reni1980 25.09.2015 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 powiem tak co do mebli ok, nie moge powiedzieć złego słowa, jestem bardzo zadowolona, co do montażu to było róznie, zależy na jaki salon trafisz i kto bedzie to składał, dzis jest ok ale stałam nad nimi, nawet moj maż przycinał blendy bo nie mieli właściwej piły, ale to dwie różne sprawy, kuchnia jako meble przyjezdza z fabryki w całości, każdy korpus jest zapakowany w całosci, meble super dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.09.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 powiem tak co do mebli ok, nie moge powiedzieć złego słowa, jestem bardzo zadowolona, co do montażu to było róznie, zależy na jaki salon trafisz i kto bedzie to składał, dzis jest ok ale stałam nad nimi, nawet moj maż przycinał blendy bo nie mieli właściwej piły, ale to dwie różne sprawy, kuchnia jako meble przyjezdza z fabryki w całości, każdy korpus jest zapakowany w całosci, meble super dla mnie No właśnie mam ogromny stres związany z montażem. Nie wyobrażam sobie żeby coś poszło nie tak za taką kasę. Salon niby polecony, ale i tak mam stres. AGD też od nich kupowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.09.2015 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 no na montaż to chyba nie masz wpływu, zależy kto ci sie trafi, sprzet kupowałam sama, u nich drogo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.09.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 no na montaż to chyba nie masz wpływu, zależy kto ci sie trafi Będziemy oboje w domu sprzet kupowałam sama, u nich drogo było A ja brałam u nich bo po odliczeniu kosztów montażu i doliczeniu rabatu na meble wyszło na to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dziś zagłosowane, wczoraj zapomniałam, nie miał kto przypomnieć niestety jest hakerstwo w glosowaniu u pani prowadzacej... od wczoraj Madzia prowadzac 200glosami spadla na 2 miejsce...ale Pani z 1 miejsca niezle wymiata roznica ... z minuty na minute przybywa po kilkadziesiat glosow wiecej... nie dawno bylo 2500 roznicy..pozniej o kolejne 200 wiecej i teraz zas wiecej.. Napisalam do organizatorek, bo moim zdaniem jest to "oszustwo". Zbyt bardzo widoczne poza tym mam skany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Co do kuchni... do mnie meble tez przyjechaly gotowe jak u Reni... ale... no wlasnie..mialam juz 2 reklamacje i szykuje sie trzecia guuuzik mnie obchodzi co sobie o mnie mysla, wydalam zbyt duzo pieniedzy na szafki by mi zostawiali bubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.09.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Hejka, ostatnio mało mnie na forum, nawrót przeziębienia i pełno pracy spowodowały, że się nie udzielałam. Melisa mam takie same zdanie, też mi się wydaje, że to jakiś przekręt, z tym głosowaniem. Ciekawa jestem, czy weryfikowane są maile, bo może można wpisać cokolwiek, zmyślić dane i głos jest dodawany:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 z jednego IP sa brane glosy...wiec jesli masz 2 emaile to sie nie uda z tego samego IP wyslac.. probowalam. moim zdaniem haker macza w tym palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.09.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 a ja przed chwila zrobilam tak, ze wpisalam cokolwiek by sprawdzic i wyslalo mi z jednego komputera 3x. Cos jest nie tak z tym systemem Ja mam tylko jednego maila, wiec prosilam meza by wysylal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 a ja przed chwila zrobilam tak, ze wpisalam cokolwiek by sprawdzic i wyslalo mi z jednego komputera 3x. Cos jest nie tak z tym systemem Ja mam tylko jednego maila, wiec prosilam meza by wysylal u mnie takie info : "W ciągu ostatniej doby oddano już głos. Zagłosuj ponownie po upływie 24h od poprzedniego głosowania." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.09.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Siemka ale dziś zimno - a ja baletki bez skarpeto-rajstopek z tym glosowaniem to podobnie na plac zabaw nivea było - zakłada się pule maili z liczbą i z automatu glosuje.... a IP można mieć zmienne. Chamstwo ale nie wiem czy da się z tym walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.09.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 ale pewnie z tego samego maila, a ja wymyśliłam maila i przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 25.09.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) głosowałam wczoraj wieczorem i teraz wpisując dane typu skhfsiuhf głos został zaliczony i drugi raz też poszło więc przypuszczam,że można do bólu Edytowane 25 Września 2015 przez Casuall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.09.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 no za czwartym razem już nie przeszło:) ale mimo wszystko coś jest nie tak z tym systemem i kto wie jak to obejść ma tyle głosów ile ma, to jest Polska właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.09.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Napisalam do organizatorek, bo moim zdaniem jest to "oszustwo". Zbyt bardzo widoczne poza tym mam skany I bardzo dobrze!! Ciekawe czy i co odpiszą. Co do kuchni... do mnie meble tez przyjechaly gotowe jak u Reni... ale... no wlasnie..mialam juz 2 reklamacje i szykuje sie trzecia guuuzik mnie obchodzi co sobie o mnie mysla, wydalam zbyt duzo pieniedzy na szafki by mi zostawiali bubel Też masz Wolsztyn?? Mnie się zdawało, że u Ciebie Ikea, coś źle przeczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.09.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 ale pewnie z tego samego maila, a ja wymyśliłam maila i przeszło z innego.. i do kilku dni nie dam rady wiecej niz 1 raz Madzik, moze zamowic CI skarpetki?? bedzie cieplej w nozki http://img.szafa.pl/ubrania/0/012590044/1351956410/skarpety-welniane-luzne-szukam-pilnie.jpg albo takie http://weselnybox.pl/files/2012-12-08/50c3998da02ca.png majteczki tez http://img.szafa.pl/ubrania/1/007007621/1314629532/welniane-spodenki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 25.09.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 bratka u mnie poszło po zresetowaniu neta, więcej nie próbuję, bo to nieuczciwe, szkoda, że inni tak nie uważają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 25.09.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 spodenki i skarpeteczki świeetne:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.09.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 majtki hahhahaha o nieeee na pewno drapia po tyłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts