Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze wam powiem ze pół nocy nie spałam.Rozmawialam wczoraj na Skypie z przyjaciółka mieszka 22 lata w Stockholmie mówiła ze to sie tam teraz dzieje to masakra jakas.Dziwi sie ze tego Polska telewizja nie pokazuje.Uchodzcy napadają na ludzi grabią im domy wchodzą normalnie im do domów do ogrodów wszystko okradają strach i panika jest ogromna pełno policji wszędzie mało tego w tym tygodniu zgwałcili dziewczynkę 10 letnia :bash:Kurwa u nas nikt tego nie pokazuje!!!! Przynajmniej ja nie widziałam w tv.Plakala jak ze mną rozmawiała nie wie co ma robić boi sie wychodzić po zakupy boi sie córkę zostawiać w szkole ogólnie jest okropna panika w całym miescie.Jestem wstrząśnięta po rozmowie z nia.... :sick:

Hej laski.Zobaczcie co mi sie ze zmywarka stało.Nie wiem czy to wina złego montażu czy cholera wie co? Nawet nie wiem kogo wezwać do naprawy bo zmywarka działa wiec naprawy nie potrzebuje moze montażystę od mebli?:bash:

Fajna jak dla mnie to widać że laminat od płyty odszedł więc reklamacja u stolarza...... Blaty zewnętrzne do zmywarek muszą być specjalnie laminowane bo tam i para i temperatura jest.

Fajna Lolek ma rację, ewidentnie z reklamacją do stolarza, tak się nie powinno zdarzyć, ja mam też zmywarkę przykręconą do frontu i nic się z nim nie dzieje. To tak raptownie się stało, czy dopiero zauważyłaś.

Tak na marginesie mam taką samą zmywarkę:) Jaki program najczęściej używasz?

Hejka!!!

Magda gdzie zdjęcia kanapy ??????

Jak wgrasz dzisiaj to nie kasuj do wieczora :)- proszę :).Z ranka jadę do fryzjera a później mam trochę rzeczy do zrobienia.

Jutro nareszcie będę miała szafę i komodę w sypialni :D, do tego na dniach ma zjechać konstrukcja tej naszej" altanki" :D .:wiggle:

hejka

Magda no nie, pisałaś ze jak sofa wjedzie to foty bedą od razu

Lolek już pisałam ze cła nie płaciłam, bo nie sprawdzają wszystkich paczek, tzn nie zatrzymują od oclenia, jeśli paczka nadana od osoby prywatnej to tymbardziej, a ta dziewczyna tak wysyła, ale zadzwoń do niej, ona jest polką i pogadaj, naprawde ci pomorze

Fajna bo telewizja nie chce wywolać strachu w imię solidarności europejskiej, tylko chuj nam z tego jak będziemy europą islamską, ja nawet nie boje się terroryzmu bo on dziś jest wszędzie, tylko islamizacji europy, tego ze to nie roby, i bedą nam narzucać swoją wiarę, nasze wnuki bedą się modlić w meczetach