Mmelisa 12.05.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 powaznie dziewczyny... facet mnie zna i ja jego tez..byl naszym sasiadem wyprowadzil sie do sasiedniego miasta i od tametj pory pisze do mnie.... w tym kraju wszystko jawne wiec o nr tel latwo... o 8 mi napisal :czesc jestem w Stv teraz.. pomyslalem zeby Ciebie odwiedzic zanim do pracy pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Taki SMS Mmel jeszcze o niczym nie świadczy Mmel....:rolleyes:To jeszcze nie napastowanie.:)Ale rozumiem ze cos jest na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Fajna... jak bylam na koncercie to on podjechal pod nasz dom upewnic sie czy moj maz jeszcze jest w domu.. pozniej podjechal na parking zeby mnie zobaczyc jak bede szla z koncertu-pisal mi o tym (moj maz go widzial, bo wie, ze ten do mnie wypisuje) i jak mojego zobaczyl to pojechal...a wypisuje mi na privy juz od 2 tygodni...wiec wiesz..ja sie pilnuje-drzwi zamkniete i milcze-nie odp na jego teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ooooo....to w tej sytuacji tez bym sie bała :oA co twoj maz na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 zebym sie nie bala, jak trzeba bedzie to on wkroczy wiesz, ten adorator to Filipinczyk...myslalam ze spoko facet bo z rodzina mieszkal nad nami.. zona z dziecmi wyjechala a on zostal i pracuje.. jakos w styczniu sie wyprowadzil.Moze jest spoko, ale moim zdaniem przegina.. jak ma chec sobie ulzyc to niech idzie do krajanki...pelno ich tutaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 (edytowane) No ale Mmel takie cos jest karalne!!! :oJa bym sie bała....:oops:Zeby tylko chciał sobie ulżyć to pół biedy ale tak naprawde nie wiesz co mu sie w tej głowie uroiło. Edytowane 12 Maja 2015 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 No ale Mmel takie cos jest karalne!!! :oJa bym sie bała.... no co Ty gadasz boje sie i nie boje.. tutaj maja surowe prawo i mysle ze facet nie odwazy sie az na taki krok...ale skoro wie ze sama w domu rano jestem, to po co on chcial do mnie przyjechac? bo chyba nie na kawe dobra..ide zrobic sobie kawe i przestane myslec o tym co bylo... bede myslec pozniej jak znowu napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 12.05.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Fajna super czekam na fotki..a jakie kolory były u Ciebie zasłon? Meli ..szkoda ze to nie Ronaldo;)...ale na powaznie..lepiej uważaj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Słyszałas o tej Polce co ja wyłowili poćwiartowana zamknięta w skrzyni w Belgii??? :bash:Nie była zgwałcona tylko adorator ja poćwiartował i wrzucił w skrzyni do rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Ale gdzie Londos w Salonie? Szare i białe viviany teraz mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 co, co chwila Melis? na randke chce Cię Romeo porwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 a wypisuje mi na privy juz od 2 tygodni...wiec wiesz..ja sie pilnuje-drzwi zamkniete i milcze-nie odp na jego teksty. smsy Ci pisze? ehh i filipińczyk to możesz udawać, że nie umiesz po inglisz może na te blond włosy leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Slyszalam Fajna o tej kobiecie.. Taaa gdyby to byl Ronaldo to kto wie zarty zartami..a zycie uklada inne scenariusze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 smsy Ci pisze? ehh i filipińczyk to możesz udawać, że nie umiesz po inglisz może na te blond włosy leci tjaa kiedys z nim gadalam i jego zona.. wiec inglisz wie ze znam.. leci leci.. pisal jak to mnie latem w krotkich spodenkach na kocu przed domem widzal.. boshh dobrze ze w bikini nie bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.05.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 spław go i tyle - chyba, że flirty w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Napisz mu ze nie masz teraz głowy do spotykania sie i smsowanis bo sie leczysz- masz rzerzaczke i złe sie czujesz.Odwali sie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 spław go i tyle - chyba, że flirty w glowie Madzik przeciez splawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Napisz mu ze nie masz teraz głowy do spotykania sie i smsowanis bo sie leczysz- masz rzerzaczke i złe sie czujesz.Odwali sie na pewno. Fajna, jak jest rzerzaczka po angielsku? normalnie wymieklam po tym tekscie ..przeszlo mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.05.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Powiedz albo mu napisz ze masz syphilis .Nie wiem jak jest rzerzaczke.:)Odevhce mu sie amorozo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Fajna :lol2: dobre normalnie nie ma to jak wsparcie odpisze jak mi znowu cos napisze albo normalnie rzuce wiazanka slow po polsku i niech sie meczy na translatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts