diana_teresa 08.05.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dziewczyny, a ma któraś małego eamsa? Bo zastanawiam się nad takim małym na biegunach dla córy na dzień dziecka. One są bardzo małe? Może lepiej normalny duży wziąć? Ja sie właśnie zastanawiam bo dla mojej Ali chce kupić ale myśle że lepiej pełnowymiarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Jejku jaki dobry obiad mi wyszedł... :pDorsz na szpinaku z frytkami z batatow.Przepyszne wyszło pierwszy raz robiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Na kogo glosujecie??? Ja miałam na Bronka ale zagłosuje na Kukiza Londos my tez na Kukiza i chyba z 15 osób które znam tez na niego.Wygrac nie wygra ale niech pokaże tym hujom jakie ma poparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.05.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Londos my tez na Kukiza i chyba z 15 osób które znam tez na niego.Wygrac nie wygra ale niech pokaże tym hujom jakie ma poparcie. my z mężem też na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Londos jadę chyba w poniedziałek do Poznania zamowic ta sofe z Livingroomu.:DWe wtorek przychodzi stolik kawowy wiec nie ma na co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2015 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 A nie macie wrażenia ze takie oddanie głosów może spowodować wygraną pis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Renia ty nie strasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ja sie właśnie zastanawiam bo dla mojej Ali chce kupić ale myśle że lepiej pełnowymiarowe Dianka te pełnowymiarowe tez nie sa jakos specjalnie duze.Siedzialam we wtorek u dentysty na takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2015 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Laski no to proste, jeśli Ktoś chciał głosować na Bronka a głosuje na kogoś bez szans, to różnica pomiędzy bronkiem a pisiorem się zmniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Renia jeśli bedzie druga tura a zanosi sie ze tak to ci co szli na Kukuza oddadzą głos na Komorowskiego.Moze sie mylę ale większość tak mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.05.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ja też w koło słyszę, że wszyscy na Kukiza, a ja nie wiem jeszcze:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 bratkaf wejdź na www.centrumkrzesel.pl spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.05.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) Renia ja nie wierze w to co mowia w tv...niby Bronek z Duda prowadza a wszędzie słyszę ze glosuja na Kukiza..u mnie wszyscy ja maż rodzice...jak Kukiz nie wejdzie do drugiej tury to zagłosuje na B Edytowane 8 Maja 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ja nie ide na glosownie... nie zadeklarowalam sie wczesniej tutaj wiec problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.05.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Fajna dzięki za linka już się rozglądam:) Ja uważam, że mimo wszystko Kukiz ma spore szanse i może wejść do drugiej tury. Duda jak to pisowiec, na początku taki pewny siebie i swoich poglądów, zatwardziały, a teraz już tak nie ćwierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Nie wiem skąd te sondaże biorą ale u mnie identycznie...ja z mężem i młodym moja matka moj brat siostra z mężem i masa znajomych wszyscy na Kukiza a gdyby była druga tura to na Komora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Mmel a u ciebie nie można elektronicznie? Moja siora cos mówiła ze u nich chyba można elektronicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 08.05.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Fajna stolik świetny. .zamawiaj sofe:rolleyes: ja moje dopiero we wrześniu. .jak zrobię parkiet i wywale stare meble:) mam czas zdecydowac ikea czy St Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Mmel a u ciebie nie można elektronicznie? Moja siora cos mówiła ze u nich chyba można elektronicznie? tak, Obywatele polscy, którzy chcą oddać swój głos w wyborach prezydenckich w jednym z obwodów wyborczych poza granicami kraju, mogą rejestrować się poprzez internetowy portal.. ja mam na obiad chinszczyzne z sosem sojowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.05.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 a ja nie mam nic, bo jadę po pracy do mojego domku najukochańszego i mojego miasta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts