Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko, jak mnie głowa od dwóch dni boli. Wiem, że emocji sporo - praca, komunia... Ale żeby aż tak!

Ooo, ogrodowo dzisiaj? U mnie tylko rozmaryn i szałwia. Reszta do jedzenia się nie nadaje :no:

Za to wczoraj porządki zrobiłam, bo za tydzień goście więc może jakaś kawka na tarasie będzie... Wyplewiłam, wychwaściłam, poucinałam co trzeba. Niby ogródek mały, ale roboty... Jakbym hektary miała :D

Poszły wszystkie pracować więc i ja znikam :).Idę na ogródek ,później obiad na szybko , po młodą i na basen .

Mogłam nie wychodzić bo po raz drugi dziś się wkurzyłam.

Młoda ma taka piękną serię bajek , z pięknymi ilustracjami i jak przyszła koleżanka to zabrały je na podwórko, więc co dziś widzę zamoczone po deszczu na jej domku ?????

Edytowane przez mirkamis

Mogłam nie wychodzić bo po raz drugi dziś się wkurzyłam.

Młoda ma taka piękną serię bajek , z pięknymi ilustracjami i jak przyszła koleżanka to zabrały je na podwórko, więc co dziś widzę zamoczone po deszczu na jej domku ?????

Oj Mirka, zapomniałaś posprzątać!! :sick:

A ja melduję że sprawa z alledrogo zakończona pomyślnie (wczoraj kasa na konto weszła:D)

nie wiem czy ktoś dziś jeszcze zajrzy, szukam deski na elewacje w dobrej cenie, możecie coś polecić??

Nie będzie tego dużo 4 pasy od parapetu do podmurówki tak 1,5 x 2 metry (x 4 ) orientujecie się może ile bierze za takie cuś "fachowiec"??

i czy takie coś się nada??

http://www.komplexmarket.pl/sklep/deski-elewacyjne/deska-elewacyjna-modrzew-syberyjski-budmax,p465348351

albo to:

http://www.dekordeska.pl/realizacje

to imitacja deski i chyba by mi bardziej nawet odpowiadało.....

Edytowane przez lolek7825