anna-maria3 02.09.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam się i ja po wakacjach Dzieciaki w szkole, wreszcie wraca normalny rytm dnia Meliska, po takim wstępie, to chyba wypadałoby fotę chociaż na chwilę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 co jak co, ale ja jeszcze Twojej Anna-maria3 fotki nie widzialam a moje to na fm krazyly wieele razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.09.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Hej tym od których dzieci w szkole to zazdroszczę. Moja ma na 13 do 16./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mirkamis..przerabane macie z tymi zmianami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.09.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Meliska, ja jakoś na foty nigdy się nie załapuję Nie mam nic sensownego w kompie. Jak chcesz, mogę wrzucić na chwilę szybkie selfie sprzed chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.09.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mirka, u nas też niektóre szkoły mają zmianówkę. Moje na szczęście są w takiej, że wszyscy na rano chodzą. Przeważnie 8:00, raz w tygodniu 9:00. Także super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Witam sie i ja!!! :)Jak powrót do " normalności"? :DKawusie juz macie to ja z ciachem przychodzę Edytowane 2 Września 2015 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 02.09.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ja juz tez po kawusi. U mnie w domu jakis wirus, maz zlapal jelitowke, a ja mam taki kaszel, ze malo pluc nie wypluje, szczególnie w nocy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2015 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 wow witam wszystkie jeszcze raz Ania meliś śliczna dziewczyna i wygląda na 20 latek, w ogóle tu jakoś dziwnie trafiają same laski, co jedna to ładniajsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2015 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ja druga kawka właśnie Mirka przejebane od 13 do 16, jedynie dobrze bo pośpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 ja tez z druga kawka zasiadlam.. Aniu wysle fotke na pw.. wiekszosc osob z fm mam na fb, wiec nie bede tutaj siebie pokazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.09.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 No teraz mam i ja ciszę w domu. Renia ja ranny ptaszek jestem , na dodatek doszłam do wniosku ,że wolę wcześnie wstać zrobić obiad żeby przed szkołą zjadła .Więc o 11 już miałam ugotowane . Jedna babka mi powiedziała że mają miec tak cały semestr na popołudnie .Ciekawe co z dodatkowymi zajęciami - odpisać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.09.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 widze ruch w interesie:) ja od 1 wrześnie skrócilam czas pracy i codziennie "tylko" 7 ooo temat włosów widze ( mój ulubiony) bo ja z moimi co chwilę coś kombinuję Dziewczyny jest sens zapisać 4 latka na nauke pływania? wody się nie boi itp - ale nie wiem czy na tyle ugodowy już jest żeby słuchać nauczyciela - co prawda w przedszkolu słucha... no ale sama nie wiem. Szkółki biorą u nas 5-6 latków tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Magda, ja swoje dziewczyny zapisalam na nauke plywania.. mlodsza ma 5lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.09.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Maliska, widziałam, swoje odesłałam. Rzeczywiście młodziutką masz buzię i bardzo naturalną Renia, no jak gospodyni atrakcyjna, to goście nie mogą być gorsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Renia, no jak gospodyni atrakcyjna, to goście nie mogą być gorsi Potwierdzam! po zobaczeniu Ani kopara w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.09.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 czyli chyba odpuszczę ten rok - po prostu rekreacyjnie będziemy jeżdzić w tygodniu. Zadzwonie w poniedziałek do szkółki czy w ogóle by go chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.09.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Magda, u mnie przyjmują od 7 lat. Młodego zapisałam jak miał 6, bo był duży i trener się nie zorientował, że trochę nakłamałam, ale później mi wytłumaczył, że chodzi o prawidłową koordynację itd. No i po dwóch latach szkółki młody zdał egzamin na kartę pływacką, ale żeby zacząć pływać delfinem musieliśmy poczekać rok, bo nie był jeszcze wystarczająco przygotowany ruchowo przez ten mój pośpiech. Tak więc trzeci rok szkółki zacznie teraz, po roku przerwy. Z córą czekam grzecznie, aż 7 skończy mimo, że w basenie sama już pomału pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.09.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Potwierdzam! po zobaczeniu Ani kopara w dol Meliska, nie przesadzaj, po prostu dobre zdjęcie mi wyszło Specjalnie selfie cyknęłam, bo nie miałam co Ci pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Meliska, nie przesadzaj, po prostu dobre zdjęcie mi wyszło Specjalnie selfie cyknęłam, bo nie miałam co Ci pokazać. No to Ci sie udalo to selfie tak jak mi co do plywania... u nas zapisuja dzieci do grupy poczatkujacych od lat 4. Mlodsze dzieci z rodzicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts