Magda_lena85 02.09.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ania dzięki za opinie - wydaje mi się własnie, że nasz mimo że obyty to po prostu za mały na wykonywanie poleceń/komend w stylu nabrac powietrza i zanurkować bo po prostu będzie się bał. Odpuszczę mu zatem jeszcze w formie nauki. Meliś - ja bym młodego wysłała... z dziadkiem w sensie zawozi/przywozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.09.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Wiesz Magda, pewnie zależy też, jak trener uczy. U nas pierwszy rok była żaba, drugi kraul, a trzeci delfin. No i widać mój 8 latek na delfina nie był wystarczająco skoordynowany. Teraz ma 9 i trener mu pozwolił, ale w grupie tylko starsze dzieci, takie 11-13 lat. Tak więc może najlepiej byłoby pogadać z trenerem. Bo córa chodziła do innej szkółki, bo strasznie chciała, ale tam nie uczyli pływania, tylko obycia z wodą, chlapania, zanurzania, no i jej się to nie podobało, bo chciała pływać więc czekamy na tego trenera, do którego chodzi syn, bo on bierze dzieci starsze, ale nie ma zabawy, tylko bardzo szybko zaczynają pływać, w dodatku bardzo dobrze technicznie więc to uważam za duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Aniu, ale to "obycie z woda" wlasnie zaczyna sie od tego co opisalas.. nie mozna rzucic dziecka na "gleboka wode" jesli nie potrafi plywac. Moje wlasnie ida na ten kurs dla poczatkujacych, innej opcji nie ma, bo jesli bym je dala na poziom wyzej, to trener i tak by nas nie dopuscil do zajec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.09.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ale syn też miał obycie, tylko że trwało ono 2 zajęcia, potem zaczęli pływać. U maluchów po prostu to obycie trwa dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 02.09.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Magda moja starsza córka zaczynała jako 4-miesieczne dziecko. W wieku 4 lat miała przerwę że względu na uszy i migdałki. Wróciła jako 5-latka i teraz świetnie Jej idzie. A w ogole to przychodze z prośbą. Czy któraś z Was mogłaby wkleic zdjęcie szafy u mnie w wątku? Wyslalabym mailem, bo z tableta za diabła nie umiem, a komputer w naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 02.09.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Magda poszło, tylko chyba za późno. Moja mlodsza nie pozwoliła mi wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Co tu dzisiaj taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.09.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Helołłłł.......:p Aj em bak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Helołłłł.......:p Aj em bak!!! o w mordyke..chyba sie upije ze szczescia Witaj Londi moze dzieki Twojemu Come Back. cos tu ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Hej:cool: Melis buzka nastawilam sie ze bede miesiac Was nadrabiac a tu prosze taka niespodzianka ..kilka stronek:eek: cos sie obijalyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Hej:cool: Melis buzka nastawilam sie ze bede miesiac Was nadrabiac a tu prosze taka niespodzianka ..kilka stronek:eek: cos sie obijalyscie o no no no... Gospodynie kilka razy wywolywalam, a ze echo swoje slyszalam to tez zaczelam milczec TAK TAK Renia! To Twoja wina! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Hehe wakacje:DJak tam Meli po urlopie??spotkalyscie sie z Fajna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 niestety nie spotkalam sie z zadna z dziewczyn z fm a wakacje jakotako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 hejka laski hejka Londoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.09.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Hej Londos witaj po wakacjach . No też czekam na jakiś ruch na forum chociaż po takim odwyk trudno z powrotem wpaść w nawyk. siedzę u dentysty brrr. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 No hejka dziwczyny:hug: Renia:hug: Jesu ja jestem strasznie ..cholernie zadowolona ..:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Renia Ooooo Mirka witaj, az mi dalas do myslenia, ze na kontroli w tym roku nie bylam :/ Ja nie narzekam...latam po fm tak samo jak zawsze dziwne, zeby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Jesu ja jestem strasznie ..cholernie zadowolona ..:lol2: co zes znowu w domu zmienila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2015 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Londoś pisz a ja zaraz wam coś pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Meli w domu nic dopiero wczoraj wróciłam po 3 miechach wiec jeszcze nic nie zrobiłam :lol2: Jestem z mojego wyjazdu bardzo zadowwolonna ..choć to mało powiedziane :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts