Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

powaznie dziewczyny... facet mnie zna i ja jego tez..byl naszym sasiadem

wyprowadzil sie do sasiedniego miasta i od tametj pory pisze do mnie.... w tym kraju wszystko jawne wiec o nr tel latwo...

o 8 mi napisal :czesc jestem w Stv teraz.. pomyslalem zeby Ciebie odwiedzic zanim do pracy pojade. :wtf:

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna... jak bylam na koncercie to on podjechal pod nasz dom upewnic sie czy moj maz jeszcze jest w domu.. pozniej podjechal na parking zeby mnie zobaczyc jak bede szla z koncertu-pisal mi o tym (moj maz go widzial, bo wie, ze ten do mnie wypisuje) i jak mojego zobaczyl to pojechal...

a wypisuje mi na privy juz od 2 tygodni...wiec wiesz..ja sie pilnuje-drzwi zamkniete i milcze-nie odp na jego teksty.

zebym sie nie bala, jak trzeba bedzie to on wkroczy ;)

wiesz, ten adorator to Filipinczyk...myslalam ze spoko facet bo z rodzina mieszkal nad nami.. zona z dziecmi wyjechala a on zostal i pracuje.. jakos w styczniu sie wyprowadzil.Moze jest spoko, ale moim zdaniem przegina.. jak ma chec sobie ulzyc to niech idzie do krajanki...pelno ich tutaj..

No ale Mmel takie cos jest karalne!!! :oJa bym sie bała....:oops:

no co Ty gadasz ;)

boje sie i nie boje.. tutaj maja surowe prawo i mysle ze facet nie odwazy sie az na taki krok...ale skoro wie ze sama w domu rano jestem, to po co on chcial do mnie przyjechac? bo chyba nie na kawe :o

dobra..ide zrobic sobie kawe i przestane myslec o tym co bylo... bede myslec pozniej jak znowu napisze ;)

smsy Ci pisze?

ehh i filipińczyk to możesz udawać, że nie umiesz po inglisz

może na te blond włosy leci ;)

tjaa kiedys z nim gadalam i jego zona.. wiec inglisz wie ze znam..

leci leci.. pisal jak to mnie latem w krotkich spodenkach na kocu przed domem widzal.. ;)

boshh dobrze ze w bikini nie bylam :jawdrop: