Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

powiem tak co do mebli ok, nie moge powiedzieć złego słowa, jestem bardzo zadowolona, co do montażu to było róznie, zależy na jaki salon trafisz i kto bedzie to składał, dzis jest ok ale stałam nad nimi, nawet moj maż przycinał blendy bo nie mieli właściwej piły, ale to dwie różne sprawy, kuchnia jako meble przyjezdza z fabryki w całości, każdy korpus jest zapakowany w całosci, meble super dla mnie

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

powiem tak co do mebli ok, nie moge powiedzieć złego słowa, jestem bardzo zadowolona, co do montażu to było róznie, zależy na jaki salon trafisz i kto bedzie to składał, dzis jest ok ale stałam nad nimi, nawet moj maż przycinał blendy bo nie mieli właściwej piły, ale to dwie różne sprawy, kuchnia jako meble przyjezdza z fabryki w całości, każdy korpus jest zapakowany w całosci, meble super dla mnie

No właśnie mam ogromny stres związany z montażem.

Nie wyobrażam sobie żeby coś poszło nie tak za taką kasę.

Salon niby polecony, ale i tak mam stres.

AGD też od nich kupowałaś??

Dziś zagłosowane, wczoraj zapomniałam, nie miał kto przypomnieć :sick:

niestety jest hakerstwo w glosowaniu u pani prowadzacej... od wczoraj Madzia prowadzac 200glosami spadla na 2 miejsce...ale Pani z 1 miejsca niezle wymiata roznica ... z minuty na minute przybywa po kilkadziesiat glosow wiecej... nie dawno bylo 2500 roznicy..pozniej o kolejne 200 wiecej i teraz zas wiecej..

Napisalam do organizatorek, bo moim zdaniem jest to "oszustwo". Zbyt bardzo widoczne :sick:

poza tym mam skany :p

Hejka,

ostatnio mało mnie na forum, nawrót przeziębienia i pełno pracy spowodowały, że się nie udzielałam.

Melisa mam takie same zdanie, też mi się wydaje, że to jakiś przekręt, z tym głosowaniem. Ciekawa jestem, czy weryfikowane są maile, bo może można wpisać cokolwiek, zmyślić dane i głos jest dodawany:/

a ja przed chwila zrobilam tak, ze wpisalam cokolwiek by sprawdzic i wyslalo mi z jednego komputera 3x. Cos jest nie tak z tym systemem

Ja mam tylko jednego maila, wiec prosilam meza by wysylal

u mnie takie info :

"W ciągu ostatniej doby oddano już głos. Zagłosuj ponownie po upływie 24h od poprzedniego głosowania."

Napisalam do organizatorek, bo moim zdaniem jest to "oszustwo". Zbyt bardzo widoczne :sick:

poza tym mam skany :p

I bardzo dobrze!!

Ciekawe czy i co odpiszą.

Co do kuchni... do mnie meble tez przyjechaly gotowe jak u Reni...

ale... no wlasnie..mialam juz 2 reklamacje i szykuje sie trzecia :p

guuuzik mnie obchodzi co sobie o mnie mysla, wydalam zbyt duzo pieniedzy na szafki by mi zostawiali bubel :p

Też masz Wolsztyn?? Mnie się zdawało, że u Ciebie Ikea, coś źle przeczytałam.

ale pewnie z tego samego maila, a ja wymyśliłam maila i przeszło

z innego.. i do kilku dni nie dam rady wiecej niz 1 raz :)

Madzik, moze zamowic CI skarpetki?? bedzie cieplej w nozki

http://img.szafa.pl/ubrania/0/012590044/1351956410/skarpety-welniane-luzne-szukam-pilnie.jpg

albo takie

http://weselnybox.pl/files/2012-12-08/50c3998da02ca.png

majteczki tez :D

http://img.szafa.pl/ubrania/1/007007621/1314629532/welniane-spodenki.jpg