Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A nie macie wrażenia ze takie oddanie głosów może spowodować wygraną pis

Zgadzam sie w 100%

ja nie ide na glosownie... nie zadeklarowalam sie wczesniej tutaj wiec problem z glowy :p

Meli bez urazy ale dla mnie wszyscy na emigracji nie powinni głosować ani w UK ani w USA ani nigdzie indziej; wybrali życie na obczyźnie to niestety nie powinni mieć prawa do głosu.

FAJNA

A minie się bardzo podoba ta kanapa już ją widzę odnowioną z materiałem takim szaro turkusowe pasy pionowe szerokość ok 3 cm MIODZIO!!

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zgadzam sie w 100%

Meli bez urazy ale dla mnie wszyscy na emigracji nie powinni głosować ani w UK ani w USA ani nigdzie indziej; wybrali życie na obczyźnie to niestety nie powinni mieć prawa do głosu.

!

Lolek, dlatego my nie bierzemy w tym udzialu :)

nawet jak wroce do Pl za rok to nie swiadczy o tym, ze teraz mam isc na wybory.

Skoro zyje na obczyznie to podlegam tutejszemu prawu, place tutaj podatki, pobieram swiadczenia, korzytsam z opieki itp..

tak wiec zgadzam sie z Toba w 100% :yes:

jak juz zjade do PL na stale, to wtedy moge sobie isc i glosowac ;)

Mmel i Lolek jestem tego samego zdania w kwestii wyborów.Nie wiem jak jest w innych państwach ale w NY 90% Polaków którzy pójdą głosować pójdą na PIS :jawdrop:Nie wiem o co tam chodzi ale z tego co siora mowi to Polacy tam mieszkający sa strasznie wpatrzeni w Kaczynskiego.:jawdrop:Moja siora z mężem głosują na Kukiza i sa odmieńcami w tej decyzji...:sick:

Widzicie... ja uwazam ze nasi rodacy na obczyznie nie powinni glosowac :no:

i ogolnie na temat polityki sie nie wypowiadac bo guzik wiedza..skoro siedzisz za granica to siedz i sie nie wtryniaj swoim nosem co i jak byc powinno...

a jak juz to wracaj do PL i wtedy sobie rob co chcesz :yes:

Renia Lolek ale takie mówienie glosuj na Komorowskiego bo inaczej wygra Pis to sorry ale to straszenie. .przecież po to sa wybory aby kazdy miał wlasny głos a nie głos strachu mniejszego zła. .jak długo ludzie będą myśleli jak Wy to w tym kraju nic sie nie zmieni bo wiecznie bedzie Po byle tylko nie było Pis ....moze pora zmnienic myslenie i dopuścić nowych ludzi..co???

Ja tez tak uważam Mmel.:yes:Zobacz np moja siostra...mieszka tam ponad 20 lat raz tylko przyleciała do kraju a ma prawo głosować decydować kto nami tutaj bedzie rządził! :oDla mnie to bezsensu....:sick:

właśnie tu jest sedno (i nie mam nic do Twojej siostry - mówię ogólnie) ludzie siedzą TAM ale wybierają "bałagan" który MY będzemy TUTAJ mieć. Dla nich nic się nie zmienia bo albo przylatują raz na kilka lat albo wcale.......

Fajna rób tą kanapę w te pasy jak napisałem i do pokoju gościnnego :D

Londi ale ja nie powiedziałem na kogo głosować i na kogo będę głosował..

Nigdy nie agitowałem na nikogo i nie będę. Moje wybory moja sprawa. Każdy musi wiedzieć czego chce.

Nie będę się też politycznie wypowiadać....... :hug:

Edytowane przez lolek7825

Przecież wiecie że tu nie chodzi na kogo..mi to nie przeszkadza wolny wybór...nawet jakby to mialo byc pis..nie uznaje tylko mowienia nie glosuj na słabszego kandydata bo wygra pis ...rozumiecie. ...tak właśnie dziala tv ludzie chca zaglosowac na i nego kandydata a oni strasza nie rób tego bo on i tak nie wygra aTwoj glos moze nas uchronić przed wladza pis.....no błagam. . Edytowane przez london23

Wracam z rundy po sklepach meblowych. Po raz n-ty byłam popatrzeć na sofę, którą upatrzyłam sobie w grudniu. I z każdą kolejną wizytą podoba mi się coraz bardziej. Wygodna, ładna, tylko niestety nie rozkładana więc budzi sprzeciw męża. Co myślicie? Pasowałaby do tego mojego salonu?

Salon dla przypomnienia

IMG_20150507_092742.jpg IMG_20150507_092835.jpg

Sofa

IMG_20150508_173600.jpg IMG_20150508_171758.jpg

Pokrycie niestety nie jest ściągane, ale materiał wysokiej klasy więc nie powinien łapać plam tak od razu.

Nie wiem, czy chcę w ogóle w tej chwili zmieniać sofę, ale tak mnie nakręciłyście, że postanowiłam chociaż popatrzeć i raz jeszcze się zastanowić ;)

Reniu, nie kupuję, bo wydałam tyle na remont i wszystkie potrzebne do tego rzeczy i wszystko co w międzyczasie przestało pasować i trzeba było kupić nowe ;) że stwierdziłam, że sofa jest w na tyle dobrym stanie, że jeszcze może postać. Czekam jeszcze na meble do łazienki, bo się robią. Wiesz, za chwilę komunia, wakacje... Sofa nie jest naglącą potrzebą. Ale rzeczywiście podoba mi się od dłuższego czasu i jak dzisiaj pojechałam ją zobaczyć, to się trochę nakręciłam. Tylko z mężem się trochę nie dogadałam, bo powiedział, że mam kupić (sam zaczął temat kilka dni temu i w sumie mnie namawiał, bo byłam na nie), a teraz okazuje się, że on cały czas myślał o rozkładanej i tej za bardzo nie chce...