women.beauty 13.05.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Heyka Fajna 160x100 to to kuźwa stół nie stolik kawowy będzie prawie taki duży jak kanapa pewna jesteś wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.05.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Oki skalpel zaliczony..prysznic zaliczony...eliksir pieknosci Fajnej zaliczony..zbieram się do roboty... MADZIA ja korniszonki preferuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.05.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Lolek i co? bo nie bardzo rozumiem Twojej uszczypliwości NIe uszczypliwości. Wczoraj szczułaś i mi smaka szczawiową robiłaś a dzis na pocieszenie ogórek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.05.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 octowe mówisz? qrka ja dziś mam ochote na botwinkę.. a zaraz potem na szczawiową ( nie, nie to nie hormony ) qrde Lodnoś zazdroszcze - ja jak musztra w pracy na daną godzinę do danej.... coraz częśćiej mnie wkur, że nie da się być mamą na 100%, pracownikiem, mieć czas dla siebie itp itd NIe uszczypliwości. Wczoraj szczułaś i mi smaka szczawiową robiłaś a dzis na pocieszenie ogórek aaa Lolek spoko w takim razie.... dodałam jeszcze dziś botwinkę ...sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.05.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Moim kierownikiem jest teściu...hehe więc sobie pozwalam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 13.05.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Hejka, właśnie Fajna o twoim stoliku kawowym pomyślałam to samo co dziewczyny, bo ten co ja teraz zamawiałam jako stół jadalniany ma takie same wymiary jak twoj kawowy;) Magda wiecznie będziesz miała takie dylematy, moja siostra jest nauczycielką ma dużo mniej godzin niż inne osoby pracujące na etacie, wiadomo w szkole etat jest mniejszy, a i tak narzeka że nie ma czasu dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.05.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 z teściem?o kurka Londoś - szacun hahhaha chociaż to lepiej niż z teściową hahhahaha bratkaf noo tak to jest - boję się już co będzie jak do szkoły pójdzie - pewnie wezmę nianię na etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.05.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Magda a co to za zachcianki Reni jak jest z wiza do turcji kupujesz na miejscu czy w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2015 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Nasska to mi strzeliłas w kolano, kurcze nie wiem ale chyba biuro podróży wszystko załatwia, jak byłam kiedyś to tez nie pamiętam abym coś kupowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2015 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Moim kierownikiem jest teściu...hehe więc sobie pozwalam.. I jest ok Londos? Kurcze ja chyba jakaś zmanierowana jestem, no nie dogadam się aby pracować czy mieszkać z rodzicami, no nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Nawet obok, dom obok domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 13.05.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Magda wczoraj narobiła mi też ochoty ta szczawiową i sobie od mamy przywiozłam jutro będę robić dodam że pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.05.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Nasska to mi strzeliłas w kolano, kurcze nie wiem ale chyba biuro podróży wszystko załatwia, jak byłam kiedyś to tez nie pamiętam abym coś kupowała Moja kumpela leci w przyszłym tyg do Turcji. Trzeba wykupić wizę albo na miejscu (30$) albo przez internet (20$) biuro dodtkowo kasuje prowizję (zapytaj u nich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.05.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 No to ja już po robocie hehe..Renia jest spoko ja teściów lubie..zresztą jak mnie wqrwi to mu to mówię wprost ..nie mam ochoty z nim gadac to nie gadam..u obcego nie byłoby mowy o takim zachowaniu....gorzej jest z kasa...nigdy niemam wyplaty w danym dniu..jak to na swoim.. Co do mieszkania..mieszkam z moimi rodzucami na jednej działce. ..a lubie ich...haha.sa dni ze nawet sie nie widzimy:).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.05.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Londa a mąż się nie buntuje?mój to cholerna maruda - wszystko qrwa na "nie" - już mnie dziś wkurw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2015 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Właśnie się zastanawiałam jak to z kasą, czy na 10 jest i koniec czy też nie, hmm no wiadomo są plusy i minusy wszystkiego ale dochodzę do wniosku po 15 latach pracy ze chyba.jednak najlepiej u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 13.05.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Magda ale o co chodzi? Z czym byntuje? Renia ..o to jest rodzinny biznes..my tez mielismy wklad finansowy na start.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.05.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Ech o zmienia postać rzeczy, czyli to tez twój biznes, znam ludzi pracujących u rodziców o jeśli to jakaś poważna spółka to ok ale jak mały biznes to czekają na kasę jak na.jałmużnę, kiedy coś będzie to będzie, człowiek nie wie ile i kiedy ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.05.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Londoś mój się buntuje np: dom budowac kolo swoich starszych chcial, koło moich już nie mimo ze najwiecej pomagają, wakacje np albo wyjazd na weekend broń boże że gdzies coś ze starymi, grill np najlepiej bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.05.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Hejka, ja się wyrwę z pytaniem z innej beczki... W czym trzymacie drewno kominkowe to podręczne, przy kominku? Stary koszyk wyrzucony i będę czegoś szukać, tylko nie wiem, co najlepsze. Fajnie, żeby był wytrzymały, funkcjonalny, ale też ładny. Fajna - jakiś czas temu pokazywałaś bieżnik taki chyba w koniczynę marokańską, jeśli dobrze pamiętam. Skąd go masz? Potrzebuję czegoś na stół do jadalni, a moje haftowane liście w aktualnym pokoju jakoś nie bardzo wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts