anna-maria3 02.06.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 A mi się ostatnio LV marzy Byłam rok temu w sklepie, oblukałam i wyszłam, ale są 2 modele, które mnie kuszą. Tylko cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Weźcie o torebkach nie piszcie bo ostatnio tyle kasy straciłam na buty to teraz torebki by się do nich przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izuizu 02.06.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 anna-maria a które Ci się podobają? Mi się marzy neverfull w brązową kratkę ale jak bym sobie kupiła to mąż by mnie chyba spakował w tą torbę i wystawił za drzwi razem z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 te LV fajne są ale jak dla mnie za dużo podróbek już śmiga po mieście Magda kupiłam sobie tą chustę co na nią chorowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.06.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 izuizu, ja bym chciała albo Delightful albo Artsy. Oglądałam na żywo - piękne są. Women, moja koleżanka ma podróbę kupioną gdzieś w Chinach za 100 dolców, ale obstaje przy wersji, że to oryginał. Podobno kupiła na wyprzedaży Tłumaczyłam, że LV nie ma takich cen, że nie robi wyprzedaży. Wszystko tylko w regularnych cenach. Ale każdy decyduje co chce nosić. Ja lampy kupowałam "inspirowane", bo tu akurat mi nie zależało, ale torebkę wolałabym albo oryginał, albo żadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.06.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Woman, chustę LV kupiłaś? Tę wielką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Woman, chustę LV kupiłaś? Tę wielką? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.06.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Oj, też ją oglądałam. Super jest w dotyku. Jak nie uzbieram na torebkę, to może chociaż chusta będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 zawsze coś na pocieszenie a jest naprawdę super ta koleżanka cię nieźle bajeruje LV nigdy nie ma wyprzedaży i promocji to jest jedyny ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 02.06.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 hejka dziewczyny i chłopak:) ja miałam przedłużony weekend, z racji tego, że piątku nie mogę wziąć wolnego, trochę odpoczęłam, złapałam pierwsze promienie słońca, pobiegałąm i nadwyrężyłam sobie nogę, upiekłam ciasto z rabarbarem, a dzisiaj siedzę już w robocie i umieram, bo po 5:00 wyjechaliśmy z domu i od razu do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.06.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Women, ona siebie samą bajeruje. Ja wiem, że nie ma i delikatnie próbowałam jej to powiedzieć, ale ona twierdzi, że akurat wtedy była wyprzedaż więc nie dyskutuję, bo po co Którą chustę masz? Szarą, czy beż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ja ciasta z rabarbarem już 2 razy piekłam teraz zamierzam z truskawkami zrobić Anna ja mam niebieską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 02.06.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 ja też już dwa razy i też mam właśnie zamiar za truskawki się wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.06.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Reni jasne w miarę w razie czego będę pisać, a jeśli chodzi o siedzisko to za duże będzie się marszczyć i brzydko wyglądać, najlepiej jest na styk - tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 02.06.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 ja też już dwa razy i też mam właśnie zamiar za truskawki się wziąć właśnie się obżeram makaronem z truskawkami jeszcze kefir będę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.06.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Diana to ja jeszcze raz zmierze bo chyba dałam zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Hej laski! Nie moge sie po weekendzie pozbierać....ciagle cos do załatwienia na miescie mam obiadu juz trzeci dzien nie robię No i fitness w tym tygodniu tez w łeb....:PW czwartek lece nad morze na długi weekend podobno nawet niezła pogoda sie szykuje.Zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Oj Renia pytasz o obag ja chce kupic w Rzymie za dwa tygodnie lece u nas cos około 300 zł chyba? :bash:Moja znajoma ma niebieska jest świetna a ja chce piaskowa.Aaa i znajoma ma raczku skórzane a ja chce sznurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Jeśli zaś chodzi o LV to u nich jest tak ze nie ma czegos takiego jak wyprzedaże czy przeceny.Jesli towar sie nie sprzedaje to jest niszczony.:bash:Masakra jakas nie rozumiem ich polityki No ale co zrobic? Ja mam trzy torby LV dwie miejskie i jedna podróżna i podręczna na kosmetyki.Kocham je miłością ogromna to sa rzeczy ponadczasowe i zawsze bedą w modzie.:rolleyes:Jesli chodzi o chusty nie polecam.:no:Mam dwie i obie sa tak pozaciągane ze wstyd chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.06.2015 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Fajna a ta o bag to jest tańsza w Rzymie czy nie bardzo, u nas większa ze sznurki bez wkładu 278 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts