Mmelisa 27.04.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 A tu dalej tak gwarno i tłoczno . Pozdrawiam laski no ba! nawet jak Renia milczy to my piszemy nie ma tak lekko Pozdrowienia Dziękuję za opinie MMelisa podoba mi się .Zdjęć Twojej kuchni szukałam bo jakoś się rozrósł Twój wątek ( połączony ) .Dzięki za fotkę co racja to racja... troche tych stron sie zrobilo Kiedys sporo zdjec dodawalam na forum kuchennym.. tez zaginely w czelusciach.. Kuchnia ogolnie nie jest skonczona. blat/zlew/kran, docelowo maja byc inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.04.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 A tu dalej tak gwarno i tłoczno . Pozdrawiam laski czuję się pominięty :FOCH: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 czuję się pominięty :FOCH: no tak... jest jeszcze lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.04.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 no tak... jest jeszcze lasek no i masz focha nr 2. na obiad jedziesz do mamusi a o koszulach zapomnij sama sobie prasuj...... skarpetki?? a co ja w twoich chodzę?? aaaa i jutr przychodzą do mnie koledzy a potem będzie mnie boleć głowa...... (wersji female lepiej to brzmi.......) :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2015 03:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Hejka wszystkim Hejka yoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.04.2015 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Hejka Reni. jednak czarne krzesła? Skończone? Czekam na fotki kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.04.2015 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Renia jestes pewna ze bialy? co jak co, ale na bialy podszafkowy bym sie nie zdecydowala Ale dlaczego nie? Ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2015 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 No mnie się biały podoba właśnie Justys jak będzie pogoda na majówkę to będę czyścić i szpachlowac, czy pomaluje nie wiem, bo musi być słońce i zero wilgoci, jak pochmurno to wyczyścić można ale malować nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.04.2015 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 W sumie racja, chociaż prognozy na majówkę takie sobie... Jak tak pisałyście ostatnio o tych vintage-owych mebelkach, to też weszłam na allegro i komodę do sypialni sobie strzeliłam... Złe kobiety jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2015 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Ale już odnowiona czy do zrobienia, bo jak do zrobienia to chyba to oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.04.2015 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Stety-niestety odnowiona (czytaj:oszczędności nie będzie;) ) Ja kompletnie nie mam cierpliwości do renowacji, słomiany zapał i szybka frustracja przy niepowodzeniu Zazdroszczę Tobie i Londoś wytrwałości w tych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.04.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Hej jak ja zaplanowalam wyjscie na miasto to pogoda sie.....no popsula Czy widzialys cie gdzies tapete granatowa w biale kropki? Jak zwykle wymyslilam cos czego nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Hej jak ja zaplanowalam wyjscie na miasto to pogoda sie.....no popsula Czy widzialys cie gdzies tapete granatowa w biale kropki? Jak zwykle wymyslilam cos czego nie ma.... moze tutaj beda? Dzien dobry. Justynka, Twoj okap wyjatkowo mi sie podoba ze wzgledu na jego wykonczenie spodu..tez tak mialam miec w inoxie ale rozmiarem nie pasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.04.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dzieki meliska zaraz sobie popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.04.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Hej Nesska zobacz moze cos bedzie w LM;) Justyna poka szafeczke:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2015 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zazdroszczę Tobie i Londoś wytrwałości w tych pracach ech za dużo powiedzane, też mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.04.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Renia wracam do mojego drewnianego blatu, napisz proszę czy coś będzie się z nim działo złego jeśli zdarzy się, że woda nie będzie z niego wytarta od razu?? Chciałabym go zabezpieczyć woskiem dekoracyjnym lazurowym osmo. Chodzi o blat w łazience i napisz proszę jak masz wykończony styk blatu ze ścianą? Co tam się daje? A i u mnie mydło i szczoteczki będą stały na blacie, bo umywalkę mam wpuszczana w blat Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.04.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Londoś, specjalnie na Twoje życzenie Renia powie pewnie, że nogi przekombinowane A takie mam w salonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.04.2015 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ha ha Renia powie ze nogi bomba wogóle komoda pierwsza klasa, takiej szukam do odnowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts