fajna kobieta 15.09.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.09.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Hejka, Renia, masz już sprawny telefon? Bo nie wiem, czy mogę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.09.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) Hejka po 4 latach kupiłam w końcu narożnik - i taki w sumie jak miałam kiedys na wizualizacjach i taki jak chciałam - biała/ecri skóra. W sobote będzie to obfoce Edytowane 16 Września 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 16.09.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Hejka, Czy któraś z was zamawiała swojego Kitchen aida ze strony madeinusa . com . pl?Chciałem blender ręczny ten cordless pro sobie zamówić i nie wiem jak u nich z realizacja zamówienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2015 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 hejka proszę http://tse4.mm.bing.net/th?id=OIP.M62113f5f18b848c1436c36386ff9586fo0&pid=15.1 Lolek no ja zamawiałam mojego kitchena, co chcesz dokładnie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.09.2015 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Reni, ty masz roletę uszytą z firany Vivan? Pokażesz zdjęcie? to materiał z ikei ale inny, nie viviany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.09.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Hura, mam wreszcie na dole garderobę! Torebeczki, buciki, kurteczki, wszystko na swoim miejscu Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.09.2015 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Anna gratulacje garderoby...... Renia jaki transport brałaś morski czy lotniczy? (i ile trzeba było czekać na przesyłkę) Dzięki za kawkę ja dziś śpię na siedząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 17.09.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Hejka!!!!!!! Magda czekam na zdjęcia Anna cieszę się ,że w końcu się doczekałaś , u mnie dalej cisza Renia dzięki za kawę , mnie dziś młoda fundowała bezsenną noc .Na dodatek rano wstała przed 6 i stwierdziła ,że będziemy podziwiać wschód słońca:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.09.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Na dodatek rano wstała przed 6 i stwierdziła ,że będziemy podziwiać wschód słońca:bash: Domyślam się, że piękny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Hej laski.Zobaczcie co mi sie ze zmywarka stało.Nie wiem czy to wina złego montażu czy cholera wie co? Nawet nie wiem kogo wezwać do naprawy bo zmywarka działa wiec naprawy nie potrzebuje moze montażystę od mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.09.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jeszcze wam powiem ze pół nocy nie spałam.Rozmawialam wczoraj na Skypie z przyjaciółka mieszka 22 lata w Stockholmie mówiła ze to sie tam teraz dzieje to masakra jakas.Dziwi sie ze tego Polska telewizja nie pokazuje.Uchodzcy napadają na ludzi grabią im domy wchodzą normalnie im do domów do ogrodów wszystko okradają strach i panika jest ogromna pełno policji wszędzie mało tego w tym tygodniu zgwałcili dziewczynkę 10 letnia :bash:Kurwa u nas nikt tego nie pokazuje!!!! Przynajmniej ja nie widziałam w tv.Plakala jak ze mną rozmawiała nie wie co ma robić boi sie wychodzić po zakupy boi sie córkę zostawiać w szkole ogólnie jest okropna panika w całym miescie.Jestem wstrząśnięta po rozmowie z nia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 17.09.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Hej laski.Zobaczcie co mi sie ze zmywarka stało.Nie wiem czy to wina złego montażu czy cholera wie co? Nawet nie wiem kogo wezwać do naprawy bo zmywarka działa wiec naprawy nie potrzebuje moze montażystę od mebli? Fajna jak dla mnie to widać że laminat od płyty odszedł więc reklamacja u stolarza...... Blaty zewnętrzne do zmywarek muszą być specjalnie laminowane bo tam i para i temperatura jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 17.09.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Fajna Lolek ma rację, ewidentnie z reklamacją do stolarza, tak się nie powinno zdarzyć, ja mam też zmywarkę przykręconą do frontu i nic się z nim nie dzieje. To tak raptownie się stało, czy dopiero zauważyłaś. Tak na marginesie mam taką samą zmywarkę Jaki program najczęściej używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.09.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Renia a jeszcze wracając do KA, miałaś jakieś dodatkowe opłaty typu cło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.09.2015 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Hejka!!! Magda gdzie zdjęcia kanapy ?????? Jak wgrasz dzisiaj to nie kasuj do wieczora - proszę .Z ranka jadę do fryzjera a później mam trochę rzeczy do zrobienia. Jutro nareszcie będę miała szafę i komodę w sypialni , do tego na dniach ma zjechać konstrukcja tej naszej" altanki" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.09.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Hejka Magda też czekam na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.09.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Hejka stoi sofa - ale zaczekacie aż stolik będzie? bo bez tak łyso:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2015 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 hejka Magda no nie, pisałaś ze jak sofa wjedzie to foty bedą od razu Lolek już pisałam ze cła nie płaciłam, bo nie sprawdzają wszystkich paczek, tzn nie zatrzymują od oclenia, jeśli paczka nadana od osoby prywatnej to tymbardziej, a ta dziewczyna tak wysyła, ale zadzwoń do niej, ona jest polką i pogadaj, naprawde ci pomorze Fajna bo telewizja nie chce wywolać strachu w imię solidarności europejskiej, tylko chuj nam z tego jak będziemy europą islamską, ja nawet nie boje się terroryzmu bo on dziś jest wszędzie, tylko islamizacji europy, tego ze to nie roby, i bedą nam narzucać swoją wiarę, nasze wnuki bedą się modlić w meczetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.09.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Renia Zołzo !!! widziałaś jakiej jakości mam foty z komórki :P:P a tu same estetki wczoraj ugotowałam barszcz (wigilijny) dziś idę poszukiwac dynie... i tak sobie myslę "jakie Diana ma w tym roku poduszki na święta" :lol2::lol2: uwielbiam świąteczny klimat hahhahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts