Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

izuizu, ja bym chciała albo Delightful albo Artsy. Oglądałam na żywo - piękne są.

Women, moja koleżanka ma podróbę kupioną gdzieś w Chinach za 100 dolców, ale obstaje przy wersji, że to oryginał. Podobno kupiła na wyprzedaży ;) Tłumaczyłam, że LV nie ma takich cen, że nie robi wyprzedaży. Wszystko tylko w regularnych cenach. Ale każdy decyduje co chce nosić. Ja lampy kupowałam "inspirowane", bo tu akurat mi nie zależało, ale torebkę wolałabym albo oryginał, albo żadną.

hejka dziewczyny i chłopak:)

ja miałam przedłużony weekend, z racji tego, że piątku nie mogę wziąć wolnego, trochę odpoczęłam, złapałam pierwsze promienie słońca, pobiegałąm i nadwyrężyłam sobie nogę, upiekłam ciasto z rabarbarem, a dzisiaj siedzę już w robocie i umieram, bo po 5:00 wyjechaliśmy z domu i od razu do pracy

Jeśli zaś chodzi o LV to u nich jest tak ze nie ma czegos takiego jak wyprzedaże czy przeceny.Jesli towar sie nie sprzedaje to jest niszczony.:bash:Masakra jakas nie rozumiem ich polityki No ale co zrobic? Ja mam trzy torby LV dwie miejskie i jedna podróżna i podręczna na kosmetyki.Kocham je miłością ogromna to sa rzeczy ponadczasowe i zawsze bedą w modzie.:rolleyes:Jesli chodzi o chusty nie polecam.:no:Mam dwie i obie sa tak pozaciągane ze wstyd chodzić.:bash: