Mmelisa 04.09.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 u mnie dzisiaj bedzie lasagne... a teraz z innej beczki... dzwonil do mnie znajomy ze wyprawia urodziny niespodzianka swojej zonce..zaprosil rodzine z PL i nas jako znajomych.. co kupic kobiecie na 45urodziny? akurat jutro lece do PL to bede mogla i tam cos zanabyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 .......................coś od LV Mel:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.09.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Londoś nic a nic, nie mam weny, barek nadal stoi w garażu i krzesła też, w tym roku juz chyba nic nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 .......................coś od LV Mel:lol2: o**jalas?! jak juz to mi ktos moglby podarowac pytam na powaznie, co moge kupic? bo nie mam pomyslu juz dalam namiary na catering i dziewczyne od pieczenia tortu, ja tez mam zrobic mini tortille... ale z gola lapa nie pojde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Moje tez stoja:yes: i tez mi się nie chce:yes: cos nie mam na nic ochoty do roboty w domu:D:D parkietu też nie robie:lol2: przeszło mi ..jak się na oglądałam go w DE:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.09.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Melisa, a dobrze ją znasz?Jak dobrze i znasz jej gust to poszłabym w coś osobistego - perfumy, biżuteria (tyle teraz pięknych bransoletek np.), jakiś szal/apaszka.A jak relacja nie jest aż tak bliska, to wtedy coś mniej osobistego - dobre wino np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Meli a dobrze ją znasz wiesz co lubi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Anka myślimy podobnie hehe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Melisa, a dobrze ją znasz? Jak dobrze i znasz jej gust to poszłabym w coś osobistego - perfumy, biżuteria (tyle teraz pięknych bransoletek np.), jakiś szal/apaszka. A jak relacja nie jest aż tak bliska, to wtedy coś mniej osobistego - dobre wino np. hmm az tak dobrze to jej nie znam, bo widujemy sie sporadycznie..nasi mezowie bardziej sie znaja. Bizuteria odpada, z perfumami ciezko trafic zapachem wiec tez odpadnie...ogolnie ciezko trafic... z alkoholowym trunkiem plus talonem na zakupy bylismy u jej meza, wiec glupio znowu z tym samym isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Meli a dobrze ją znasz wiesz co lubi?? ojj kaprysna w sensie wybredna ta cholera jednak lubie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.09.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 A jakiś zabieg w salonie kosmetycznym , albo masaż ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 To ja bym kupiła to co misie podoba skoro wybredna i nie znasz jej az tak ..kij jej w oko ..byle dużo nie kosztowało :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.09.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja też mam pytanko , czy któraś użytkuje jakąś narzutę z home & you ???Dostałam bon na 300 zł do sklepu i muszę na coś wykorzystać . No to sorrrrrry to u nas lepiej z tymi prezentami , ajk tak to kup tak jak Londoś radzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 A jakiś zabieg w salonie kosmetycznym , albo masaż ????????? urodziny sa w NO..to na siebie nie wydaje kasy na takie rzeczy, tym bardziej nie znam opinii salonow ale ceny juz tak To ja bym kupiła to co misie podoba skoro wybredna i nie znasz jej az tak ..kij jej w oko ..byle dużo nie kosztowało :lol2: to ja chyba bede sobie musiala sama z tym radzic..,w morde jeza.. nie potraficie doradzac z prezentami na obczyznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Mirka moja siostra ma i jest zadowolona ..jej jest z tych satynowych..ona lubi jak się świeci hehe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Meli ..hym... to może wazonik z ikea ..fajne różowe nowości widzę wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.09.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 No , ja w Polsce to dostaję kasę , albo bon do sklepu , albo jakiś zabieg w kosmetycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Meli ..hym... to może wazonik z ikea ..fajne różowe nowości widzę wyszły to ja juz wole jakis milusi kocyk, co by mogla sie wieczorkami okryc...kurde tylko nie wiem, czy wypada taki prezent kupic obcej dla mnie osobie..w rodzinie bym sie nie krepowala.. bylam w ikea u nas i nawet zauwazylam ze maja wersje limitowane..alez piekne butelki buteleczki wazoniki itd itp byly pokazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 No , ja w Polsce to dostaję kasę , albo bon do sklepu , albo jakiś zabieg w kosmetycznym ja nic jedynie zyczenia smsem...oprocz nie zastapionej rodzicielki, bo od niej zawsze cos dostane, nie wazne ze po urodzinach ale jako prezent urodzinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.09.2015 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 (edytowane) Wypada ja bym się nie obraziła za kocyk:rolleyes: Zresztą ja jestem z tych co sobie innymi głowy nie zawracają..kupuje cos i tyle ..wisi mi to średnio czy się spodoba czy nie ważne sa intencje hahha Edytowane 4 Września 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts