bratkaf 09.09.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 to zapoczątkuję kolejny temat: poszukuję ładnego eleganckiego kombinezonu na imprezkę i chyba kupię w ciemno na zalando, bo w tych naszych sklepach to nic mnie nie zaciekawiło. To musi być taki model żeby tyłek ładnie w nim wyglądał, wiem że na zalando nie przymierzę, ale zawsze można oddać. Co do włosów, to ja muszę koniecznie już swoje podciąć, mi z kolei rosną jak szalone. Właśnie zadzwoniłam do fryzjerki się umówić, termin za dwa tygodnie, ale co tam, poczekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: sprawdziłam telefon nawet nie mam jak nadrobić kasuje na bieząco "głupie" foty zimno coś - cholercia chyba sie starzeję :lol2: co do zimna.. gow** to i w lipcu zmarznie zapraszam do mnie...jeeej jak przyjemnie..nie upalnie ale cieplo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 a jak z ciśnieniem u ciebie? masz możliwość mierzenia. To nie jest normalne, że boli ciągle głowa. Spróbuj zrobić sobie następujący masaż, lub poproś męża wtedy lepiej działa niż samemu, trzeba schylić głowę i i uciskać to zagłębienie z tyłu głowy i rozcierać te dwa "ścięgna"?? obok tego dołka zaraz w miejscu gdzie się włosy zaczynają. Tak mi kiedyś lekarz poradził, na mnie działa, nie zawsze ale przynosi ulgę hmm mam przyrzad do cisnienia mierzenia... musze sprawdzic nie pomyslalam o tym Maz to by mnie z checia gdzie indziej wymasowal, zdzierajac przy tym ubranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 wiedziałam, że to napiszesz:lol2: ale potem ciśnienie jeszcze bardziej by ci skoczyło i ból głowy by się tylko nasilił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 hahhahahahhahaha Meliś maż to niech Cię nie masuje - bo jeszcze coś wymasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.09.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 wiedziałam, że to napiszesz:lol2: ale potem ciśnienie jeszcze bardziej by ci skoczyło i ból głowy by się tylko nasilił bo kto jak nie ja :lol2: mezowi spodobal sie pomysl z fb.. jakis czas temu tutaj wklejalam..bol glowy u zony i "on posypany" apapem moj wie, ze nie lubie apapu hahhahahahhahaha Meliś maż to niech Cię nie masuje - bo jeszcze coś wymasuje hahahaha...Tu Ciebie zaskocze... wiem, ze "nie jestem" teraz bede bardziej "ostrozna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Dzieki Madzia,tak ta jedna serie mam,tez jestem z niej zadowolona.Bratka mi wlosy na dlugosc tez szybko rosna..ja chcem aby byly gesciejsze.Co do farby to robie londa lub sayos .. Ciuchy...hym.. przeszlam na styl sportowy..latam tylko w szortach,jak chlodniej to w dresach...mam kryzys modowy nic innego mi sie nie podoba:eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Londka ja chyba podobnnie- jenasy, plaskie buty, bluza jakaś.. ewentualnie koszula + sweterek... w życiu rajstopy, obcasy, spodniczki etcv - na samą myśl mi źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 09.09.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 No to mi lżej że jest więcej takich jak ja bo już ostatnio się zastanawiać zaczęłam nad sobą. Idę po córę do szkoły: dżinsy, koszulka i meliski i spotykam po drodze mamusię innego dziecia (która dodam na urlopie w domu akurat wtedy była) a ta spodnie w kant koszula wyjściowa i full makijaż. Moja reakcja: łoooo matko, że jej się tak chce jak w domu siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ja też preferuję bardziej sportowo, ale akurat lecimy na imprezkę do Gdańska niedługo i wypada coś eleganckiego założyć, a wszystko w mojej szafie już mi się opatrzyło. Kombinezon zamówiłam na zalando, jak będzie jakieś g... to oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 wyjściowa i full makijaż. Moja reakcja: łoooo matko, że jej się tak chce jak w domu siedzi dokładnie! "że jej się chciało" coraz częściej tak myślę a najbardziej mnie denerwuje - tzw wymuszony luz - czyli nie jest naturalnie ładna, zadbana i wygląda na wyluzowaną - tylko ten "luz" jest spowodowany 2 godzinnym staniem przed lustrem i szafą szkoda życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Moj ostatni mejkap to bylo...jhymm...jakies 20lat temu,teraz jedynie tusz do rzes i maselko nivea na usta ot co:rolleyes: Kupilam w biedrze Magda szampon i olej z bursztynu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ja się przez wakacje przyzwyczaiłam do kremu bb i tuszu do rzęs, mocniejszego makijażu w te upały bym nie wytrzymała. Zresztą tak jak piszecie nie chcę rano tracić na to czasu. Zresztą, z klientem nie pracuję, nie muszę wyglądać i podziwiam kobiety, które muszą wyglądać lub nie wyobrażają sobie siebie bez makeupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.09.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) z bursztynu Jantar? wcierka była w biedrze taka w kartonie w środku szklanne opakowanie - rewelka u mnie na codzień tusz, brwi, róż - na ustach hmmm to co w aucie aktualnie lezy lubię ten bb albo cc z bourjois - ale nie mam na niego czasu coś w sumie podobają mi się kobiety jak mają np ładnie oczy podkreślone kajalem na ciemno, dlugie rzęsy, idealne brwi... tylko ja rano w 30 min jestem ready to go razem z dzieckiem.... czasem cos się w aucie podmaluje na światłach więcej a tak to nie... chociaż 30 na karku, muszę zacząć coś na zmarszczki używać Edytowane 9 Września 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Tak Magda jantar:yes: Oczy..musze miec tusz,brwi mam czarne,cere sniada wiec pudry , kremy kryjace mi nie potrzebne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Ja od paru lat jade na olay A i dodatkowo do eliksiru Fajnej dodalam olej pije to i to ,zastanawiam sie jeszcze nad wprowadzeniem drozdzy Edytowane 9 Września 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Mi się robi lwia zmarszczka:/ zobaczyłam ją pod koniec ubiegłego roku, tu już krem nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.09.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Hehe tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.09.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Hejka! Nie wiem jak wy ale ja sie juz do zimy przygotowuje i mam zamiar sie w parke zaopatrzyć.:DZnalazlam takie dwie powiedzcie ktora jako tako? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.09.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 bratka ja mam dwa kombinezony.Uwielbiam!!!!! Jeden kupiony na Zalando.Kilka razy juz kupowałam rożne rzeczy przez Zalando zawsze wszystko ok było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts