reni1980 08.05.2015 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Daj jej nurofen on jest przeciwzapalny i przeciwgoraczkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.05.2015 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 nafaszerowana jest , może zadziałają i przejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.05.2015 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Aniu niesamowita metamorfoza kuchni, niby kolor ścian a tak wiele zmienia.mirkamis zdrowia dla małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.05.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Hej:) Ojoj Mirka zdrowka życzę. ..może to z emocji ta gorączka? ? Przezywa mocno komunię mała. .czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dzien dobry (na szybkiego) Fotka od Fajnej zgodnie z obietnica 'Mirkamis..wspolczuje wirusa...ale nawet to, ze mala zostala wczoraj w domu to nic nie zmieni skoro wirus w szkole juz wedrowal.. zycze rychlego wykurowania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.05.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) Fajna tak jak wczoraj mówiłam. ..hym..nie plasuje do Ciebie.. ...nie podoba mi się rama tej sofy:no:..no chyba że można będzie odciąć te gałki górne po bokach i zmienic nogi...to moze być czrny koń ..świetny materiał dac...hym... Edytowane 8 Maja 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Heloł ale tu ruch od rana - spać nie umiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 08.05.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ja nie umiem . Londoś też sobie tłumaczę ,że może z emocji , po lekarstwach jest pełna wigoru ale oczka jakieś szkliste .Ona ogólnie odważna dziewczynka , tylko już wczoraj coś mówiła ,że się stresuje.Jeszcze dostała wierszyk dla proboszcza i na ołtarz musimy iść i na mszy go gadać więc chyba tym się stresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.05.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Mój Ka..jak był młodszy to często miał gorączke jak coś mocno przezywal;) Może to to u małej ..choc nie można wykluczyc wirusa skoro grasowal w szkole;) oby Ci się nie rozłożyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.05.2015 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dziękuję Wam bardzo. Bałam się tej zmiany, ale wyszło super. Mirkamis, zdrowia dla małej. Lecę na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2015 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Anka przemiana super, weź tylko te kwiotki pościągaj z mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.05.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Idę zobaczyć te kwiatki:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 tez poszlam zobaczyc Renia Ty to masz oko faktycznie, kffiotkom mowimy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.05.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) Też mówię nie:lol2: Fajna wypilam napój ...już czuję się piekniejsza Jadę do roboty...a chce mi się:sick:f.. Edytowane 8 Maja 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.05.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No to nie wyrzuciłam , kochany jest i dostał obiadek mój mógł wczoraj wrócić do sypialni:) Anna zmiana super a ja wczoraj kupiłam dwa bieżniki i podkładki z tego samego rodzaju, wzięłam ciemne, napisane, że to czarny, ale dla mnie jakby grafit. No i zachorowałam na narożnik i na krzesła, które zobaczyłam:/ Podpowiedzcie czy będzie to wszystko pasować. Za chwilę wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.05.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 krzesła do stołu (stół od hazelki), krzesłą są w kilku kolorach, takie dymione szare lub całkowicie przezroczyste takie chciałabym hokery, one nie są z ikei: a sofy nie mogę znaleźć na stronie ikei, napisane, że niby nowość, ale na stronce nie ma jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Bratkaf widzialam te krzesla w ikea.. masakryczne rysy widac od uzytkowania i matowieja kiedys tez mi sie one podobaly, ale jak to zobaczylam to mowie stanowcze nie do takiego stolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.05.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 kurde a mi się tak spodobały:/ nie wiem czemu tego naroznika nie ma na stronie z ikei ani w katalogu. Wczoraj na wystawie widziałam, aż dziwne, było napisane, że nowość więc muszą mieć w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.05.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Wiedziałam, że się szefowej kwiatki nie spodobają Ale przecież ich nie wyrzucę... No dobra, postaram się przestawić. Rozumiem, że tylko o te z górnych mebli chodzi? Skandal po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.05.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 w IKEA zasłony w hAmerykańskie wzory jak kogoś interesuje - i z tej serii ma być więcej art.http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70301556/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts