Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No teraz mam i ja ciszę w domu.

Renia ja ranny ptaszek jestem :D, na dodatek doszłam do wniosku ,że wolę wcześnie wstać zrobić obiad żeby przed szkołą zjadła .Więc o 11 już miałam ugotowane :D.

Jedna babka mi powiedziała że mają miec tak cały semestr na popołudnie .Ciekawe co z dodatkowymi zajęciami - odpisać ????

widze ruch w interesie:)

ja od 1 wrześnie skrócilam czas pracy i codziennie "tylko" 7 :D

ooo temat włosów widze ( mój ulubiony) bo ja z moimi co chwilę coś kombinuję :cool:

Dziewczyny jest sens zapisać 4 latka na nauke pływania? wody się nie boi itp - ale nie wiem czy na tyle ugodowy już jest żeby słuchać nauczyciela - co prawda w przedszkolu słucha... no ale sama nie wiem. Szkółki biorą u nas 5-6 latków tylko.

Magda, u mnie przyjmują od 7 lat. Młodego zapisałam jak miał 6, bo był duży i trener się nie zorientował, że trochę nakłamałam, ale później mi wytłumaczył, że chodzi o prawidłową koordynację itd. No i po dwóch latach szkółki młody zdał egzamin na kartę pływacką, ale żeby zacząć pływać delfinem musieliśmy poczekać rok, bo nie był jeszcze wystarczająco przygotowany ruchowo przez ten mój pośpiech. Tak więc trzeci rok szkółki zacznie teraz, po roku przerwy. Z córą czekam grzecznie, aż 7 skończy mimo, że w basenie sama już pomału pływa.

Meliska, nie przesadzaj, po prostu dobre zdjęcie mi wyszło :lol2: Specjalnie selfie cyknęłam, bo nie miałam co Ci pokazać.

No to Ci sie udalo to selfie tak jak mi :lol2:

co do plywania... u nas zapisuja dzieci do grupy poczatkujacych od lat 4. Mlodsze dzieci z rodzicami.