Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bratka ja mam dwa kombinezony.Uwielbiam!!!!! Jeden kupiony na Zalando.Kilka razy juz kupowałam rożne rzeczy przez Zalando zawsze wszystko ok było.:)

A jaka bilelizne pod spod zakladasz chodzi mi o majtki /stringi;) bo moja dupa jakos dziwnie w nich wyglada. Ale kupilam taki odciety w pasie i z koeszeniami moze nie bedzie zle.

Tez mam sporo rzeczy z zalando i do tej pory trafilam.

W temacie urody zamierzam sie poddać mezoterapii czy moze ktos juz robił ? Stracham sie troche ale podobno efekty spektakularne....:eek:

Ja kiedys robilam ale taka z uzyciem igiel. Ale nie na zmarszczki tylko ma blizny po tradziku na to nie podzialalo. Ale na pewno byla cera jedrniejsza. Mam kolezanke dermatologa moge sie zapytac powie mi szczerze.

Ja to chyba se botoks wstrzykne w ta lwia zmarszcze bo kurde nie spodziewalam sie ze zmarszvzki beda mi bardziej przeszkadzac niz pryszcze:/

bratkaf ja mam jeden klasyczny wiązany w pasie i taki dość przylegający do ciala to do niego zakładam.....No wlasnie nie wiem ale chyba normalne gacie? :)Drugi mam luźniejszy bez ramiączek to do niego kupiłam sobie taki bandaż topić i gacie tez nie zwróciłam uwagi jakie.:eek:Faktem jest ze ja nie nosze stringów mam zakaz od ginekologa wiec ubieram raczej normalne majtki do obydwu.:)

(znalazłam tą Twoją zieloną na allegro - kurde dziwnie tam na manekinie leży - ale piekna jest - dziwnie odstaje z tyłu na tyłku)

qrcze wiesz co nie wiem co w Zarze - rok temu kupiłam na pewno z naturalnym bo była metka specjalna ale w tym roku ceny są dużo niższe to chyba wątpie. Na stronie zary sprawdzać trzeba w składach - spradziłam 2-3 i wszystko akryl:rolleyes:

Edytowane przez Magda_lena85