Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ania dzięki za opinie - wydaje mi się własnie, że nasz mimo że obyty to po prostu za mały na wykonywanie poleceń/komend w stylu nabrac powietrza i zanurkować bo po prostu będzie się bał. Odpuszczę mu zatem jeszcze w formie nauki.

Meliś - ja bym młodego wysłała... z dziadkiem :) w sensie zawozi/przywozi ;)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz Magda, pewnie zależy też, jak trener uczy. U nas pierwszy rok była żaba, drugi kraul, a trzeci delfin. No i widać mój 8 latek na delfina nie był wystarczająco skoordynowany. Teraz ma 9 i trener mu pozwolił, ale w grupie tylko starsze dzieci, takie 11-13 lat. Tak więc może najlepiej byłoby pogadać z trenerem. Bo córa chodziła do innej szkółki, bo strasznie chciała, ale tam nie uczyli pływania, tylko obycia z wodą, chlapania, zanurzania, no i jej się to nie podobało, bo chciała pływać więc czekamy na tego trenera, do którego chodzi syn, bo on bierze dzieci starsze, ale nie ma zabawy, tylko bardzo szybko zaczynają pływać, w dodatku bardzo dobrze technicznie więc to uważam za duży plus.

Aniu, ale to "obycie z woda" wlasnie zaczyna sie od tego co opisalas..

nie mozna rzucic dziecka na "gleboka wode" jesli nie potrafi plywac.

Moje wlasnie ida na ten kurs dla poczatkujacych, innej opcji nie ma, bo jesli bym je dala na poziom wyzej, to trener i tak by nas nie dopuscil do zajec..

Magda moja starsza córka ;) zaczynała jako 4-miesieczne dziecko. W wieku 4 lat miała przerwę że względu na uszy i migdałki. Wróciła jako 5-latka i teraz świetnie Jej idzie.

A w ogole to przychodze z prośbą. Czy któraś z Was mogłaby wkleic zdjęcie szafy u mnie w wątku? Wyslalabym mailem, bo z tableta za diabła nie umiem, a komputer w naprawie.

Hej:cool:

Melis buzka :D nastawilam sie ze bede miesiac Was nadrabiac a tu prosze taka niespodzianka ..kilka stronek:eek: cos sie obijalyscie :mad:

o no no no... Gospodynie kilka razy wywolywalam, a ze echo swoje slyszalam to tez zaczelam milczec :p

TAK TAK Renia! To Twoja wina! :p:lol2: