Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A tu dalej tak gwarno i tłoczno :D.

Pozdrawiam laski :)

no ba!

nawet jak Renia milczy to my piszemy :lol2: nie ma tak lekko :lol2:

Pozdrowienia :bye:

Dziękuję za opinie :)

MMelisa podoba mi się .Zdjęć Twojej kuchni szukałam bo jakoś się rozrósł Twój wątek ( połączony ) :) .Dzięki za fotkę

co racja to racja... troche tych stron sie zrobilo :D

Kiedys sporo zdjec dodawalam na forum kuchennym.. tez zaginely w czelusciach..

Kuchnia ogolnie nie jest skonczona.:no: blat/zlew/kran, docelowo maja byc inne :cool:

:lol2:

no tak... jest jeszcze lasek :lol2:

no i masz focha nr 2.

na obiad jedziesz do mamusi a o koszulach zapomnij sama sobie prasuj...... skarpetki?? a co ja w twoich chodzę??

aaaa i jutr przychodzą do mnie koledzy a potem będzie mnie boleć głowa...... (wersji female lepiej to brzmi.......)

:rotfl::rotfl::rotfl:

Hej :) jak ja zaplanowalam wyjscie na miasto to pogoda sie.....no popsula :(

Czy widzialys cie gdzies tapete granatowa w biale kropki? Jak zwykle wymyslilam cos czego nie ma....

moze tutaj beda?

Dzien dobry.

Justynka, Twoj okap wyjatkowo mi sie podoba :D ze wzgledu na jego wykonczenie spodu..tez tak mialam miec w inoxie ale rozmiarem nie pasowal :sick:

Renia wracam do mojego drewnianego blatu, napisz proszę czy coś będzie się z nim działo złego jeśli zdarzy się, że woda nie będzie z niego wytarta od razu?? Chciałabym go zabezpieczyć woskiem dekoracyjnym lazurowym osmo.

Chodzi o blat w łazience i napisz proszę jak masz wykończony styk blatu ze ścianą? Co tam się daje?

A i u mnie mydło i szczoteczki będą stały na blacie, bo umywalkę mam wpuszczana w blat :(

Edytowane przez Casuall