Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja chce drugie i stop\

przy czym no ze tak powiem nie umiem zaskoczyc jak ciągle ktoś w pracy/do pracy/po pracy.

Ale socjal w polsce słaby - albo pracujesz albo dajesz niani albo siedzisz w domu:rolleyes:

i nie lubię stanu ciązy.. mdłości, klęczenia przed wc... 6 miesięcy w poprzedniej wymiotowałam po każdym posiłku:jawdrop:

Dlatego oni nie za bardzo do Polski chcą wszędzie indziej w Europie socjal spory wiec jest sens sie rozmnażać jak norka :p

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

mam nadzieję ze pozytywny

hahhahahahha uważaj bo Fajna może napisac Tobie to samo :p

Fajna myślałam i ze względu na koleżankę twojej siostry i ze względu na to, że wyobrażam sobie ciebie jako polską żonę hollywood:) nie widziałm nigdy twojego zdjęcia, ale taka sobie ciebie jakos wyobrazam, jako bardzo zadbaną babkę:):rolleyes:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

eee no fajna w sumie Bratka ma racje :) pasujesz mi tez na polską żonę Holywood :)

A ja ciążę polecam ;) Moja mała wczoraj skończyła dwa tygodnie, a mi szkoda, bo to chyba moja ostatnia ciąża ;) Chociaż nie mówię "nigdy". Ja w ciąży nie wymiotowałam jak Magda, ale końcówka dała mi do wiwatu. Jestem wręcz zaskoczona swoją fizyczną sprawnością, jaką odzyskałam po porodzie.

hejka

Magda ta zielona parka to balmain z jenotem już w tamtym roku miałam na nią ochotę tylko cena :o

eee nie balmain nie - pod inną firmą jest - tzn na pewno Siwiec i Mannei ma balmain ale ja klikałam pod nazwą co fajna wstawiła i cena nie balmain.

ale to bym chciała http://sklep.ochnik.com/kamizelka-damska-ik105z15-2960.html jestem niska... na białą koszulę i do spodni... no super

właśnie w łodzi chcieli eksmitować ciężarną kobietę z dziećmi

kurna może już lepiej nierobów utrzymywać i niech rodzą te dzieci :lol2:

Renia głupio pisać ale mam taka koleżankę.... 1700 zł macierzyńskiego/ wychowawczego bierze siedzi z dwójka dzieci( 2 lata jedno drugie 7 miesięcy) zapomogę dostaje 300 zł na dziecko jeszcze.Chlop nie pracuje bo i po co? Kurwa żyć nie umierać!!! A ty zapierdalaj na takich....:p