fajna kobieta 02.06.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Renia sęk w tym ze nie wiem ....ja tak mowie ze chce kupic we W.oszech ale nie wiem czy tam taniej.;)To jest włoska torba wiec powinna byc cena niższa...Nie kupuj bez tego wkładu bo bardzo łatwo sie z niej wszystko wysypuje jest dość sztywna i wszystko lata w środku.Kumpela mowi ze wyłącznie z tym wkladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.06.2015 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 No to za 400 zł chyba nie kupię gumowej torby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.06.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 o-bag maniaczki heloł widzę, ze Renia winę zwaliła na mnie no ale jak jej doradzić coś złego ? no nie da się ja chce o-bag ale mini - ma któaś? wielka za duża wg mnie do 160 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 02.06.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Hejka, W torebkach to wam nie pomogę. Od czwartku śmigam nowym autkiem a że miałem robotników na podwórku (tynkowali chatę) to nie wjeżdżałem do garażu. A dziś okazała się że muszę się nieźle pogimnastykować nie dość że wjazd po łuku to do tego autko sporo szersze tak że przy lusterkach mi zostaje po 5 cm z każdej strony :jawdrop::sick:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2015 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2015 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Fajna a ta o bag to jest tańsza w Rzymie czy nie bardzo, u nas większa ze sznurki bez wkładu 278 zl Reni cena chyba bedzie podobna, dwa lata temu w Wenecji kosztowala wlasnie ok 100€ wiec chyba wyjdzie na to samo:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.06.2015 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Też tak właśnie myślę że cena będzie podobna, może na sale idą się kupić taniej ale cena regularna będzie taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.06.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 wiecie co, a mi się jakoś te torebki nie podobają, na obrazku fajnie wyglądają, ale na żywo, to tylko plastik:/ Fajna ty kupowałaś ostatnio ciuchy w stylu boho, bluzki też? Gdzie są jakieś fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.06.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Cześć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.06.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 bratkaf ja kupiłam na Allegro dwie bluzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.06.2015 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Doberek.Daje znac, ze juz jestesmy w podrozy do domku..teraz najgorszy odcinek przed nami- dojechac do Hirtshals na prom, ktory mamy o godz 18 :/Buziaki i milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 boshh jaka tu cisza a ja myslalam ze tu beda mnie witac i kciuki na podroz trzymac...jakby kto pytal, to dojechalismy cali, zdrowi i zmeczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.06.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Cześć Meli ja właśnie po 2 kawce. Byłem u fryzjera i teraz zajadam zmiksowane truskaweczki. U mnie 29,8 stopnia a ma być 32 huurrra (choć 25 starczyłoby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.06.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Czesc Lolek No prosze.. a ja rano dziecie zawiozlam do polskiej szkoly i zaraz zbieram sie do niej ponownie, bo maja zakonczenie roku szkolnego uff w koncu jeden juz za nami bedzie. Oczy mi sie nadal zamykaja ze zmeczenia, ale co robic.. musze mieszkanie ogarnac po calych pakunkach przywiezionych z PL... pranie sie juz pierze ehh ja chce spaaaaac pogoda tez u nas piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.06.2015 04:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Hejka Wszyscy opaleni i wypoczęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.06.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 hejka, rzeczywiście cicho tu ostatnio, myślałam, że może przeze mnie jak napisałam, że mi się nie bardzo podobają te torby o bag. Poobrażały się czy cuś Ja się zjarałam na dekolcie i rękach, głupia się nie posmarowałam, bo jakoś mi zimno było i mówiłam, że na pewno się nie opalę. Byliśmy na rowerach wodnych i wiał wiatr i to przez ten wiatr chyba się spaliłam. Poza tym nadal nie wybrałam krzeseł nic mi się nie podoba, i chyba wezmę te na płozach w ekoskórze szare co wam na początku pokazywałam. Fajna ja bluzkę boho kupiłam na zalando, też mieli duży wybór. Dzisiaj właśnie przyszła aha ja nie miałam długiego weekendu, w piątek byłam w pracy, ale mimo wszystko odpoczęłam, bo pogoda byłą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.06.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ja też zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.06.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 ja tez zagladam, ale mam wrazenie, ze jak sie odezwe to panuje zmowa milczenia wiec tez siedze ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.06.2015 04:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Hejka laski To ja ostatnio zaniedbuje was We wtorek lecę, jak mi się nie chce, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.06.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 hejka a potem nie bedzie ci sie chcialo wracac:) zazdroszcze, ja dluzszy urlop bede miala dopiero zima, w wakacje moze tylko nad morze wyskoczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts