Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

octowe mówisz?

qrka ja dziś mam ochote na botwinkę.. a zaraz potem na szczawiową

( nie, nie to nie hormony ;) )

qrde Lodnoś zazdroszcze - ja jak musztra w pracy na daną godzinę do danej.... coraz częśćiej mnie wkur, że nie da się być mamą na 100%, pracownikiem, mieć czas dla siebie itp itd

NIe uszczypliwości. Wczoraj szczułaś i mi smaka szczawiową robiłaś a dzis na pocieszenie ogórek :eek::hug:

aaa Lolek spoko :) w takim razie.... dodałam jeszcze dziś botwinkę ...sorry ;)

Hejka,

właśnie Fajna o twoim stoliku kawowym pomyślałam to samo co dziewczyny, bo ten co ja teraz zamawiałam jako stół jadalniany ma takie same wymiary jak twoj kawowy;)

Magda wiecznie będziesz miała takie dylematy, moja siostra jest nauczycielką ma dużo mniej godzin niż inne osoby pracujące na etacie, wiadomo w szkole etat jest mniejszy, a i tak narzeka że nie ma czasu dla dzieci

Nasska to mi strzeliłas w kolano, kurcze nie wiem ale chyba biuro podróży wszystko załatwia, jak byłam kiedyś to tez nie pamiętam abym coś kupowała

Moja kumpela leci w przyszłym tyg do Turcji. Trzeba wykupić wizę albo na miejscu (30$) albo przez internet (20$) biuro dodtkowo kasuje prowizję (zapytaj u nich).

No to ja już po robocie hehe..Renia jest spoko ja teściów lubie..zresztą jak mnie wqrwi to mu to mówię wprost ..nie mam ochoty z nim gadac to nie gadam..u obcego nie byłoby mowy o takim zachowaniu....gorzej jest z kasa...nigdy niemam wyplaty w danym dniu..jak to na swoim..

Co do mieszkania..mieszkam z moimi rodzucami na jednej działce. ..a lubie ich...haha.sa dni ze nawet sie nie widzimy:)..

Hejka,

ja się wyrwę z pytaniem z innej beczki... W czym trzymacie drewno kominkowe to podręczne, przy kominku? Stary koszyk wyrzucony i będę czegoś szukać, tylko nie wiem, co najlepsze. Fajnie, żeby był wytrzymały, funkcjonalny, ale też ładny.

Fajna - jakiś czas temu pokazywałaś bieżnik taki chyba w koniczynę marokańską, jeśli dobrze pamiętam. Skąd go masz? Potrzebuję czegoś na stół do jadalni, a moje haftowane liście w aktualnym pokoju jakoś nie bardzo wyglądają :lol2: