Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jana ale na lotniskach też się nie opłaca.

Przykład:

w zeszłym roku kupiłem 100 ml givenchy gentleman only w paryżu za 65 EUR czyli jakieś 260 zł w przybliżeniu (nota bene perfum mi skradli na lotnisku miesiąc później jak leciałem do włoch, chamy jedne). w wawie na bezcłowym za ten sam perfum wołali 320 zł !!!! :bash::bash::bash: a w PL na perfumeria PL kupiłem za 180 i też 100 ml........

bo w Pl na lotnisku zawsze jest drozej :p

wspolczuje kradziezy... mojemu ojcu kupilam perfumy na urodziny za 350zeta..tez ukradli, kiedy? jak wrocili w styczniu do Pl od nas :(

ake perfumy mial w domu w szafce w lazience..w domu goscie byli..nikogo za reke nie zlapali wiec nie wiedza kto to :(

to jakaś masakra,

co do lotnisk to ja teraz w podręczny biorę perfumy bo do 125 ml mozna mieć

a czytałem że wbijają długopis na lotnisku w zamek i otwierają jak konserwę a potem suwakiem jadą dookoła i już zamknięte. Chyba że masz zamki zapinane na szyfr przy rączce i tak się dzieje jak są przesiadki. i głowę daje że to poloczki zrobiły bo leciałem z poznania do wawy (przesiadka) i dalej do milano.......... aczkolwiek złożyłem reklamacje w locie i mi zwrócili 200 zł :D

Odnośnie Komunii :

Pierwszy dzień dajemy rosół i okazało się ,że zepsuty - widzicie mnie w tym momencie????????Jeżeli ktoś myśli ,ze ja spokojna to się myli,Jak zadzwoniłam to taka inteligentna pani na moje ,że rosół jest niesmaczny i nadaje się do wyrzucenia powiedziała mi- oooooooook- wtedy już para szła mi uszami :D.

Anna do mnie do domu przyjechał fotograf i robił na zdjęcia , rodzinne , młodej itd. - najlepszy pomysł :D

Sukienka Simple pięknie odszyta co już pisałam , ale niestety do końca dnia nie wytrzymała , musiałam sama ręcznie podwijać bo mi cały szew puścił :(.

Fryzurka - dwa francuzy z tyłu zebrane w kłosa.

Uroczystość tak piękna ,że nawet na czas się nie patrzyło :D.Nawet nasz ksiądz dał tyle prezentów dzieciom ,że szok :D.Normalnie pozytywnie zdziwiona :D

Edytowane przez mirkamis