Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Renia firma jest na teścia i jego jest:) my jesteśmy pracownikami...moze kiedys to przejmie mój mąż ..jak bedzie co haha..pieniądze codziennie jakieś bierzemy..ale wyplata jest 15stego:) oczywiscie jak nie ma wydatków. ..

Magda nie nie to my nie mamy takich problemow...ale na wakacje dajemy tylko młodego rodzicom...haha

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania - ja mam taki schowek na drzewo ale tam stoi ladne i nie ruszamy a obok kominka mam taras więc za tarasem stoi w zwykłym koszyki

Londoś - moi chętnie też by wzieli młodego - ale ja go nie chce im dawać - bo w sumie co ja bym robiła wieczorami bez? hhahaha :)

serio miał roczek to go dalam na tydz nad morze z nimi a tak to nie daje hahhaha a mlody z nimi codziennie przebywa, śpi u nich czasem w weekend itp

Ania ja nie mam kominka:)

Magda moj Ka..korzysta jak się da..czasami tak się złoży ze dwa miechy wakacji gdzieś jest...a czasami nie pojedzie nigdzie bo mamy tyle roboty.ze nie ma jak się wyrwac:(...a na nocki ciągle chodził do jedynych lub drugich..teraz już mniej bo za duzy jest..

Edytowane przez london23

No wlasnie....a ja jeszcze sofy nie mam a ta które chce zamowic jest 240 długa :eek:ściana przy ktorej bedzie stała ma ponad 4 metry ten stolik bedzie wyglądał komicznie....:bash:

No i tu jest sedno masz rację Fajna zgnie jak igła w stogu siana.

Jak dla mnie już teraz ginie przy tych fotelach. :eek:

Zobacz może się da reklamować a skoro sofy jeszcze nie ma to niestety ale trzeba będzie zacisnąć d*pe i czekać