Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja to zawsze się w coś wmieszać muszę......

Mam takie zboczeni z muzyką......

kupiłem w sobotę na alledrogo słuchawki (400 + przesyłka [w sklepie 700]) bo niby gość dostał 2 takie same na urodziny.....

nie było wysyłki za pobraniem więc wpłaciłem przez pay u. (gość same pozytywy)

w niedzielę zapytałem o kabel, pierdoła nie ważne, na co gość mi odpisuje, że sprzedał słuchawki poza allegro, oczywiście bardzo uprzejmie przepraszał itp..

powiedział że mam anulować płatność na allegro.

NIestety okazało się że płatność została zrealizowana....

poprosiłem gościa o pobranie kasy z konta z allegro i przelanie do mnie (poniedziałek rano) podałem dane do przelewu itp.....

wczoraj (wtorek) o 20 zapytałem kiedy moge się przelewu spodziewać, na co o połnocy napisał że musi chyba jednak przelac najpierw kase z allegro na swoje konto a potem mi przeleje.... i prosi o namiary do przelewu (a już wcześniej dostał te dane)

dziś cały dzień zero odzewu.

dam mu czas do jutra do 10:00 i zadzwonie i zapytam go o co come on???

a jak nie to zgłaszam do allegro w ostatnim kroku na policję.

Co o tym sądzicie?? bo ja już nie wiem co mysleć.........

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj Lolek Lolek...z tym Allegro to tak jest wlasnie.Ryzyk fizyk.:PMoj młody ponad rok temu kupił jakas grę od gościa i ani gry ani pieniędzy.Zglosi.ismy na policję i wyobraź sobie ze dopiero dwa miesiące temu gościu przelal( oddał) kasę.:oInterewniuj w Allegro najpierw a jak oni zlekceważą to idź śmiało na policję!

wyslałem mu właśnie maila z prośbą kolejną oraz zaznaczyłem że nie jest to groźba ale jutro jak kasy nie będzie zgłaszam sprawę do allegro.

Kuźwa szlag mnie trafia.

A gość dzisiaj nowe aukcje wystawił a 10 minut temu się na allegro logował.

a z lepszych wieści to moje winko (co smakuje jak martini) własnie zaczęło pracować

hurra :D

Edytowane przez lolek7825

Londi dlatego czekam jutro jest 4-ty dzień, oszust nie odpowiadałby na maile tylko urwał kontakt żeby śladów nie było. Nie chce nikomu robić koło dupy ale jak w czwartek nie będzie choćby maila/ potwierdzenia przelewu to zgłaszam.

Poza tym też mógł napisać że allegro mu jeszcze nie przelało. ja jestem cierpliwy 420 zł to i dużo i niedużo ale zawsze to MOJE pieniądze i mógłbym je inaczej spożytkować hihihi. dobra konczymy ten wątek bo śmiecimy....

Nic nie kupiłyście ostatnio??

to kończąc mój wątek, gośc odpisał że dziś doszła do niego kasa z alledrogo i jutro tradycyjnie wpłaca do mnie na konto. (nie obsługuje konta internetowego) myślę że będzie ok

szmaciaki......

ja chyba odpuszcze conversy w tym roku poprzednie jeszcze dają rade

kupiłem NB

i jeszcze myślę nad takimi:

http://allegro.pl/caterpillar-modesto-45-buty-meskie-i5310587905.html

conversy nie dla mnie..noga mi sie pocila i obcieraly :sick:

rootsy maja sorzana wkladke, wiec moze beda oki ;)

Lolek, dobre wiesci.. uff

conwersy są fajne ale na krótkie dystanse. ja w zeszłym roku w japonii wziąłem na wycieczkę i mi nogi odpadały (a napapiri w hotelu mega wygodne zostały).

a jak Ci się podobają caterpilary?? te z linku??