reni1980 15.10.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Chociaż teściowa się mnie boi - pochorowała się i nie odbiera telefonu . :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.10.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 O nie nie, tylko nie Dragon. Kup Reni bejcę w proszku za 2 złote, ją się rozrabia z wodą. i tym bejcujesz, masz drewno czarne jak smoła. I na to lakier. Masz piękny czarny z rysunkiem słojów. Jeśli chcesz to później zrobię zdjęcie ramy lustra, które samą robiłam od a do z. Tylko muszę zdjąć ze ściany w przedpokoju, bo ciemno, i zanieść do okna to będzie widać dokładnie. A wejdą Dragon 5 razy próbowałam i miałam kolor szary. Do kitu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.10.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 O, Magda, to ja się popytam znajomych, czy myślą, że jestem nienormalna Bo ja zawsze uśmiechnięta. No, ale w naszym pięknym kraju nad Wisłą uśmiech to zbrodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.10.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 O nie nie, tylko nie Dragon. Kup Reni bejcę w proszku za 2 złote, ją się rozrabia z wodą. i tym bejcujesz, masz drewno czarne jak smoła. I na to lakier. Masz piękny czarny z rysunkiem słojów. Jeśli chcesz to później zrobię zdjęcie ramy lustra, które samą robiłam od a do z. Tylko muszę zdjąć ze ściany w przedpokoju, bo ciemno, i zanieść do okna to będzie widać dokładnie. A wejdą Dragon 5 razy próbowałam i miałam kolor szary. Do kitu jest. Co Ty powiesz, Agata Heban z Dragona to czerń. A której dokładnie używałaś? Ja miałam TĄ i byłam zadowolona. A pomysł z bejcą w proszku też dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 A ja kojarzę Venus z taką optymistyczną laską. Nie lubię za to kobiet, które są takie słodko-pierdzące, zawsze miłe i uśmiechnięte i wszystko zawsze im gra, ale one są tak wychowane, że nigdy nie tupną nogą, nie wiem, czy wiadomo o co mi chodzi. To osoba, która mówi: "Z polskich miast najbardziej lubię Warszawę", a jeśli jej odpowiesz: "A ja Kraków", to ona od razu: "No tak, Kraków jest najpiękniejszy" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 O nie nie, tylko nie Dragon. Kup Reni bejcę w proszku za 2 złote, ją się rozrabia z wodą. i tym bejcujesz, masz drewno czarne jak smoła. I na to lakier. Masz piękny czarny z rysunkiem słojów. Jeśli chcesz to później zrobię zdjęcie ramy lustra, które samą robiłam od a do z. Tylko muszę zdjąć ze ściany w przedpokoju, bo ciemno, i zanieść do okna to będzie widać dokładnie. A wejdą Dragon 5 razy próbowałam i miałam kolor szary. Do kitu jest. dzieki Agata a gdzie to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 albo takich co o wszystko muszę pytać męża czy wyraża zgodę, wszystko z mężem dyskutują "kupić twaróg z ziołami czy z rzodkiewką", buty brązowe czy czarne.... o dżizas! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 albo takich co o wszystko muszę pytać męża czy wyraża zgodę, wszystko z mężem dyskutują "kupić twaróg z ziołami czy z rzodkiewką", buty brązowe czy czarne.... o dżizas! Ja w sumie mam jedną taką znajomą. Razem z mężem chodzą w weekendy w tych samych sweterkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 co za miłość:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 pytają szefa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Agata a w castoramie kupię tę bejcę w proszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda ja się nie obrażam o takie pierdoły, za duża jestem Nie wiem co jest złego w pytaniu męża o zdanie, ja nie zrozumiem Ciebie, Ty mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Oho chyba zły humor jeszcze nie minął wyluzuj. Jadę po zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Magda no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.10.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Narendil, dokładnie tę bejcę miałam co pokazałaś. Nie wiem jakie drewno barwiłaś, ale u mnie dąb w ogóle jej nie przyjmował. a może na jakimś miękkim się sprawdzi. reni, u mnie jest taki sklep, Drewex się nazywa, mają tam różne akcesoria do drewna, wkręty, listwy... w Castoramie u mnie nie ma tej w proszku. Na allegro patrzyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Reni i jak postanowione co z nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 tak postanowione, zamówiłam blat dębowy , dziś odbieram po południu i maluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.10.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Będzie pani zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 to będzie co oglądać po weekendzie :popcorn: oj nie pokaże, bo krytyka typu, ze nie pasuje - nie zniosę jej, bo wiem, ze nie pasuje;) a poza tym lampy długo nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts