london23 12.05.2015 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Madzia Renia o wybory pytała. . hejo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.05.2015 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Magda a jak myślisz co zrobiłam ?? Renia ja mam za dużą rodzinę i to najbliższą więc sama rady bym nie dała. Wydaje mi się ze poszukiwali nas na tym jedzeniu w pierwszy dzień, np. Zostało mi tak malutko mięsa a na kolacje miałam je dać. Dziś mąż jedzie płacić i powiedział że lekko nie będzie :rolleyes:cokolwiek to znaczy wolę z nim nie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.05.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Wiecie co, ja też pietra mam jeśli o komunię chodzi. Zmienił się manager hotelu i rok temu było super, bo byliśmy na komunii znajomych, a w tym roku jakieś przeboje robi... Do tego kilka osób nie wiem, czy ostatecznie dojedzie (siła wyższa) więc jak się okaże, że ma 14 osób na komunii to zacznę żałować, że jednak w domu jej nie robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Mirka oni ten rosół u Ciebie gotowali czy przywieźli gotowy? qrde ja bym rosołu chyba bała sie jednak zamawiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 12.05.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Hejka ale tu się działo Anna super metamorfoza pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 12.05.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Cześć, Ale rosół był zepsuty w sensie kwaśny, czy niesmaczny?? bo to 2 różne kwestie. Jeśli kwaśny to zepsuty fakt, wtedy bym chyba furii szewskiej dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Hejka laski i lasek tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 mirkamis ja bez rozwijania sie w temacie - nie chciałabym byc w skórze tych kucharek z knajpy.Ja za nerwowa jestem i bym ich chyba rozszarpała tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Młodej komunie robiłam w knajpie u znajomych i o ile pogoda była cudna jedzenie smaczne tylko niestety porcje baaaardzo minimalistyczne....:PMusieliśmy na szybko odmawiać gościom jedzenie bo siedzieliby głodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Młodej komunie robiłam w knajpie u znajomych i o ile pogoda była cudna jedzenie smaczne tylko niestety porcje baaaardzo minimalistyczne....:PMusieliśmy na szybko domawiać gościom jedzenie bo siedzieliby głodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.05.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Fajna sofa zamowiona?? Powiedz mi jeszcze czy do tego napoju musi byc chili czy moze być ostra papryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Sofa Londos jeszcze nie zamówiona...dzisiaj najpóźniej jutro jadę i zamawiam.:)Bylam w Poznaniu ale do Livingroomu nie jechałam nawet.Bylam w Ikeii kilka pierdol kupiłam i mebelki na taras do dzieciaków,:)Londos woda musi byc ciepła z połówka wyciśniętej cytryny troche miodu i chilli.Papryka ostra to nie chilli....W kazdym spożywczym kupisz jest pod nazwa chilli lub pieprz cayenski.Okolo 2 zł kosztuje.Podkreca metabolizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.05.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Qrka zapomnialam o miodzie pilam wodę z cytryna i ostrą papryka;) oki to kupię chili. .zawrze miałam w domu ale mi się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ja mam zawsze bo do krewetek niezbedna.:)Kurcze wybrałam sie wczoraj głupia w szpilach do Poznania,dzisiaj nog nie czuje....na fitness nie poszłam bo mnie masakrycznie stopy bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.05.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ojoj biedna:hug: a widzialas w ikea te zasłony w koniczynke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 hejka.. kuzwa przyszlo mi na starosc przed adoratorem sie ukrywac rano jak wybylam z domu tak teraz wrocilam... i siedze zamknieta na klucz, okna zasloniete zaluzjami..maz poinformowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Londos widziałam dotykałam dość sztywne sa.Bardziej do dziecięcego pasuja chyba niż do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.05.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Mmel a ty co??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Londos dzisiaj przyjeżdża stolik kawowy od Hazelki jak juz bedzie wrzucę fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts