london23 10.09.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 O kurwa Fajna:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ja chce drugie i stop\ przy czym no ze tak powiem nie umiem zaskoczyc jak ciągle ktoś w pracy/do pracy/po pracy. Ale socjal w polsce słaby - albo pracujesz albo dajesz niani albo siedzisz w domu:rolleyes: i nie lubię stanu ciązy.. mdłości, klęczenia przed wc... 6 miesięcy w poprzedniej wymiotowałam po każdym posiłku:jawdrop: Dlatego oni nie za bardzo do Polski chcą wszędzie indziej w Europie socjal spory wiec jest sens sie rozmnażać jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.09.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 ale by jaja były:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 że wyobrażam sobie ciebie jako polską żonę hollywood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 U lala Fajna:wiggle: ale Ci zaslodzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Fajna myślałam i ze względu na koleżankę twojej siostry i ze względu na to, że wyobrażam sobie ciebie jako polską żonę hollywood:) nie widziałm nigdy twojego zdjęcia, ale taka sobie ciebie jakos wyobrazam, jako bardzo zadbaną babkę No teraz to pojechałaś..,, :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.09.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 :jawdrop::jawdrop: mam nadzieję ze pozytywny hahhahahahha uważaj bo Fajna może napisac Tobie to samo Fajna myślałam i ze względu na koleżankę twojej siostry i ze względu na to, że wyobrażam sobie ciebie jako polską żonę hollywood:) nie widziałm nigdy twojego zdjęcia, ale taka sobie ciebie jakos wyobrazam, jako bardzo zadbaną babkę :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: eee no fajna w sumie Bratka ma racje pasujesz mi tez na polską żonę Holywood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.09.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 no serio tak sobie ciebie wyobrażam:) ale bardzo pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Negatywny na szczęście.:pmialam okres po dwoch tygodniach a pózniej prze 1,5 miesiąca w ogóle to test zrobiłam.Teraz kurwa znowu po dwoch tygodniach dostałam:PBylam u gina moze byc od stresu...Babcie mam chora i przeżywam to jak moja matka sie tym stresuje i jak to przezywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Nooo...pasuje ja ulal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Taka ze mnie zona Hollywood jak z koziej dupy trąba :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 10.09.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Fajna to wyjazdy i zmiana klimatu tez mam cyrki z okresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.09.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 hejka Magda ta zielona parka to balmain z jenotem już w tamtym roku miałam na nią ochotę tylko cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Ja byłam przerażona bo całe życie jak w zegarku miałam :oczekam teraz jak mi sie w miarę wyrówna i spirale zakładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 10.09.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 A ja ciążę polecam Moja mała wczoraj skończyła dwa tygodnie, a mi szkoda, bo to chyba moja ostatnia ciąża Chociaż nie mówię "nigdy". Ja w ciąży nie wymiotowałam jak Magda, ale końcówka dała mi do wiwatu. Jestem wręcz zaskoczona swoją fizyczną sprawnością, jaką odzyskałam po porodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.09.2015 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 właśnie w łodzi chcieli eksmitować ciężarną kobietę z dziećmi kurna może już lepiej nierobów utrzymywać i niech rodzą te dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.09.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 hejka Magda ta zielona parka to balmain z jenotem już w tamtym roku miałam na nią ochotę tylko cena eee nie balmain nie - pod inną firmą jest - tzn na pewno Siwiec i Mannei ma balmain ale ja klikałam pod nazwą co fajna wstawiła i cena nie balmain. ale to bym chciała http://sklep.ochnik.com/kamizelka-damska-ik105z15-2960.html jestem niska... na białą koszulę i do spodni... no super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Magda moze ty masz lepsze oko... Czym sie różnią te parki za 400 zł od tych za 850 ? Bo na oko wyglądają identycznie! :jawdrop:Na Allegro oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.09.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Magda moze ty masz lepsze oko... Czym sie różnią te parki za 400 zł od tych za 850 ? Bo na oko wyglądają identycznie! :jawdrop:Na Allegro oczywiście dziewczyny te wszystkie parki na allegro są z chin i niczym się nie różnią jedynie marżą sprzedającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 właśnie w łodzi chcieli eksmitować ciężarną kobietę z dziećmi kurna może już lepiej nierobów utrzymywać i niech rodzą te dzieci Renia głupio pisać ale mam taka koleżankę.... 1700 zł macierzyńskiego/ wychowawczego bierze siedzi z dwójka dzieci( 2 lata jedno drugie 7 miesięcy) zapomogę dostaje 300 zł na dziecko jeszcze.Chlop nie pracuje bo i po co? Kurwa żyć nie umierać!!! A ty zapierdalaj na takich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts