Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hejka!!!!!

Mnie się z tą musztardą nie podoba , Lolkowa wizja bardziej bliska mojemu sercu :).

Women sukienka taka pol_pm_Sukienka-9751_4.jpg i niestety też nad nią aż tak wzdychać nie będę .Z powodu braku czasu już jej nie odsyłam ale nad czymś muszę do niej kombinować .

Meliska jak obiecałam kawa.jpg.:)

Spadam do pracy jedno pranie w pralce , następne w kolejce .Muszę wszystko ładnie ogarnąć bo czeka mnie kolejne malowanie desek na ogrodzenie:sick:.

Do tego mam inwazję mrówek w domu :sick:

Edytowane przez mirkamis

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i tak samo myślę chyba, szare krzesło fajne ale bardziej pasuje mi czarne, bo tak jak Magda pisze bardziej elegancko jest i powinno zostać, czyli zrobię czarne z szarym materiałem a kiedyś może wymienię, to chwila roboty, ale dwa zrobie szary z musztardą, aby był komplet, krzeseł mam 10 a do stołu wchodzi max 8 a najwygodniej 6 na codzień

hejka

Renia mi to i te szare krzesła pasują, ale ja zachowawczo bym zrobiła, czyli szary czarny, lub czarny szary.

Ja muszę kupić w najbliższym czasie jakieś krzesła, bo stół już do mnie w tym tygodniu przyjedzie:) Jestem bardzo zadowolona, bo bardzo szybko zrobili. Prosiłam by był gotowy na moje urodziny i tak zrobili super:)

Mirka co do mrówek, to też kiedyś miałam inwazję, jak mieszkałam na parterze w mieszkaniu, jak nie masz zwierząt w domu i dzieciaki starsze i już kumate, że nie wolno dotykać, to jest taki różowy proszek wystarczy na ich ścieżce posypać i szybko giną, potem wsytarczy tylko odkurzyć

Czesc Wam.

Renia, ja jestem za czarnymi krzeslami..poduszki mozesz sobie zafundowac rozne kolorystycznie..

chociaz i tak przy tym stole co masz to obecne krzesla mi sie widza bardziej od tych malowanych

Mirkamis u nas niezawodna byla kratka..

http://www.dukat.republika.pl/bros.plyt.jpg

Dziękuję .

Poproszę Was jeszcze o poradę jeśli można :)

Jaki okap podszafkowy ( teleskopowy ) kupić do białej kuchni ? Będzie go widać tylko z dołu , przedni panel będzie z mdfu lakierowanego .

Biały czy Inox ? Inox oraz biały mi się podoba ( może troszkę bardziej inox;) ) tylko nie wiem który z nich się lepiej myje. Nie mam doświadczenia w tym temacie a Wy tu już nabrałyście doświadczenia :)

Hmm ja bym wzięła biały, ja z myciem nie wiem ale inne pewno gorzej

Renia jestes pewna ze bialy? co jak co, ale na bialy podszafkowy bym sie nie zdecydowala :sick:

alcudia, ja mam w inoxie..

tak go widac pod szafkami jak sie przykucnie ;) i zamiast panelu to mam fronty szafek w dol pociagniete jako dluzsze.

IMG-20140916-WA0030.jpg