london23 11.09.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Super Renia..świetnie kolorystycznie wyszło wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.09.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 czyli już nie jest muzułmaninem:) ja mam podobne zdanie jak Reni, bać się ich nie boję, ale nie wierzę im i tyle, większość nie przez wojnę ucieka, na zdjęciach pokazują dzieci i kobiety, a w większości to sami faceci przyjeżdżają. Ja już widzę oczami wybraźni te napalone i niedowartościowane kobiety, które będą się jarały jak im taki jeden z drugim komplement pierdo..e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.09.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Magda ja w DE poznałam jednego araba....qrka kolana miękkie ..super facet..taki z jajami..no dychać nie mogłam..qrka nie spytałam ile może mieć tych kobiet hahaha....ale fajny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2015 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Laski no ja dziękuję mam swojego i wiecie co wam jeszcze powiem, ostatnio bardzo mocno się przekonałam o tym, powiem brzydko ale kurwa trzeba kochać i szanować to co ma się w domu, serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.09.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Bratka każda szanujaca się kobieta niae poleci na byle miłe słówko..no idiotki są i będą nor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 oooo kurde no to nieźle Renia wiecie mi sie wydaje, ze te co chciały i się zakochaly to dawno poznały swojego Araba na wakacjach w Egipcie czy tam Tunezji Bratka każda szanujaca się kobieta niae poleci na byle miłe słówko..no idiotki są i będą nor e no własnie głupie tak jak i psychole są i będa zawsze. Ja mam na myśli zawsze normalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.09.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 wiem, że nie poleci, ale miło słyszeć takie komplementy prawda, jaką to jest się piękną.... a w domu siedzi mąż, który już takich komplementów nie prawi. Nie chcę generalizować, ja tez bym na coś takiego nie poleciała, fakt są przystojni, albo może inaczej ...oni są po prostu inni, a inność jest podniecająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.09.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Zapomniałam z tego wszystkiego, kocyk się pięknie wkomponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.09.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Renia oki oki..każdy ma inne podejście do życia ..ja gadam bo lubie gadać,nigdy nie zdradziłam męża ,ale na pewno nie jest moim całym światem inie wiem co będzie kiedyś tyle.... ACo to sie stało u Ciebie????? Edytowane 11 Września 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 fakt są przystojni, albo może inaczej ...oni są po prostu inni, a inność jest podniecająca inność pewnie tak i to takie "czarowanie" bo mnie zazwyczaj komplementy po prostu śmieszą i nie pałam do nich jakoś ohhh i ahhh - nie wierzę w ich bezinteresowność ale ciągle uważam, że kobietty zamiast na inność to lecą na co innego... to tak jak obserwuje swoje rówieśniczki Renia oki oki..każdy ma inne podejście do życia ..ja gadam bo lubie gadać,nigdy nie zdradziłam męża ,ale na pewno nie jest moim całym światem inie wiem co będzie kiedyś tyle.... Londka ja Cię serio love hahhaha na starość zobaczysz w jednym domu starców skończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.09.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 hehe ja tak samo Magda, chyba to ten wiek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2015 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Lodnoś nic się nie stało, poprstu jak patrzę na facetów moich koleżanek albo gdybym miała dziś szukać, to coraz częściej myślę ze mam skarb w domu, z wszystkimi wadami ale facet do życia poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2015 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 laski polecam kupcie, idealne szyby, lustra, mycie tylko z wodą http://www.act-natural-sklep.pl/sciereczki-act-natural-scierki/czyscik-do-szyb-act-1006-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.09.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Haha to ja poatrząc na mojego ..uświadamiam się w tym że skończę z Magdą w jednym domu starców hahha:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.09.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Wkleję Wam zaraz fotki sofy i leżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2015 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Haha to ja poatrząc na mojego ..uświadamiam się w tym że skończę z Magdą w jednym domu starców hahha:rotfl: hahahahhaah czyli inaczej niż ja bo ja przy kominku z kawką w domu nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Londoś JEST ZAJEBIŚCIE, ZAJEBISCIE kiedy drewno robisz i kamien zrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.09.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 ulala ale elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 11.09.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 No właśnie jest problem ...bo wyleczyłam się z parkietu..jak się go naoglądałam w DE :o strasznie wygląda w miejscach które się często użytkuje ;)dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 11.09.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 wiesz co to wszystko zależy, ja mam porównanie u mojej mamy parkiet ma z 25 lat i jest w stanie idealnym, nie powiedziałabyś, że jest tak stary, a u mojej teściowej podobnie i jest tragedia, poprzecierany wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts