fajna kobieta 21.05.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Tak w ogóle byłam w zeszłym tygodniu na wizycie u mojej endokrynolog i wcześniej wyniki robiłam a ona do mnie mowi : No pani Karolino u pani wyniki jak u 20 latki....:Dale fakt ze od jakiegoś czasu zmodyfikowałam jadłospis.Moze to ma wpływ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.05.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ja tak mam po kawie rozpuszczalnej, której generalnie nie piję, ale raz na pół roku mi się zachce i wtedy męczę się z cerą przez 2 tygodnie. masakra, jak u nastolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.05.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Fajna, pewnie tak, dieta ma ogromny wpływ na zdrowie. Tylko teoria teorią, a w praktyce jest jak jest Przynajmniej u mnie Niewiele czasu poświęcam na myślenie o posiłkach i ich komponowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.05.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 A ja dzisiaj dziewczynki i chłopaki drineczki serwuję. Południe wybiło więc już chyba można Proszę się częstować - okazja co prawda zawodowa, ale zacna więc niech Wam szumi w głowach jak i mi od wczoraj szumi z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Mmeli nie skusilas sie na ta kiecke ? nie skusilam, bo otrzymalam dobra opinie, ktora mi oczy otworzyla.. (ona zle lezala mi przy bh ) dlatego zaszalalam z butami dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.05.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Pochwał sie co za okazja???? :DDrineczka z przyjemnością wypije..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.05.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Mnie sie Mmel podobałam w tej kiecce tylko chyba zły stanik miałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 drineczki biore wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Mnie sie Mmel podobałam w tej kiecce tylko chyba zły stanik miałaś ? dopasowany idealnie ta sukienka miala takie szycie...gdy sie ja zlapalo od gory przy szyi i podnioslo wyzej to wtedy bylo idealnie.. moim zdaniem za nisko wykroj na bh zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.05.2015 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ja myślałam ze masz poprostu stanik nieusztywniany i dlatego tak wyglada:o.Ogolnie mnie sie podobała No ale za sztuczności bym nie dała tyle kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.05.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Fajna, nie chcę za wiele pisać, ale wczoraj mąż dostał bardzo prestiżową nagrodę w swojej branży. Pracujemy na to od dawna więc sukces bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 inaczej wygladala jak sie wypielam klata do przodu-bo sie naciagnela..a inaczej jak foto cykalam niee ja nie z tych co Ty i Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.05.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 No to gratulacje !!! I cheersssss...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.05.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 inaczej wygladala jak sie wypielam klata do przodu-bo sie naciagnela..a inaczej jak foto cykalam niee ja nie z tych co Ty i Renia Jak mam to rozumieć????? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.05.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Anna Gratulacje! Ja po drineczka wieczorkiem wpadnę bo teraz po pierwsze w pracy a po drugie będę jeszzce kierował a ja nawet kropli nie wezmę jak kieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.05.2015 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Lolek, rozumiem. Zapraszam później A Ty ostatnio do pracy przy maszynach CNC szukałeś, jak dobrze pamiętam? Napiszesz mi na prv do jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.05.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Jak mam to rozumieć????? :lol2: ze nie jestem kwaituszkiem Eustoma czy tez Fiolekiem, albo Dzwoneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.05.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 bratkaf gdybys przypadkiem Piła moj rozsławiony eliksir to nie popijaj nim tabletki( euthyroxa) pytałam w zeszłym tygodniu mojej endokrynolog na wizycie i powiedziała ze nie można.Ja teraz popijam zwykła woda tabletkę i dopiero eliksir pije. No ja właśnie tak myślałam, że nie można. Napój możesz wypić dopiero po 30min od wzięcia tabletki pamiętaj. Dlatego ja na razie nie piję, bo ja muszę w pracy od razu zjeść śniadanie, bo z rana zawsze głodna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.05.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Bratka Elfa Pharm Intensive Hair Therapy , kupiłam w naturze:) Qrka jaka jetsem zła....bosze..broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 21.05.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Anna gratuluje nagrody :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts