Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka z rana.

Tak, zagłówek jest wyciągany, a ta poduszka to w ogóle nieporozumienie więc na pewno out.

Nocka średnio przespana bo myślę... Mąż na sofę wyraża zgodę - myślimy teraz nad fotelem.

Chodzi o to, że samą sofę mogę kupić za cenę z metki - jak kupię razem z fotelem dostaję na wszystko 20% rabatu więc cenowo wychodzi nie wiele więcej niż sama sofa z zagłówkami w regularnej cenie. Tylko nie jestem do tego fotela przekonana. Mam dwa szare Karlstady i są świetne więc nie chciałabym się ich pozbywać. Z drugiej strony lubię komplety ;) No i Karlstady już też wiekowe, a tak nowy fotel by był. Tylko też nie wiem, gdzie miałaby stać. Jakoś tak mi wizualnie nie do końca leży. Ech, życie... Zawsze dylematy...

a nie mowilam :D

ja tam marze o sofie i fotelu do kompletu..a tak znowu bys miala nie kompletnie :)

Komplet podoba mi sie cholernie i nie wiem czemu tak dlugo nad nim sie zastanawiasz :D

Skoro maz mowi brac to bierz. Pomysl sobie, co by bylo gdyby ktos buchnal Ci go sprzed nosa :eek::cool:

Komplet podoba mi sie cholernie i nie wiem czemu tak dlugo nad nim sie zastanawiasz :D

Ja też nie wiem :lol2:

Kompletu w różnej kolorystyce nie kupię, bo musiałabym zamawiać i czekać 8 tygodni, a ja się do tego nie nadaję :no: Ten stoi w salonie gotowy więc jadę, biorę i mam. Jedziemy zaraz jeszcze raz obejrzeć i przymierzyć.

Ten fotel jest spory i nie wiem, czy mi salonu nie zagraci, bo salon wcale taki duży nie jest, ale zobaczymy. Wczoraj z fotelem byłam totalnie na nie, ale im dłużej myślę, tym bardziej opcja kompletu do mnie przemawia. Zmykam :bye: