Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka!!!!

Nadrobiłam na szybko i nie które rzeczy mijałam :D.

Zdjęcia mnie niestety ominęły , no ale taka cena bycia kurą domową :D. W tym roku mnie wzięło , kupiłam garnek do robienie soków i narobiłam soczków na zimę z czego tylko szło :D.Teraz zaprawiam sałatkę z ogórków a w piwnicy czekka na mnie papryka , którą przerobię na przecier paprykowy o na marynowaną :D.

Renia powiem Ci ,że mnie też to co się dzieje przeraża i zmartwię Cię u nas nie jest chrześcijanizm mocno zakorzeniony teraz modne jest nie bycie katolikiem :).

Oprócz imigrantów martwi mnie jeszcze jedna rzecz bo za chwilę u nas na śląsku może nie być ciekawie a wtedy nawet tych emigrantów nie zauważymy .

Renia taki porzadeczek tez lubie :yes: czy Ty te wszystkie kosmetyki uzywasz? jak tak to chyba codziennie inny? :D

Kocyk w pokoju synka tez super wyglada :)

Reszty zdjec nie widzialam wiec sie nie wypowiadam :p

Mirka nie jestes sama :D :lol2:

O chlopcu nie slyszalam bo niedawno do domu wrocilam i ogarniam wszystko ;)

o Fajna dobrze, że wpadłaś. Piszę ci odnośnie mezoterapii. Co do skuteczności to ta igłowa jest skuteczniejsza, bo bardziej inwazyjna, te substancje czynne wnikają po prostu głębiej, w głębszą warstwę skóry. Im jest się młodszym i ma się mniejsze zmarszczki tym oczywiście działa lepiej, im więcej zmarszczek, to nie oszukujmy się dupa pomoże..ale trzeba zrobić kilka zabiegów w zależności od kondycji skóry