anna-maria3 18.05.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Skoro siostrę też z zaskoczenia wzięli, to przecież może im powiedzieć, że ok, ale była umówiona z Tobą i jakoś będzie to trzeba wypośrodkować, pomieścić się, albo niech przebukują bilety i niech tam będą np. 3 tygodnie, zamiast 5, wtedy Ty możesz pojechać trochę później i zahaczyć o sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.05.2015 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ale jak, bo nie kumam, najpierw kupili bilety a potem ustalili ze jadą, nie odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.05.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 No, jeśli tak zrobili jak Renia pisze, to ja sobie tego nie wyobrażam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 No Aga tez mowi ze na upartego damy radę ale moj maz jak to usłyszał to stwierdził krótko- pierdole takie wyjazdy.:bash:Mielismy wszyscy razem lecieć do LA a tak będziemy sie kisić w NY przez kilka tygodni bo ich przecież nie zostawi samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dzwonili do niej przed świetami i luźna rozmowa ze chcieliby przyjechac to siora mowi ze zaprasza zwykła rozmowa niezobowiązująca.W sobotę dzwonią ze juz bilety maja!!! Siora mowi ze zaniemówiła bo wie ze my szukamy biletów do niej a ci juz kupili czyli stawiają wszystkich przed faktem dokonanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 japier**le jaka jazda .. noo Fajna ja tak jak Londi pisze.. w dupie bym miala... kurrr jakie 5tyg?? a ta zona kuzyna ma orzeczenie lekarskie ze moze leciec w tym czasie? kurde chodzi mi o powrot do PL bo wtedy bedzie juz wyzej miesiacami moga nie wpuscic jej na poklad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.05.2015 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Anka to ja Ci już też dziś jednak powiem ze kupiłam bilety do UK na wakacje i lecę z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.05.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Fajna zamiekkie jesteście;)..oni jakoś skrupułów nie maja zwalac sie na głowę na dwa miechy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.05.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Renia, wiesz, ja na tydzień mam dom siory wolny, bo ona do PL jedzie więc wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dla mnie to ona tez mega odważna.... Jak bedą wracać bedzie w ósmym miesiącu.:eek:I jeszcze ten czterolatek ...bagaże walizki wszystko na rękach kuzyna.No ja sobie tego niewyobrażam.:jawdrop:Moj mowi ze w życiu by nie pojechał jakbym była w tak zaawansowanej ciąży bo tylko byśmy sie umeczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Anka to ja Ci już też dziś jednak powiem ze kupiłam bilety do UK na wakacje i lecę z tobą jaki miesiac?? moze sie zalapie i tez polece z Toba? a wyjdzie na to ze Ty i Ja razem z Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.05.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ktoś jeszcze kupił bilety i chce się zabrać z Renią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ty anna-Maria w UK jestes????? Bo ja tak wlasnie nosze sie z zamiarem przyjazdu.....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Fajna.. ja latalam z brzuchem i 2,5latka z bagazami sama i;) pozniej z kilkumiesiecznym dzieckiem i 3latka...plus walizki.. i przesiadki jak nie w Oslo to w Kopenhaga hardcore ale wiesz...kobieta to nie chlop tyle ze ja w 7mym mcu z PL do NO wracalam wiec sie nie balam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.05.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Nie, ja na miejscu, ale siostra w UK i tak sobie latam od czasu do czasu. Patrzcie, patrzcie, jakie poruszenie się zrobiło nagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.05.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Mmel ale 2 godziny lotu to nie 8! ;)Nogi puchną jak cholera...a jeszcze brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 18.05.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 To lece z Wami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ktoś jeszcze kupił bilety i chce się zabrać z Renią? nooo ja se mysle.. ale nie wiem w ktorym to mcu planujecie jakby co to u mnie 2 tyg sierpnia chata wolna moj pozniej dolacza do PL.. bo ja juz smigam w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.05.2015 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 to ja wam powiem jak ja dzis akcję miałam rano mąż jedzie rano do roboty, szuka portfela, nie ma nigdzie kurwa, obszukał cały samochód, garaż, działkę, bo pakował makulaturę w sobotę, i myslimy pewnie zgubił, chuj z portfelem i kasą ale dopiero co wyrobił nowy dowód, bez niego nie odbierze paszportu a za chwilę wakacje, no chuj mnie brał, potem się okazało ze miał moją kartę, więc dawaj blokuję ją , zawożę dzieci do szkoły, a po chwili sms od córki, Mamo nie bądź zła, taty portfel jest w twoim aucie , z tyłu w kieszeni, dałam go tam jak jechaliśmy do muzeum, zeby nie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Mmel ale 2 godziny lotu to nie 8! ;)Nogi puchną jak cholera...a jeszcze brzuch Kochana... godzina lotu.. 2/3godz czekania.. poltora godz lotu... i 3 godz jazdy autem uwierz.. nogi tez opuchniete;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts