Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

u mnie dzisiaj bedzie lasagne...

a teraz z innej beczki... dzwonil do mnie znajomy ze wyprawia urodziny niespodzianka swojej zonce..zaprosil rodzine z PL i nas jako znajomych..

co kupic kobiecie na 45urodziny? akurat jutro lece do PL to bede mogla i tam cos zanabyc

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.......................coś od LV Mel:lol2::lol2:

o**jalas?! jak juz to mi ktos moglby podarowac :lol2:

pytam na powaznie, co moge kupic? bo nie mam pomyslu :(

juz dalam namiary na catering i dziewczyne od pieczenia tortu, ja tez mam zrobic mini tortille... ale z gola lapa nie pojde...

Melisa, a dobrze ją znasz?

Jak dobrze i znasz jej gust to poszłabym w coś osobistego - perfumy, biżuteria (tyle teraz pięknych bransoletek np.), jakiś szal/apaszka.

A jak relacja nie jest aż tak bliska, to wtedy coś mniej osobistego - dobre wino np.

hmm az tak dobrze to jej nie znam, bo widujemy sie sporadycznie..nasi mezowie bardziej sie znaja.

Bizuteria odpada, z perfumami ciezko trafic zapachem wiec tez odpadnie...ogolnie ciezko trafic...

z alkoholowym trunkiem plus talonem na zakupy bylismy u jej meza, wiec glupio znowu z tym samym isc

A jakiś zabieg w salonie kosmetycznym , albo masaż ?????????

:no:

urodziny sa w NO..to na siebie nie wydaje kasy na takie rzeczy, tym bardziej nie znam opinii salonow ale ceny juz tak ;)

To ja bym kupiła to co misie podoba skoro wybredna i nie znasz jej az tak ..kij jej w oko ..byle dużo nie kosztowało :lol2::lol2:

:lol2: to ja chyba bede sobie musiala sama z tym radzic..,w morde jeza.. nie potraficie doradzac z prezentami na obczyznie :rotfl:

Meli ..hym... to może wazonik z ikea ..fajne różowe nowości widzę wyszły :p

to ja juz wole jakis milusi kocyk, co by mogla sie wieczorkami okryc...kurde tylko nie wiem, czy wypada taki prezent kupic obcej dla mnie osobie..w rodzinie bym sie nie krepowala..

bylam w ikea u nas i nawet zauwazylam ze maja wersje limitowane..alez piekne butelki buteleczki wazoniki itd itp byly pokazane :eek: