Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czyli już nie jest muzułmaninem:)

ja mam podobne zdanie jak Reni, bać się ich nie boję, ale nie wierzę im i tyle, większość nie przez wojnę ucieka, na zdjęciach pokazują dzieci i kobiety, a w większości to sami faceci przyjeżdżają. Ja już widzę oczami wybraźni te napalone i niedowartościowane kobiety, które będą się jarały jak im taki jeden z drugim komplement pierdo..e

oooo kurde no to nieźle Renia

wiecie mi sie wydaje, ze te co chciały i się zakochaly to dawno poznały swojego Araba na wakacjach w Egipcie czy tam Tunezji ;)

Bratka każda szanujaca się kobieta niae poleci na byle miłe słówko..no idiotki są i będą nor

e no własnie głupie tak jak i psychole są i będa zawsze.

Ja mam na myśli zawsze normalnych :)

wiem, że nie poleci, ale miło słyszeć takie komplementy prawda, jaką to jest się piękną.... a w domu siedzi mąż, który już takich komplementów nie prawi.

Nie chcę generalizować, ja tez bym na coś takiego nie poleciała, fakt są przystojni, albo może inaczej ...oni są po prostu inni, a inność jest podniecająca

fakt są przystojni, albo może inaczej ...oni są po prostu inni, a inność jest podniecająca

inność pewnie tak i to takie "czarowanie"

bo mnie zazwyczaj komplementy po prostu śmieszą i nie pałam do nich jakoś ohhh i ahhh - nie wierzę w ich bezinteresowność;)

ale ciągle uważam, że kobietty zamiast na inność to lecą na co innego... to tak jak obserwuje swoje rówieśniczki :lol2:

Renia oki oki..każdy ma inne podejście do życia ..ja gadam bo lubie gadać,nigdy nie zdradziłam męża ,ale na pewno nie jest moim całym światem inie wiem co będzie kiedyś tyle....

Londka ja Cię serio love hahhaha

na starość zobaczysz w jednym domu starców skończymy :lol2: