Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, dzięki. Miałam obawy, bo wcześniej lubiłam raczej ciepłe klimaty, a tu takie biele i szarości, ale jak przemalowałam cały dół, to ta jedna ściana w kuchni mi przeszkadzała. Nie pasowała do reszty. Teraz będzie idealnie.

Tak, zasłony to vivany. Białe i szare.

Kanapa - wiem Reniu, że do wymiany, ale wiesz jak jest... Myślę o Stockholmie albo Nockeby z IKEA. Mąż nawet w weekend mówił, że mam wybrać i kupić, ale kurcze ciągle się waham, bo jeszcze tyle innych rzeczy trzeba zrobić i kasa leci...

A co mąż na zmiany? To samo co na moje zakupy... Kochanie, jak Ci się podoba, jak tak chcesz, to kup/zrób :)

Jeszcze Wam przedpokój wrzucę, bo jest skończony i mam foty z wczoraj.

IMG_20150505_094516.jpg IMG_20150505_094428.jpg

Oj, niech się już ten remont skończy.

IMG_20150505_094428.jpg

Ejjj no qrde powiedzcie mi jak robimy slub z chrzcinami i mysle o bardzo skromnym przyjeciu w domu tylko dla najblizszej rodziny ( i tak wyjdzie ponad 20 osob) nie chce zapraszac nikogo wiecej czyli np naszych chrzestnych bo przy okazji wypadaloby jeszcze ciotki nie ciotki zaprosic i wychodzi prawie 50 osob to jestem straszna swinia?? Bo juz sama nie wiem czy to ze mna cos nie tak....

No co ty dobrze myślisz, przyjęcie ślubne to jeden z większych bezsensów przynajmniej według mnie ja miałam duże przyjęcia ze wszystkimi ciotkami jak bym teraz robiła to zrobiłabym małe