reni1980 07.05.2015 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Ok bo jak masz siedzisko co ma z jednej strony 50cm to trzeba minimum 2 metry tkaniny jeśli chcesz jedno łączenie moje siedzisko ma 162 na 52 a materiału mam 2mb x 140 szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 ale spoko jeszcze czaekam na jeden materiał i myślę czy boki nie zrobić inne a same siedzisko inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.05.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 A ja ani kłosa ani ciasta nie potrafię hehe zato mam cztery dywany w koszyku...to potrafie bardzo dobrze hehe :lol2::lol2::lol2: a co TY na Szejka polujesz Londoś?, ja rozumiem, że może się swój chłop znudzić ale żeby od razu tak orientalnie pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Tak kreci mnie boho boho:rotfl: Ehh.. z recyklingu te dywany cholera wie co to bylo przed;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.05.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 moje siedzisko ma 162 na 52 a materiału mam 2mb x 140 szerokie żeby było jedno łaczenie trzebaby ponad 4 metry tkaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 ja mam dzis wolne i co ?siedzę tu z wami a robota czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 żeby było jedno łaczenie trzebaby ponad 4 metry tkaniny o cholera, to wcześnie podjęłam dyskusje no nic , Dianka jak wyślę paczkę to zdzwonimy się i bedziemy dumać, tzn powiesz co mi mozesz z tego uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.05.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 :lol2::lol2::lol2: a co TY na Szejka polujesz Londoś?, ja rozumiem, że może się swój chłop znudzić ale żeby od razu tak orientalnie pojechać :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 bo jak mam dwa metry to moze dwa łączenia ale nie na bokach tylko po środku krótszej krawędzi po obu stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Magda haha taki z Kataru szejk by sie mógł przypaletac hah lampy by mi przywiózł:rolleyes:boho haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.05.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Tak kreci mnie boho boho:rotfl: Ehh.. z recyklingu te dywany cholera wie co to bylo przed;) boho to nie Indianin ? :lol2::lol2::lol2: ja mam dzis wolne i co ?siedzę tu z wami a robota czeka i prawidłowo ja mam dziś luzik Londka za mną jakoś hiszpan chodzi jakiś hahaha albo niemiec hahhahah a:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 (edytowane) Qrcze nie widzę na tele...zbliżenia czy te dywany to taki świecący plastik czy normalny dywan ehh:(( Edytowane 7 Maja 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 A cholera wie moze boho to indianin...hym... dzisiaj i tak wszystko wymieszane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.05.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Renia, za malowanie kuchni się wzięłam. Kurcze, wygląda zaj...iście. Właśnie o taki efekt mi chodziło tak więc dzięki za poradę My mieliśmy niedawno wesele w rodzinie i moja młoda też chciała być ładnie uczesana, ale fryzjerkę mamy normalną, czyli dziecko jest dzieckiem i tak ma wyglądać więc miała zrobiony przedziałek po skosie, po dwóch stronach głowy dobierany, który w tyłu zbierał się w jednego warkocza. Do tego miała powczepiane maleńkie białe kwiatuszki między te warkocze. Ślicznie to wyglądało. Na komunię syna też jej coś podobnego uczeszę. A jakby sama szła do komunii, to wianek na takiej fryzurce też pięknie by wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.05.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 (edytowane) Renia robota nie zając.... Ja powiesiłam firanki , które wieszałam od wczoraj , ogarnęłam górę i łapię się za łazienkę . Londoś tego co ty potrafisz ja też nie umiem Anna a masz zdjęcie ???Moja musi być upięta , za dużo włosów ,lekko kręcące i jak rozpuści to jakby ją prąd poraził wygląda Edytowane 7 Maja 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.05.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 :lol2::lol2::lol2: a co TY na Szejka polujesz Londoś?, ja rozumiem, że może się swój chłop znudzić ale żeby od razu tak orientalnie pojechać :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Magda haha a za mną cholerny brazylijczyk:rolleyes:haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.05.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 bo jak mam dwa metry to moze dwa łączenia ale nie na bokach tylko po środku krótszej krawędzi po obu stronach? Dobra, rozumiem że najlepiej jak najmniej łączeń zobaczymy jak wszystko dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.05.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 bo jak mam dwa metry to moze dwa łączenia ale nie na bokach tylko po środku krótszej krawędzi po obu stronach? jak wszystko będziesz miała to sie zdzwonimy i zobaczymy, rozumiem że preferowana jak najmniejsza ilość łączeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.05.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 brazylijczyk? eeee yyy oni mi się z telenowelą kojarzą albo z surferami - a takich nie lubię Londoś Ty to od razu chciwa jesteś i albo Ameryka albo Azja... ja tu widzisz europejska dusza po sąsiedzku prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts