Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Renia, za malowanie kuchni się wzięłam. Kurcze, wygląda zaj...iście. Właśnie o taki efekt mi chodziło tak więc dzięki za poradę ;)

My mieliśmy niedawno wesele w rodzinie i moja młoda też chciała być ładnie uczesana, ale fryzjerkę mamy normalną, czyli dziecko jest dzieckiem i tak ma wyglądać więc miała zrobiony przedziałek po skosie, po dwóch stronach głowy dobierany, który w tyłu zbierał się w jednego warkocza. Do tego miała powczepiane maleńkie białe kwiatuszki między te warkocze. Ślicznie to wyglądało. Na komunię syna też jej coś podobnego uczeszę. A jakby sama szła do komunii, to wianek na takiej fryzurce też pięknie by wyglądał :yes:

to super Aniu, proszę cię ale porada, daj spokój, pomyśl nad kolorowymi poduchami co by za zimno nie było, bo zaraz będzie u ciebie jak u mnie co? :lol2:

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak wszystko będziesz miała to sie zdzwonimy i zobaczymy, rozumiem że preferowana jak najmniejsza ilość łączeń ;)

nawet nie chodzi o najmniejszą ilosć, tylko nie chcę łączenia na bokach bo wtedy ten szef sie przesuwa i ciężko go prosto poprowadzić, a jak jest na środku elementu to na rogu wychodzi ładnie, tak mi się wydaje :) spoko ja jestem ugodowa i cos napewno wymyślę, dla ciebie prosto dla mnie ładnie:)

pamiętam, tylko weź pod uwagę ze tam dużo naturalnych materiałów, kolorów, mało połysku - tak bardziej sielsko,wiejsko niż black&white - pewnie wiesz o co chodzi.

Pamiętasz ten dom na archon co taki WOW był w środku - kuchnia super a w salonie do nowoczesnego dali czarne zasłony w kwiatki drobne takie wiejskie?

Magda dała mi do myślenia ze te moje krzesła , te które odnawiam trochę nie pasuję do gk czy kuchni połysk, za bardzo retro czy art deco, i poniekąt sie zgadzam, będę w tym walczyć

kuchnia jak kuchnia barek oddziela

ale zabudowa k-g jest nowoczesna bardzo a reszta taka ciut elegancka

a te krzesła wyjdą takie typowo skandynawso-retro

mój mąż to nie mąż Londośki :lol2:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

o własnie Lodnoś Twój to złoty facet musi być?

widziałyście te zasłony w kwiatki i tapete?

no nie pasują nijak tam... są nie w tym stylu całkowicie

i chodzi o to, że te krzesła mogą dać podobny efekt

chyba, że gdzieś walniesz tapete art deco :)