lolek7825 27.05.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 to jak wakacyjnie to ja też zapytam...... macie jakieś fajne miejsce w Szklarskiej Porębie?Chodzi o moich rodziców, w październiku mają 40-rocznicę ślubu i chciałem im tydzień lajsnąć właśnie w Szklarskiej,NIe chodzi o hotel 3 czy 4 gwiazdkowy. najlepiej jakby był to jakiś fajny pensjonat z domowym jedzeniem itp.....tak zwane coś z polecenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.05.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Mam nadzieje ze wypad do Rzymu bedzie udany bo podróż sie zapowiada z komplikacjami...zarezerwowaliśmy lot tanimi liniami i można wziąć tylko jedna mała walizkę na pokład.Kombinuje jak tu sie pomieścić ze wszystkim, no dobra podręczny do samolotu ale normalnie nie ma walizki standardowej do nadania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.05.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Bratkaf, ja Zary nie znam, ale uwielbiam Cocodrillo i Wójcika. Piękne mają kolekcje. Zgadzam się. I H&m ma fajne dla dziewczynek, a z budżetowych to kolekcje z tesco Też są urocze mam dzieci w takim wieku jak opisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.05.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Lolekja ostatnim razem (4 lata temu) nocowałam w Szklarskiej w hotelu Las.Bylismy na święta wielkanocne ,baaaardzo zadowoleni.:yes:On nie jest w centrum tylko oddalony jakieś 3-4 km od centrum ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.05.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 no dobra podręczny do samolotu ale normalnie nie ma walizki standardowej do nadania??? No wlasnie nie nadaje sie na bagaż tylko jako podręczny na pokład sie wnosi.Jak ja mam sie zmieścić?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.05.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 fajna to dziwne bo nawet w rayanerze jest podręczny + walizka........ może doczytaj lub zadzwoń do nich. chyba że to jakaś promo akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.05.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Fajna, z tanimi liniami tak to już jest, że w cenie jest przeważnie tylko podręczny, ale możesz dokupić bagaż w luku bagażowym, albo większy podręczny. Nie wiem czym lecisz, ale powinna być taka możliwość na lotnisku, albo internetowo np. w trakcie odprawy on-line, jeśli taką robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.05.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Anna masz rację choć ja nie spotkałem sie a latam róznymi i tanimi i premium...... i zawsze w tanich był podręczny plus walizka do 15 kg fajna czym lecicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.05.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Hejloł O qrka Fajna co to będzie przy powrocie ..pomieścić te wszystkie zakupy:eek:y... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.05.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 (edytowane) Hej Magda do tego chirurga stomatologa co dzwonię to albo nikt nie odbiera albo jest na jakimś szkoleniu , on chyba nie wie ile nerwów kosztuje mnie telefon do niego . Edytowane 28 Maja 2015 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 28.05.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Mam nadzieje ze wypad do Rzymu bedzie udany bo podróż sie zapowiada z komplikacjami...zarezerwowaliśmy lot tanimi liniami i można wziąć tylko jedna mała walizkę na pokład.Kombinuje jak tu sie pomieścić ze wszystkim, właśnie Fajna jakimi liniami lecisz, w Wizzair na pewno można dokupić większy bagaż podręczny i wcale nie tak drogo wychodzi, co do innych lini to nie wiem, ale tu mam sprawdzone. Zgadzam się. I H&m ma fajne dla dziewczynek, a z budżetowych to kolekcje z tesco Też są urocze mam dzieci w takim wieku jak opisujesz Dla dziewczynki kupiłam wczoraj bluzeczkę bawełnianą i spódniczkę taką lekko plisowaną w Reeserved. Dzisiaj przejdę się może do smyka jeszczcze bo na stronie mają fajną granatową sukieneczkę, myślę, że pasowałaby na zakończenie przedszkola. W zarze też byłam, ale spódniczki mi się nie podobały i nie były zwiewne, a ona lubi jak się jej trochę kręcą W zarze kupię chyba koszulkę i spodenki dla jej braciszka, bo akurat dla chlopcow byl duzy wybór. Cocodrillo i Wojcika nie było w galerii, h&m dziecięcego też nie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Hej wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Lecimy easyJetem nie pamietam czy juz kiedys leciałam tymi liniami? :eek:Jedno jest pewne tak jak teraz ze tylko mała walizka na pokład to jeszcze nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 bratkaf ty to dobra ciocia jestes!! :)Ja w zeszła sobotę byłam u mojego chrzesniaka tez pokupowalam mu kilka ciuszków akurat w Smyku było -20% na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.05.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Hellol. My wczoraj wrocilismy z wakacji ale ciezko sie przestawic...znowu pranie gotowanie sprzatanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.05.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Fajna na ile lecisz do rzymu??? Jaksa krotka wycieczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 28.05.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 (edytowane) bratkaf ty to dobra ciocia jestes!! :)Ja w zeszła sobotę byłam u mojego chrzesniaka tez pokupowalam mu kilka ciuszków akurat w Smyku było -20% na wszystko no widzisz, a ja kupuję na ostatnią chwilę i nie ma już promocji:) dzieciaki mojej siostry uwielbiam, kocham jak swoje normalnie. Choć pewnie swoje się kocha jeszcze bardziej:) Jesteśmy z mężem chrzestnymi tej starszej córki więc zależy mi by wiedziała, że o niej myślimy, jej braciszka też traktuję jako chrześniaka, bo jego chrzestni są niestety daleko i nie zawsze pamiętają. Hellol. My wczoraj wrocilismy z wakacji ale ciezko sie przestawic...znowu pranie gotowanie sprzatanie Nesska gdzie byliście, pewnie pisałaś, ale mi już wyleciało z głowy. Powroty są najgorsze Edytowane 28 Maja 2015 przez bratkaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Fajna na ile lecisz do rzymu??? Jaksa krotka wycieczka? Krótko....od środy do niedzieli.;)Pochwal sie gdzie sie wczasowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.05.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 W Turcji. Fajnie bylo chociaz z dziecmi nie bardzo da sie odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.05.2015 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Hejka Nasska ja za trzy tygodnie lecę, powiedz jak z ta viza bo ja jeszcze się nie dowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts