Tomkowa 08.09.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Mirkamis - taką lampkę jak wkleiłaś wczoraj w biedronce widziałam na drewnianym trójnogu. Cena 39,90 zł. [ATTACH=CONFIG]329969[/ATTACH] ale ktoś pisał, że jakość taka sobie, bo ja właśnie zamierzałam kupić dwie sztuki Może się za bardzo nie znam, ale miałam te lampy w ręku i moim zdaniem wszystko było z nimi okej Bardzo schludnie wykonane, nóżki idealnie wypolerowane, abażur ładny, oglądałam czarną. Wyłącznik na kablu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.09.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 A w jakiej dokladnie biedronce w wawie bo u mnie na osiedlu w ogole nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.09.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Może się za bardzo nie znam, ale miałam te lampy w ręku i moim zdaniem wszystko było z nimi okej Bardzo schludnie wykonane, nóżki idealnie wypolerowane, abażur ładny, oglądałam czarną. Wyłącznik na kablu. potwierdzam, ze sa ok.. bralam do rak biale i czarne, nie zdecydowalam sie bo kupilam 2xcottonbals (jedne szarosci a drugie roz, bo bialych nie bylo), koc i 2szt kotkow pod drzwi na przeciag Brataf, glowa do gory dobrze piszesz kochana Witam sie i daje znac, ze wrocilam z tej ponurej deszczowej Polski do slonecznej skandynawii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.09.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Bratkaf to nie temat publiczny, ale doświadczenia mamy podobne. My też staraliśmy się długo. I jak słyszałam: wyluzujcie to mnie szlag trafiał, bo ja wyluzować nie potrafiłam ani zapomnieć, że się staramy. Znam sporo pokrzepiających historii, jedną teraz przeżywam w bliskim otoczeniu. Publicznie pisać nie będę, ale ja mocno trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.09.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wiem wiem i dziekuje bardzo. Ale tak jak mowisz to nie temat na to forum. Ale ze czasami piszemy o dupie maryni to sie i rozne tematy czasami przewijaja. Mam nadzieje ze nikt nie ma mi tego za zle nie chcialam sie nad soba uzalac mysle ze pisalam o pozytywach. Nie chce tez wprowadzac smutku na tym watku i mam nadzieje ze nikt tego tak nie odebral. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.09.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Bratkaf d... Maryni to oglądam kilkanaście razy na dobę, bo tak nazwałam córkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2015 03:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 hejka bratkaf daj spokój, od zawsze było wiadomo ze piszemy o wszystkim, ja bardzo ale to bardzo trzymam kciuki zwłaszcza ze mi dzieci przyszły tak lekko, jak to mówi mój maż, dwa razy sex i dwójka jest także głowa do góry kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2015 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 kawka? http://tse4.mm.bing.net/th?id=OIP.Mf177b5f067159bea8ebacdb843238307H0&pid=15.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Hejka:-)BRatka pisz pisz ile masz ochote zawsze to lzej na duszy jak mozna sie wygadac,a my jestesmy z Toba ...wiesz o tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Myy..kawka niebo.. Za uno momento wkleje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Madzia tak jak pisałam jest twardy ..ale wygodny..podobał mi się ..wysokość normalna jak wieszośc sof czy narożników:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.09.2015 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Hejka!!! no no kawka z rana dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Nie ma słońca i wychodzą mi beznadziejne fotki ..a chciałam Wam pokazac kanapy Madzik napisz mi co masz sprawdzone na włosy aby zgęstniały.. muszę się zabrać za moje Edytowane 9 Września 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Czesc Kobietki i Mezczyzni Kawusia dla mnie teraz jak najbardziej.. Kurde albo to ten klimat tak na mnie dziala, albo sama nie wiem..bole glowy mam codziennie, jak bylam w PL to puscily, wrocilam wczoraj i znowu:sick: Pogoda piekna letnia, uff ciesze sie, bo deszczu mam juz dosc..lipiec deszczowy, sierpien deszczowy....bleeee Kurdee jak mi sie ten blekit kanapy podoba juz widze plama za plama, ale to co, kolor jest swietny. Bratkaf ja nie czuje sie urazona, i uwazam ze nie masz za co przepraszac Ja podobnie jak Renia, dwa strzaly i dwojka dzieci. Szkoda ze ta nasza matka natura jest taka "inna", ale wierze, ze sie uda, czy to tak czy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Hejka ooo ten kolor błękitny boski - rzeczywiście plamiasty ale boski wiem, że mają też granat dzięki Londoś :* Meliś ja to samo ostatnoo z głową... wczoraj o 20 już spałam a propo włosów Londoś ( moje zawsze maja kryzys i lecą w lipcy/sierpniu) u mnie sprawdza się: - do czesania tangle teezer - tran w tabletkach - olej khadi na skalp i wlosy (okropnie śmierdzi) http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=38671 - w drogerii natura jest seria z olejkiem łopianowym - na mnie działa rewelacyjnie - maska i takie coś do psikania skóry głowy ( chyba go kiedys miałaś też? tak kojarzę) to ta seria http://wlosowe-inspiracje.blogspot.com/2014/08/odbudowujacy-balsam-maska-opianowa-do.html - no i u mnie spradza się mycie codziennie - nie raz na dwa dni bo inaczej strasznie dużo leci - szampon bez sls - czyli np dla dzieci hipp, babydream, alterra z rossmana itp Londoś a czym farbujesz? może farba je "dobija" hmm Moje jak robie to co wyżej wyglądaja wg mnie super ( co nie Renia ??? ) bardzo szybko urosły i ładne fale naturalne się robią (skromnisia) Edytowane 9 Września 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Moje jak robie to co wyżej wyglądaja wg mnie super ( co nie Renia ??? ) bardzo szybko urosły i ładne fale naturalne się robią (skromnisia) Oooo czyzby Renia je dotykala? Madzik, ja z bolem glowy borykam sie od maja, z miesieczna przerwa w lipcu mam dosc lykania lekow, ale bez tego sie nie obedzie Wlosy... temat rzeka.. scielam drastycznie jak dla mnie, ale juz sa bardziej odzywione po tym cieciu... tylko ubolewam, bo u mnie niestety dlugo rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) nie, nie ale czasem jej wysle zdjęcia "dnia" włosów :lol2::lol2: Edytowane 9 Września 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 czuje sie "pominieta"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: sprawdziłam telefon nawet nie mam jak nadrobić kasuje na bieząco "głupie" foty zimno coś - cholercia chyba sie starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Bratkaf d... Maryni to oglądam kilkanaście razy na dobę, bo tak nazwałam córkę przepraszam, bardzo ładne imię hejka bratkaf daj spokój, od zawsze było wiadomo ze piszemy o wszystkim, ja bardzo ale to bardzo trzymam kciuki zwłaszcza ze mi dzieci przyszły tak lekko, jak to mówi mój maż, dwa razy sex i dwójka jest także głowa do góry kochana to tak jak u mojej siostry i u mojej mamy:) tylko ja jakaś kurde felerna musiałam wyjść Czesc Kobietki i Mezczyzni Kawusia dla mnie teraz jak najbardziej.. Kurde albo to ten klimat tak na mnie dziala, albo sama nie wiem..bole glowy mam codziennie, jak bylam w PL to puscily, wrocilam wczoraj i znowu:sick: Pogoda piekna letnia, uff ciesze sie, bo deszczu mam juz dosc..lipiec deszczowy, sierpien deszczowy....bleeee Kurdee jak mi sie ten blekit kanapy podoba juz widze plama za plama, ale to co, kolor jest swietny. Bratkaf ja nie czuje sie urazona, i uwazam ze nie masz za co przepraszac Ja podobnie jak Renia, dwa strzaly i dwojka dzieci. Szkoda ze ta nasza matka natura jest taka "inna", ale wierze, ze sie uda, czy to tak czy tak. a jak z ciśnieniem u ciebie? masz możliwość mierzenia. To nie jest normalne, że boli ciągle głowa. Spróbuj zrobić sobie następujący masaż, lub poproś męża wtedy lepiej działa niż samemu, trzeba schylić głowę i i uciskać to zagłębienie z tyłu głowy i rozcierać te dwa "ścięgna"?? obok tego dołka zaraz w miejscu gdzie się włosy zaczynają. Tak mi kiedyś lekarz poradził, na mnie działa, nie zawsze ale przynosi ulgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts