę, też go nie widać, wygląda to identycznie jak na zdjęciu u Melisy, ja mam firmy Elica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.04.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 A tu dalej tak gwarno i tłoczno . Pozdrawiam laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alcudia 27.04.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Dziękuję za opinie MMelisa podoba mi się .Zdjęć Twojej kuchni szukałam bo jakoś się rozrósł Twój wątek ( połączony ) .Dzięki za fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts