anna-maria3 18.05.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Fajna, a nie możesz się dogadać, że lecisz i sobie u nich w domu mieszkasz a oni w PL? Ja tak robię z siostrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.05.2015 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ania nie w tym sensie, te jedna sztukę np w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Londos ja jestem tak wqrwiona ze nie masz pojęcia! :mad:W ogóle jacyś pojebani jego zona bedzie wtedy w 7 miesiącu ciąży ze takie nie boi jechać to sie dziwie....lato w NY jest masakryczne a w ciąży wiadomo jak upały doskwierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 anna-maria3 ale jak w Pl bo nie bardzo rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.05.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 To ja myślę że oni lecą specjalnie aby ona tam urodziła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.05.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Nie, jednej sztuki nie, bo musiałabym pióra powycinać. Już tak kiedyś miałam i potem szpary się robią... A rozebrać i wymienić nie mam jak, bo to takie miejsce, że się salon z klatką schodową schodzi. To był najgorszy kawałek do układania więc drugi raz tego przechodzić nie chcę. Wolę dziurę Zakitowałam ją, z czasem trochę się przybrudzi i nie będzie widać Fajna, kurcze, źle przeczytałam. Myślałam, że siostra przyjeżdża do Polski do tego kuzyna z żoną, a to odwrotnie... A jakbyś w tym samym czasie do siostry pojechała co kuzyn? Nie da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Nie nie...tylko wychodzą z założenia ze jak urodzi to juz nieprędko poleca.Teraz tez lecą z dzieckiem 4 letnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.05.2015 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Fajna no ja się nie dziwię, nie wielu ma taką możliwość jak najbilzsza rodzina to pchają się nawet do kuzynostwa, no Ny to nie warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 anna-maria cieżko by było bo siora ma na pietrze dwa gościnne pokoje ale w kazdym po jednym łożku ...ciasno by sie zrobiło jak cholera.Nas czworo i ich troje plus siora z mężem .Za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.05.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Kurcze, a wpuszczą ją w tak zaawansowanej ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Qrwa a jakie plany maja!! :jawdrop:Siora mowi ze jak z nimi przez telefon rozmawiała to im sie wydaje ze ona poświeci te 5 tygodni tylko dla nich.Przeciez ona pracuje i urlop chciała wziąć wtedy kiedy my będziemy u niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.05.2015 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.05.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Fajna a to dlaczego Ty masz rezygnowac??? Skoro oni sie nie zapowiadali....siostra jest zawsze wazniejsza niz kuzyn;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Czy wpuszcza tego nie wiem....oby nie wpuścili.Sorry wredna jestem ale mam takiego nerwa na to wszystko ze aż mnie nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 hmm jakis czas temu bylo w tv jak malzenstwo sobie polecialo do NY .. kobieta w 7mym mcu i co? anooo urodzila tam a pozniej szpital obarczyl ich rachunkiem i to nie takim malym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.05.2015 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Haha dobre może im będzie jeszcze trzy posiłki dziennie robić i kanapki na wycieczki bo ciężarna będzie zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Londos ale oni juz bilety maja kupione...No nie będe juz taka świnia.Siora tez mowi ze postawili ja przed faktem dokonanym jest totalnie zaskoczona ale skoro juz bilety maja nie moze im odmówić przyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.05.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 No, no, no... W 7 miesiącu to ja całkiem nieźle się czułam i wyglądałam, ale zwiedzać NY to już by mi się nie chciało Fajna, przykro mi Ale uważam tak jak London. To Twoja siostra. Jeśli się umawiałyście, to jedź. Przecież nie musisz spędzać czasu razem z kuzynem. Niech oni sobie jakoś czas organizują, a Ty rób swoje. Ciasno, ok, to jest argument, ale może tych kilka tygodni dałoby się wytrzymać... Jakiś materac, łóżko polowe... Przemyśl to sobie na spokojnie, bo szkoda energii na coś, na co nie masz wpływu, ale jeśli da się wymyślić jakieś sensowne wyjście, to warto próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.05.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 To a jestem świnia. .w dupie mialabym ich bilety:P a zreszta niech leca i wypierd....ja do hotelu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Zadzwonię wieczorem do kuzyna jak juz mi emocje opadną jak on sobie w ogóle ten wyjazd wyobraża gdzie chcą jechać? Co zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts