Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to zapoczątkuję kolejny temat: poszukuję ładnego eleganckiego kombinezonu na imprezkę i chyba kupię w ciemno na zalando, bo w tych naszych sklepach to nic mnie nie zaciekawiło. To musi być taki model żeby tyłek ładnie w nim wyglądał:), wiem że na zalando nie przymierzę, ale zawsze można oddać.

Co do włosów, to ja muszę koniecznie już swoje podciąć, mi z kolei rosną jak szalone. Właśnie zadzwoniłam do fryzjerki się umówić, termin za dwa tygodnie, ale co tam, poczekam:)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

sprawdziłam telefon nawet nie mam jak nadrobić :( kasuje na bieząco "głupie" foty ;)

zimno coś - cholercia chyba sie starzeję :)

:lol2::lol2::lol2:

co do zimna.. gow** to i w lipcu zmarznie :lol2: zapraszam do mnie...jeeej jak przyjemnie..nie upalnie ale cieplo:)

a jak z ciśnieniem u ciebie? masz możliwość mierzenia. To nie jest normalne, że boli ciągle głowa.

Spróbuj zrobić sobie następujący masaż, lub poproś męża wtedy lepiej działa niż samemu, trzeba schylić głowę i i uciskać to zagłębienie z tyłu głowy i rozcierać te dwa "ścięgna"?? obok tego dołka zaraz w miejscu gdzie się włosy zaczynają. Tak mi kiedyś lekarz poradził, na mnie działa, nie zawsze ale przynosi ulgę

hmm mam przyrzad do cisnienia mierzenia... musze sprawdzic :yes: nie pomyslalam o tym :rolleyes:

Maz to by mnie z checia gdzie indziej wymasowal, zdzierajac przy tym ubranie :lol:

wiedziałam, że to napiszesz:lol2:

ale potem ciśnienie jeszcze bardziej by ci skoczyło i ból głowy by się tylko nasilił:)

:lol2: bo kto jak nie ja :lol2::lol2:

mezowi spodobal sie pomysl z fb.. jakis czas temu tutaj wklejalam..bol glowy u zony i "on posypany" apapem :lol2: moj wie, ze nie lubie apapu :rotfl:

hahhahahahhahaha :)

Meliś maż to niech Cię nie masuje - bo jeszcze coś wymasuje ;)

hahahaha...Tu Ciebie zaskocze... wiem, ze "nie jestem" :D

teraz bede bardziej "ostrozna" :lol2:

Dzieki Madzia,tak ta jedna serie mam,tez jestem z niej zadowolona.

Bratka mi wlosy na dlugosc tez szybko rosna..ja chcem aby byly gesciejsze.Co do farby to robie londa lub sayos ..

Ciuchy...hym.. przeszlam na styl sportowy..latam tylko w szortach,jak chlodniej to w dresach...mam kryzys modowy nic innego mi sie nie podoba:eek:.

No to mi lżej że jest więcej takich jak ja bo już ostatnio się zastanawiać zaczęłam nad sobą. Idę po córę do szkoły: dżinsy, koszulka i meliski i spotykam po drodze mamusię innego dziecia (która dodam na urlopie w domu akurat wtedy była) a ta spodnie w kant koszula wyjściowa i full makijaż. Moja reakcja: łoooo matko, że jej się tak chce jak w domu siedzi :o

wyjściowa i full makijaż. Moja reakcja: łoooo matko, że jej się tak chce jak w domu siedzi :o

dokładnie! "że jej się chciało" coraz częściej tak myślę

a najbardziej mnie denerwuje - tzw wymuszony luz - czyli nie jest naturalnie ładna, zadbana i wygląda na wyluzowaną - tylko ten "luz" jest spowodowany 2 godzinnym staniem przed lustrem i szafą ;) szkoda życia :p

Ja się przez wakacje przyzwyczaiłam do kremu bb i tuszu do rzęs, mocniejszego makijażu w te upały bym nie wytrzymała. Zresztą tak jak piszecie nie chcę rano tracić na to czasu. Zresztą, z klientem nie pracuję, nie muszę wyglądać i podziwiam kobiety, które muszą wyglądać lub nie wyobrażają sobie siebie bez makeupu

z bursztynu Jantar?

wcierka była w biedrze taka w kartonie w środku szklanne opakowanie - rewelka

u mnie na codzień tusz, brwi, róż - na ustach hmmm to co w aucie aktualnie lezy :lol2:

lubię ten bb albo cc z bourjois - ale nie mam na niego czasu coś

w sumie podobają mi się kobiety jak mają np ładnie oczy podkreślone kajalem na ciemno, dlugie rzęsy, idealne brwi... tylko ja rano w 30 min jestem ready to go razem z dzieckiem.... czasem cos się w aucie podmaluje na światłach więcej a tak to nie... chociaż 30 na karku, muszę zacząć coś na zmarszczki używać ;)

Edytowane przez Magda_lena85