efi26 11.10.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 :rotfl::rotfl: ja mam na dole srebrne fugi, myślałam , ze nie będą brudne jak białe ale skąd są ciemne szare:bash::bash: ja je szoruję cifem , i szczoteczka raz do roku, schodzi brud, są piękne ale robota to masakra, venuska ma fajny środek do czyszczenia fug ale szorowac i tak trzeba, to sie szybko szoruje ale jak ja mam cały dół to idź w cholerę Reni mam cały dół - ponad 60 m2 Też szorowałam szczoteczką ale "ohujeć" można - że tak się brzydko wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni a plam rzeczywiście nie masz na merbau? chodzi mi o syt - myjesz wc domestosem i pryśnie na podłogę, albo po jakiś kosmetykach ? plam nie ma, ale jak leję domestos do kibla a leje to uważam, a jesli chlapnę to od razu wycieram, jak zostawie domestos to podłogę odbarwi, po czasie tez zanika a po szlifowaniu to śladu nie ma, takze kłopotu nie ma, jak jest dużo wody w jednym miejscu to jest plama ale ona wszesniej czy później sie zniweluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Reni mam cały dół - ponad 60 m2 Też szorowałam szczoteczką ale "ohujeć" można - że tak się brzydko wyrażę no innego sposobu nie ma tylko szorowanie i tego samego słowa uzywam na myśl o tym:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 plam nie ma, ale jak leję domestos do kibla a leje to uważam, a jesli chlapnę to od razu wycieram, jak zostawie domestos to podłogę odbarwi, po czasie tez zanika a po szlifowaniu to śladu nie ma, takze kłopotu nie ma, jak jest dużo wody w jednym miejscu to jest plama ale ona wszesniej czy później sie zniweluje O tak. Ja na początku każdą plamke wycierałam, ale wtedy się mazy robiły, jeszcze gorsze to było niż plamka. Teraz nie zwracam uwagi, przy myciu plama znika, bo to jest osad wapienny w wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ale nie działa, nie myje delux:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 no to jeszcze kupa czasu, no nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ja zamiar mam a i owszem, ale czy na pewno wyszoruję to nie wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Magda ale tak z ciekawosci , czego nie przypilnowałaś? w budowie rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 1. musiała byś być alfią i omegą 2. nie wiem o co kaman 3.no okien nie wymienisz i juz bym sobie dała spokój, nie są złe, mogło być gorzej - szprosy:lol2::lol2: drzwi są dosyć tanie i prędzej czy późnij i tak je wymienisz, będą zniszczone, szparami sie nie przejmuj, prawda jest taka, ze jak ściana nie idealna to cudów najwspanialszy montażysta nie zdziała a i nie oszukujmy się ościeżnice które masz też mozna się do nich przyczepić w sensie produkcyjnym listwy mdf to koszmar , tez je miałam, wymieniłam na drewniane, kłóciłam sie o nie miesiąc, jak je mąż montował to cały czas marudził, że jeden syf zamieniam na drugi, szlag mnie trafiał ale siedziałam cicho, byle by ku...wa zrobił, a na koniec i tak powiedział, ze kolejne gówno kupiłam:mad: ja tam swoje wiem i wiem , ze mdf to syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Lejecie miód na moje serce.Nie mam listew już 1,5 roku bo mdfu nie chcę, a drewniane drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 na piankę zapytam męża ja mam takie listwy pasujące do mojej deski a do płytek musiały przypasować http://www.barlinek.com.pl/listwy_przypodlogowe/product,listwa-przypodlogowa-p61-dab-pearl,874,specifications.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Lejecie miód na moje serce. Nie mam listew już 1,5 roku bo mdfu nie chcę, a drewniane drogie... absolutnie na daj sie namówic na papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nonie dałam się właśńie facet ma mi oddzwonić o 16 i podac cenę jeszcze za proste bo te co u Venus pokazywałam to nie do końca mnie przekonują. Ale jak będa za drogie to i tamte mi przypasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 11.10.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Hej Reni, chyba odzywam sie u Ciebie pierwszy raz, wiec witam sie oficjalnie Tak mnie zastanowiła jedna rzecz: mówicie, ze drewniane listwy przypodłogowe drogie, czyli ile mniej wiecej? JA za swoje drewniane białe 12 cm na caly dom zaplacilam 3 tysie i teraz mysle czy to duzo czy nieduzo W owym czasie kupowalismy meble do kuchni, caly sprzet itd. , wydatki były mega jak to przy wykonczeniówce i ta kwota wydała mi sie malusia, wiec brałam nie zastanawiajac sie nawet. Dodam ze listwy robil i montował okoliczny stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.10.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ja wiem czy drogie, moje 48 zł za 2,20mb, ale wysokie 6 cm juz 32 zł za 2,2mb, więc chyba spoko a tak przy okazji witam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 fajne te barlinkowe - chociaż nie wiem czemu ja sobie wmówiłam te mdf - tzn wiem - chciałam żeby były identyczne jak obwódka ościeznicy:bash: Agatha a Ty masz okno w kuchni? nie pamiętam już Mam. Zaraz znajde fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami&p=5910844&viewfull=1#post5910844 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 W końcu zwykłe żaluzje, bo to parter. Wysoki, ale jednak parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 :eek::eek: Poważnie? To mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 11.10.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Czyli nie jest tak źle? Łazienka bez okna, musi być mieszkanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts