Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to jak wakacyjnie to ja też zapytam......

macie jakieś fajne miejsce w Szklarskiej Porębie?

Chodzi o moich rodziców, w październiku mają 40-rocznicę ślubu i chciałem im tydzień lajsnąć właśnie w Szklarskiej,

NIe chodzi o hotel 3 czy 4 gwiazdkowy. najlepiej jakby był to jakiś fajny pensjonat z domowym jedzeniem itp.....

tak zwane coś z polecenia.....

Mam nadzieje ze wypad do Rzymu bedzie udany bo podróż sie zapowiada z komplikacjami...zarezerwowaliśmy lot tanimi liniami i można wziąć tylko jedna mała walizkę na pokład.Kombinuje jak tu sie pomieścić ze wszystkim,:bash:

no dobra podręczny do samolotu ale normalnie nie ma walizki standardowej do nadania???

Fajna, z tanimi liniami tak to już jest, że w cenie jest przeważnie tylko podręczny, ale możesz dokupić bagaż w luku bagażowym, albo większy podręczny. Nie wiem czym lecisz, ale powinna być taka możliwość na lotnisku, albo internetowo np. w trakcie odprawy on-line, jeśli taką robisz.

Mam nadzieje ze wypad do Rzymu bedzie udany bo podróż sie zapowiada z komplikacjami...zarezerwowaliśmy lot tanimi liniami i można wziąć tylko jedna mała walizkę na pokład.Kombinuje jak tu sie pomieścić ze wszystkim,:bash:

właśnie Fajna jakimi liniami lecisz, w Wizzair na pewno można dokupić większy bagaż podręczny i wcale nie tak drogo wychodzi, co do innych lini to nie wiem, ale tu mam sprawdzone.

Zgadzam się. I H&m ma fajne dla dziewczynek, a z budżetowych to kolekcje z tesco Też są urocze :) mam dzieci w takim wieku jak opisujesz ;)

Dla dziewczynki kupiłam wczoraj bluzeczkę bawełnianą i spódniczkę taką lekko plisowaną w Reeserved. Dzisiaj przejdę się może do smyka jeszczcze bo na stronie mają fajną granatową sukieneczkę, myślę, że pasowałaby na zakończenie przedszkola. W zarze też byłam, ale spódniczki mi się nie podobały i nie były zwiewne, a ona lubi jak się jej trochę kręcą:) W zarze kupię chyba koszulkę i spodenki dla jej braciszka, bo akurat dla chlopcow byl duzy wybór.

Cocodrillo i Wojcika nie było w galerii, h&m dziecięcego też nie:/

bratkaf ty to dobra ciocia jestes!! :)Ja w zeszła sobotę byłam u mojego chrzesniaka tez pokupowalam mu kilka ciuszków akurat w Smyku było -20% na wszystko :cool:

no widzisz, a ja kupuję na ostatnią chwilę i nie ma już promocji:)

dzieciaki mojej siostry uwielbiam, kocham jak swoje normalnie. Choć pewnie swoje się kocha jeszcze bardziej:) Jesteśmy z mężem chrzestnymi tej starszej córki więc zależy mi by wiedziała, że o niej myślimy, jej braciszka też traktuję jako chrześniaka, bo jego chrzestni są niestety daleko i nie zawsze pamiętają.

Hellol. My wczoraj wrocilismy z wakacji ale ciezko sie przestawic...znowu pranie gotowanie sprzatanie

Nesska gdzie byliście, pewnie pisałaś, ale mi już wyleciało z głowy. Powroty są najgorsze

Edytowane przez bratkaf