Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Renia sęk w tym ze nie wiem ....ja tak mowie ze chce kupic we W.oszech ale nie wiem czy tam taniej.;)To jest włoska torba wiec powinna byc cena niższa...Nie kupuj bez tego wkładu bo bardzo łatwo sie z niej wszystko wysypuje jest dość sztywna i wszystko lata w środku.Kumpela mowi ze wyłącznie z tym wkladem

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka,

W torebkach to wam nie pomogę.

Od czwartku śmigam nowym autkiem a że miałem robotników na podwórku (tynkowali chatę) to nie wjeżdżałem do garażu.

A dziś okazała się że muszę się nieźle pogimnastykować nie dość że wjazd po łuku to do tego autko sporo szersze tak że przy lusterkach mi zostaje po 5 cm z każdej strony :jawdrop::jawdrop::sick::sick:).

Czesc Lolek :)

No prosze.. a ja rano dziecie zawiozlam do polskiej szkoly i zaraz zbieram sie do niej ponownie, bo maja zakonczenie roku szkolnego :) uff w koncu jeden juz za nami bedzie.

Oczy mi sie nadal zamykaja ze zmeczenia, ale co robic.. musze mieszkanie ogarnac po calych pakunkach przywiezionych z PL... pranie sie juz pierze ehh

ja chce spaaaaac :rolleyes:

pogoda tez u nas piekna :yes:

hejka,

rzeczywiście cicho tu ostatnio, myślałam, że może przeze mnie jak napisałam, że mi się nie bardzo podobają te torby o bag. Poobrażały się czy cuś:p

Ja się zjarałam na dekolcie i rękach, głupia się nie posmarowałam, bo jakoś mi zimno było i mówiłam, że na pewno się nie opalę. Byliśmy na rowerach wodnych i wiał wiatr i to przez ten wiatr chyba się spaliłam.

Poza tym nadal nie wybrałam krzeseł nic mi się nie podoba, i chyba wezmę te na płozach w ekoskórze szare co wam na początku pokazywałam.

Fajna ja bluzkę boho kupiłam na zalando, też mieli duży wybór. Dzisiaj właśnie przyszła

aha ja nie miałam długiego weekendu, w piątek byłam w pracy, ale mimo wszystko odpoczęłam, bo pogoda byłą super