reni1980 07.05.2015 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Renia, za malowanie kuchni się wzięłam. Kurcze, wygląda zaj...iście. Właśnie o taki efekt mi chodziło tak więc dzięki za poradę My mieliśmy niedawno wesele w rodzinie i moja młoda też chciała być ładnie uczesana, ale fryzjerkę mamy normalną, czyli dziecko jest dzieckiem i tak ma wyglądać więc miała zrobiony przedziałek po skosie, po dwóch stronach głowy dobierany, który w tyłu zbierał się w jednego warkocza. Do tego miała powczepiane maleńkie białe kwiatuszki między te warkocze. Ślicznie to wyglądało. Na komunię syna też jej coś podobnego uczeszę. A jakby sama szła do komunii, to wianek na takiej fryzurce też pięknie by wyglądał to super Aniu, proszę cię ale porada, daj spokój, pomyśl nad kolorowymi poduchami co by za zimno nie było, bo zaraz będzie u ciebie jak u mnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Magda haha bo u mnie europa juz zaliczona...ba nawet Afryka haha dlatego czas na pozostałe kontynenty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 jak wszystko będziesz miała to sie zdzwonimy i zobaczymy, rozumiem że preferowana jak najmniejsza ilość łączeń nawet nie chodzi o najmniejszą ilosć, tylko nie chcę łączenia na bokach bo wtedy ten szef sie przesuwa i ciężko go prosto poprowadzić, a jak jest na środku elementu to na rogu wychodzi ładnie, tak mi się wydaje spoko ja jestem ugodowa i cos napewno wymyślę, dla ciebie prosto dla mnie ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Magda pamiętasz naszą rozmowę, taki klimacik, patrz kuchnia a ta serwantka, już pomijam samą jadalnię bo mało ją widać http://www.homesquare.pl/files/uploads/2014/04/Salon_polaczony_z_jadalnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 O co cho...;)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 będę próbować to obronić krzesła a sufit, kuchnia chyba nie problem a bufet matowy aczkolwiek wiem o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.05.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 pamiętam, tylko weź pod uwagę ze tam dużo naturalnych materiałów, kolorów, mało połysku - tak bardziej sielsko,wiejsko niż black&white - pewnie wiesz o co chodzi. Pamiętasz ten dom na archon co taki WOW był w środku - kuchnia super a w salonie do nowoczesnego dali czarne zasłony w kwiatki drobne takie wiejskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Magda dała mi do myślenia ze te moje krzesła , te które odnawiam trochę nie pasuję do gk czy kuchni połysk, za bardzo retro czy art deco, i poniekąt sie zgadzam, będę w tym walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 hmm tak wiem o co kaman, dlatego będę niwelować , np sufit moze być cały biały i już się może zgubić, naturalne materiały w sensie ciepłe tak? jak naturalny dąb, bo naturalne ja mam tylko chłodne, ale kuchnia połysk chyba da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 E...ee...powaŻNIE HYM...no jak dla mnie to jest git.. dzisiaj wszystko sie łączy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 zawsze kuchnię moge przemalować na szary mat ale wiesz chcę pożyć jeszcze kilka lat mój mąż to nie mąż Londośki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 E...ee...powaŻNIE HYM...no jak dla mnie to jest git.. dzisiaj wszystko sie łączy;) słowo klucz, ale jak będą te nowe stare krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.05.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-pod-iwa/realizacje/5/m4db679be64ec8#gallery_1220 o te zasłony chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 wiem wiem, pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.05.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Magda dała mi do myślenia ze te moje krzesła , te które odnawiam trochę nie pasuję do gk czy kuchni połysk, za bardzo retro czy art deco, i poniekąt sie zgadzam, będę w tym walczyć kuchnia jak kuchnia barek oddziela ale zabudowa k-g jest nowoczesna bardzo a reszta taka ciut elegancka a te krzesła wyjdą takie typowo skandynawso-retro mój mąż to nie mąż Londośki :lol2::lol2::lol2::lol2: o własnie Lodnoś Twój to złoty facet musi być? widziałyście te zasłony w kwiatki i tapete? no nie pasują nijak tam... są nie w tym stylu całkowicie i chodzi o to, że te krzesła mogą dać podobny efekt chyba, że gdzieś walniesz tapete art deco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.05.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 mirkamis, nie mam zdjęcia niestety, bo fotograf jeszcze się nie wyrobił. Moja też ma kręcone włosy więc miała je troszkę posmarowane pastą, żeby tak się nie puszyły. Renia, poduchy są, od Dianki, czarne i żółte, żeby jakiś akcent był. Tyle koloru wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 tapetę w salonie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.05.2015 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Renia, poduchy są, od Dianki, czarne i żółte, żeby jakiś akcent był. Tyle koloru wystarczy to dlaczego ja nie widziałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 07.05.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Renia haha moj mąż to nie ideał heh ja robię ..wymyslam...on sie obraża ..a za pare dni wszystko wraca do normy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts