fajna kobieta 08.05.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Lolek materiał w pasy to jz mi sie od dawna marzy....:rolleyes:na uszakach chciałam.Sofa chyba musi jeszcze poczekać aż młody sie wyprowadzi i przerobię jego pokój na bibliotekę ,tam ja widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.05.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dziewczyny, a co myślicie o sofie Furninova Fama? Też wygodna, tylko mam wątpliwości, czy do mojego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Znam ja znam....:yes:piekna :rolleyes:tylko chyba do ciebie nie bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.05.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 08.05.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No właśnie... Ania pierwsza lepiej u Ciebie by wyglądała (fotel bez zagłówka i tego czegoś pod plecy) byłby do przełknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 zaglowek w fotelu pewnie jest sciagany.. tak samo poduszka od oparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2015 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Hejka z rana. Tak, zagłówek jest wyciągany, a ta poduszka to w ogóle nieporozumienie więc na pewno out. Nocka średnio przespana bo myślę... Mąż na sofę wyraża zgodę - myślimy teraz nad fotelem. Chodzi o to, że samą sofę mogę kupić za cenę z metki - jak kupię razem z fotelem dostaję na wszystko 20% rabatu więc cenowo wychodzi nie wiele więcej niż sama sofa z zagłówkami w regularnej cenie. Tylko nie jestem do tego fotela przekonana. Mam dwa szare Karlstady i są świetne więc nie chciałabym się ich pozbywać. Z drugiej strony lubię komplety No i Karlstady już też wiekowe, a tak nowy fotel by był. Tylko też nie wiem, gdzie miałaby stać. Jakoś tak mi wizualnie nie do końca leży. Ech, życie... Zawsze dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 (edytowane) Anna masz fajne fotele to tego nie kupuj:) targuj sie o 10procent na sofe hehe:) Heja Edytowane 9 Maja 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Hmm a ja bym wziela komplet.. tamte 2 obok siebie postawic a ten nowy pod oknem przy sofie. szczerze mowiac to podoba mi sie ten fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Dziewczyn, myślę, mierzę. Męża argument cenowy przekonuje, mówi, że brać komplet. Jak fotel nie będzie pasował w salonie, to mówi, że damy go do sypialni. Nie wiem... Pewnie dzisiaj coś zadecydujemy, bo sklep otwarty do 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 London, na sofę rabatu nie dostanę niestety żadnego Sklep trochę się w ten sposób asekuruje. Mówią, że jak kupię samą sofę, to oni zostaną z fotelem a takiego fotela nikt im nie kupi bez kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Anna masz rację kupuj komplet...skoro macie miejsca na tyle aby postawic gdzieś fotele..to jasne. ..przymierzysz zobaczysz i zadecydujesz:) który fajniej bedzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 a nie mowilam ja tam marze o sofie i fotelu do kompletu..a tak znowu bys miala nie kompletnie Komplet podoba mi sie cholernie i nie wiem czemu tak dlugo nad nim sie zastanawiasz Skoro maz mowi brac to bierz. Pomysl sobie, co by bylo gdyby ktos buchnal Ci go sprzed nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ja właśnie komplety lubię średnio:) podoba mi się jak jest sofa a fotel juz z innego zestawu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 ja moge miec ten sam zestaw a kolorystyke rozna.tez fajnie by to wyszlo tak sie napalilam na kanapy z bolia, ale ceny tylko promocje sa pocieszajace..ale znowu wydatki inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Komplet podoba mi sie cholernie i nie wiem czemu tak dlugo nad nim sie zastanawiasz Ja też nie wiem Kompletu w różnej kolorystyce nie kupię, bo musiałabym zamawiać i czekać 8 tygodni, a ja się do tego nie nadaję Ten stoi w salonie gotowy więc jadę, biorę i mam. Jedziemy zaraz jeszcze raz obejrzeć i przymierzyć. Ten fotel jest spory i nie wiem, czy mi salonu nie zagraci, bo salon wcale taki duży nie jest, ale zobaczymy. Wczoraj z fotelem byłam totalnie na nie, ale im dłużej myślę, tym bardziej opcja kompletu do mnie przemawia. Zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 ja tez zmykam... musze mloda do polskiej szkoly zawiezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ja taz zmykam na zakupki...jakby nie było wczoraj była wypłatka:cool: To czekamy Anna na wypoczynek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.05.2015 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Hejka Anka fotele obecne z salonu out, bierz komplet czyli sofa i fotel, będzie zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.05.2015 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Jeśli fotele z salonu wiekowe to za pięć lat zaś będziesz kombinować a tak 15 lat spokoju i super salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts