reni1980 12.06.2015 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 nie wiem co jeszcze z tym obszyciem po obwodzie, ile szwów? hmmm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.06.2015 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Hej ReniOk czyli czekam na dokładne wymiary podnóżka.Co do wałków to podstawa ma 12 cm długość 50cm, a czy możesz zmierzyć ile ma ten wygięty materiał czyli od jednego końca podstawy do drugiego (jakby to pół srednicy) nie wiem czy wiesz o co chodzi jak nie wiesz to ci narysuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.06.2015 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Hejka Jadzia spałam do 6.30 i pospalabym dłużej ale młoda ma na 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2015 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dianka wiem o co chodzi ale nie wiem, zrób tak jakoś symetrycznie co? jeśli pół średnicy to promień, tak? nie wiem właśnie, tyle ile będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.06.2015 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Dianka wiem o co chodzi ale nie wiem, zrób tak jakoś symetrycznie co? jeśli pół średnicy to promień, tak? nie wiem właśnie, tyle ile będzie dobrze Ok czyli on jest dokładnie symetryczny czyli dokładnie połówka okręgu tak? Jak tak to sobie wyliczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.06.2015 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 dokładnie, jak jest wałek to jedna poduszka połowa jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.06.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Miałam zdać relacje z wyrywania ósemki, żyję nic nie bolało tylko wiadomo takie nieprzyjemne uczucie. Póki co jeszcze znieczulenie działa więc jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.06.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Hejka Boziu ale wy się macie z tymi zębami. Te ósemki to zawsze trzeba wyrywać? Ja ostatnio byłam u dentysty, bo nie byłam już ze 4 lata i chciałam sprawdzić, czy nic się nie porobiło (ja się okropnie boję dentystów,, dlatego tak długo zwlekałam). Jakie było moje zdziwienie, gdy się okazało, że nie mam żadnego ubytku, a że już jak się odważyłam i poszłam, to zrobiłam chociaż piaskowanie i zdjęcie kamienia, tego też nigdy nie miałam. Ja mam dobre zęby po ojcu, tylko nie wiem czy się śmiać, czy płakać, ale jemu jak zaczęły się psuć po 50 roku życia, to od razu wszystkie na raz, i wszystkie na raz zaczęły wypadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 12.06.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Witajcie, wróciłem dopiero z targów z P-nia........Padam na mordkę.... tylko zimne piwko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.06.2015 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Hejka Ja dziś tylko faktycznie tylko łapka pomagać, jutro rano lecimy a dziś zafundowalam sobie pracę do 17.00 cholera by to wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.06.2015 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Pomachac miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.06.2015 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Hejka Renia udanych wakacji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.06.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 To wypoczynku życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.06.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Cześć Laski jak po weekendzie? Mirka jak tam 8mki? bo mnie moja boleć zaczyna a połowa nadal pod dziąsłem:bash: qrde nie chce tego zwyklego znieczulenie z efektem puchnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.06.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Magda ja miałam zwykłe znieczulenie i mi nic nie spuchło, no może po samym wyrwaniu tak delikatnie, ale naprawdę nie było źle. Ja mam wyrwane dwie ósemki jeszcze 2 do wyrwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.06.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Diana a mialaś wszystkie na zew osemki - bo mam 2 do pół i musi dziąsło rozciąć. Z tym znieczuleniem chodzi mi o to, że te w zastrzyku faktycznie nie puchnie - tylko wrażenie jest spuchnięcia/zmrożenia połowy buzi i języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.06.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Wiesz co ja mam małą szczękę i połowa moich ósemek jest pod dziąsłem ogólnie ale ja miałam wyrywane bez nacinania, choć ta co w piątek miałam wyrywaną to jakaś była przechylona i musiała mi ją wyrywać jakby w stronę policzka co było dość nieprzyjemne, więc pewnie zależy właśnie jak jest umiejscowiona, ona mówiła że właśnie z jedną moją może być problem i może właśnie to nacięcie. No a wrażenie to fakt kiepskie choć człowiek się tak zestresuje wyrwaniem zęba że akurat w tym przypadku o wrażeniu zupełnie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.06.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Magda ja idę za tydzień we wtorek, jutro idę do niego z młodą wiec mogę popytać. U niego masz i te komputerowe dostępne a wtedy nic nie dretwieje w buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ooooooooo Pierwsza! :lol2: a co to Mirka dzisiaj sie dzieje z Toba? Renia mam nadzieje, ze lot udany i juz plazingujecie sobie... Udanego wypoczynku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.06.2015 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Hejka a co tu taka cisza Lot udany i bezpieczny, teraz czekamy na kolacje, dziś trochę chłodniej bo wczoraj na basenie jedyne 44 stopnie Dupki nam wygrzeje niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts