fajna kobieta 09.09.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 W temacie urody zamierzam sie poddać mezoterapii czy moze ktos juz robił ? Stracham sie troche ale podobno efekty spektakularne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.09.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Londos ja z eliksiru na razie Zrezygnowalam bo mnie zeby zaczęły bolec.:lol:Podobno po wypiciu trzeba przepłukać zeby woda wtedy sie pH wyrówna i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 bratka ja mam dwa kombinezony.Uwielbiam!!!!! Jeden kupiony na Zalando.Kilka razy juz kupowałam rożne rzeczy przez Zalando zawsze wszystko ok było. A jaka bilelizne pod spod zakladasz chodzi mi o majtki /stringi;) bo moja dupa jakos dziwnie w nich wyglada. Ale kupilam taki odciety w pasie i z koeszeniami moze nie bedzie zle. Tez mam sporo rzeczy z zalando i do tej pory trafilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.09.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 W temacie urody zamierzam sie poddać mezoterapii czy moze ktos juz robił ? Stracham sie troche ale podobno efekty spektakularne.... Ja kiedys robilam ale taka z uzyciem igiel. Ale nie na zmarszczki tylko ma blizny po tradziku na to nie podzialalo. Ale na pewno byla cera jedrniejsza. Mam kolezanke dermatologa moge sie zapytac powie mi szczerze. Ja to chyba se botoks wstrzykne w ta lwia zmarszcze bo kurde nie spodziewalam sie ze zmarszvzki beda mi bardziej przeszkadzac niz pryszcze:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Hejo Fajna ta czarna,ktora jast na zdjeciu z ta khaki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.09.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Hejka a wg mnie khaki bo ma ładne wykończenie tylko czemu oni takie wielkie futarzane kołnierze do tego robią.... w zarze jest to samo ! A co to za parki ? "by o la la" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Hej hej! Przeziębienie mnie rozłożyło na fitness nie poleciałam zle sie dzien zaczyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 bratkaf ja mam jeden klasyczny wiązany w pasie i taki dość przylegający do ciala to do niego zakładam.....No wlasnie nie wiem ale chyba normalne gacie? :)Drugi mam luźniejszy bez ramiączek to do niego kupiłam sobie taki bandaż topić i gacie tez nie zwróciłam uwagi jakie.:eek:Faktem jest ze ja nie nosze stringów mam zakaz od ginekologa wiec ubieram raczej normalne majtki do obydwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 bratkaf zapytaj koleżanki o ta mezoterapii czy lepsza igłowa czy bezigłowa? Moja kumpela czoło ostrzykiwala sobie kwasem hialuronowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.09.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 serio tak chcecie już majstrowac przy twarzy? przecież do 45 daleko :lol2::lol2: ja się boję igieł itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Magda a sa w Zarze z naturalnym jenotem? :eek:Te znalazłam na Alle... Przymierzam sie juz któryś rok wiec tym razem chyba kupie.;)Mam dwie ale nieocieplane a chce na zimę z kołnierzem wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Mezoterapia jest nieinwazyjna ja tam wole teraz niż pózniej robić bardziej radykalne zabiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Ja dostalam bzika na punkcie naturalnej metody dbania o siebje.biore pomysly z bloga jednej dziewczyny..zaczelam poc dodatkowo pokrzywe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.09.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 (edytowane) (znalazłam tą Twoją zieloną na allegro - kurde dziwnie tam na manekinie leży - ale piekna jest - dziwnie odstaje z tyłu na tyłku)qrcze wiesz co nie wiem co w Zarze - rok temu kupiłam na pewno z naturalnym bo była metka specjalna ale w tym roku ceny są dużo niższe to chyba wątpie. Na stronie zary sprawdzać trzeba w składach - spradziłam 2-3 i wszystko akryl:rolleyes: Edytowane 10 Września 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Magda sprawdziłam na stronie wszystko sztuczne kołnierze....:sick:Mnie wlasnie kusi ta zielona.... Tak dla odmiany bo ile można mieć czarnych kurtek? Edytowane 10 Września 2015 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Londos ja pokrzywy tez pije ale cyklicznie bo podobno po dłuższym spożyciu złe działa na gospodarkę hormonalna u kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.09.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 mnie zielona albo musztardowachociaż fajne są też taki eczozjebiste jak ma Lewandowska albo np błękit. W szafie mam same czarne i granatowe :/Jeszcze ewentualnie szare coś byłoby super/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 No wlasnie....wezmę chyba ta khaki bo czarna zimowa mam Moncler granatowa tez jakas mam ;)Fajna ale za tyle kasy to chyba nie kupiłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.09.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 no ale ten tył ma tak być? dziwnie to wygląda właśnie - na tym zdjęciu co wkleiłaś to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Tył jest dłuższy ;)na manekinie wyglada jak worek ale na tej dziewczynie juz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts