Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Skoro siostrę też z zaskoczenia wzięli, to przecież może im powiedzieć, że ok, ale była umówiona z Tobą i jakoś będzie to trzeba wypośrodkować, pomieścić się, albo niech przebukują bilety i niech tam będą np. 3 tygodnie, zamiast 5, wtedy Ty możesz pojechać trochę później i zahaczyć o sierpień.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzwonili do niej przed świetami i luźna rozmowa ze chcieliby przyjechac to siora mowi ze zaprasza zwykła rozmowa niezobowiązująca.W sobotę dzwonią ze juz bilety maja!!!

Siora mowi ze zaniemówiła bo wie ze my szukamy biletów do niej a ci juz kupili czyli stawiają wszystkich przed faktem dokonanym.:p

japier**le jaka jazda ..

noo Fajna ja tak jak Londi pisze.. w dupie bym miala... kurrr jakie 5tyg?? a ta zona kuzyna ma orzeczenie lekarskie ze moze leciec w tym czasie? kurde chodzi mi o powrot do PL bo wtedy bedzie juz wyzej miesiacami ;)

moga nie wpuscic jej na poklad... :cool:

Dla mnie to ona tez mega odważna.... Jak bedą wracać bedzie w ósmym miesiącu.:eek:I jeszcze ten czterolatek ...bagaże walizki wszystko na rękach kuzyna.No ja sobie tego niewyobrażam.:jawdrop:Moj mowi ze w życiu by nie pojechał jakbym była w tak zaawansowanej ciąży bo tylko byśmy sie umeczyli

to ja wam powiem jak ja dzis akcję miałam rano

mąż jedzie rano do roboty, szuka portfela, nie ma nigdzie kurwa, obszukał cały samochód, garaż, działkę, bo pakował makulaturę w sobotę, i myslimy pewnie zgubił, chuj z portfelem i kasą ale dopiero co wyrobił nowy dowód, bez niego nie odbierze paszportu a za chwilę wakacje, no chuj mnie brał, potem się okazało ze miał moją kartę, więc dawaj blokuję ją , zawożę dzieci do szkoły, a po chwili sms od córki, Mamo nie bądź zła, taty portfel jest w twoim aucie , z tyłu w kieszeni, dałam go tam jak jechaliśmy do muzeum, zeby nie zapomniał :)