Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

słuchajcie co wam opowiem

wczoraj gramy z mężem i dziećmi w monopoly, zabawa przednia ale około 20 moje dzieci już podniecone tym zaćmieniem księżyca, córka lata od okna do okna jakby już to miało nadejść, nawet (nie wiem po jaką cholerę) kurwa otworzyła drzwi wejsciowe, po chwili zamknęła i wróciła do gry, siedzimy dalej przy stole, nagle jak mu tu kurwa koło głowy cos leci wielkiego, to kurwa ptak, musiał wlecieć jak te drzwi otworzyła, jeden wielki krzyk, nie wiadomo co robić a ten ptak lata i sra mi po ścianach chyba kurwa ze strachu, chyba z pół goidziny lataliśmy za nim z ręcznikami, bo jak go kurwa wyrzucić z domu :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: osrał kilka ścian i maż go złapał w ręcznik i poleciał przez okno :)

słuchajcie co wam opowiem

wczoraj gramy z mężem i dziećmi w monopoly, zabawa przednia ale około 20 moje dzieci już podniecone tym zaćmieniem księżyca, córka lata od okna do okna jakby już to miało nadejść, nawet (nie wiem po jaką cholerę) kurwa otworzyła drzwi wejsciowe, po chwili zamknęła i wróciła do gry, siedzimy dalej przy stole, nagle jak mu tu kurwa koło głowy cos leci wielkiego, to kurwa ptak, musiał wlecieć jak te drzwi otworzyła, jeden wielki krzyk, nie wiadomo co robić a ten ptak lata i sra mi po ścianach chyba kurwa ze strachu, chyba z pół goidziny lataliśmy za nim z ręcznikami, bo jak go kurwa wyrzucić z domu :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: osrał kilka ścian i maż go złapał w ręcznik i poleciał przez okno :)

jesooooooooooo padłam :rotfl::rotfl::rotfl:

Litości, ja dziś przetrącona lekko jestem, nie mogę się śmiać, ruszać itp. a Wy tak tu dowalacie od rana :rotfl::rotfl::rotfl:

Ja robiłam sama zagłówek,jakoś znudził mi się i mam dość tego kurzu na nim:mad:uuuuu

Tak się zastanawiałam jak będę czyścić ten zagłówek, myślałam, że może odkurzyć się da. To drewniane albo metalowe pewnie praktyczniejsze. Ale fajnie byłoby oprzeć plecy o coś miękkiego przy czytaniu, poduchy to zawsze się zsuwają :(

Renia współczuję sytuacji, (swoją drogą fajnie to musiało z boku wyglądać :rotfl:)

do nas raz weszła mysz, dobrze, że dzieci w domu były to ją wyprowadziły, bo ja na stole hahahha.

Hejka Renia

Hejka Londi

Hejka Madzia

Hejka Pusia

:lol2::lol2::lol2:

iiiii zaraz bedzie

Hejka Mirkamis :lol2:

Hejka Lolek

Hejka Casuall

Hejka Piekna

Hejka Anna-Maria

Hejka Lolek

Hejka Women

Hejka Diana

Hejka Tomkowa...

Kurdeee o kim zapomnialam??

Przywołałaś mnie Mel więc hejka wszystkim :bye::bye::bye:

bo wlazlam jak ciele jakieś ;)

Hejka WSZYSTKIM (żeby nie było) :D

Ja nie czytam w sypialni,więc u mnie kompletnie nie potrzeny zagłówek, tv też nie mamy...

Oboje bardzo dużo czytamy i zagłówek ze wszech miar wskazany, ale nie tapicerowany, nie przy takiej ilości futer w domu, już to przerabialiśmy ;)

Hejka WSZYSTKIM (żeby nie było) :D

Oboje bardzo dużo czytamy i zagłówek ze wszech miar wskazany, ale nie tapicerowany, nie przy takiej ilości futer w domu, już to przerabialiśmy ;)

Drewniany, metalowy? I co zrobić żeby poduchy się nie zsuwały? Chyba, że Ci to nie przeszkadza?

Drewniany, metalowy? I co zrobić żeby poduchy się nie zsuwały? Chyba, że Ci to nie przeszkadza?

Drewniany będzie (łóżko bukoweHesler High z Visby).

Nie wiem co robić, żeby się nie zsuwały, nie wiercić się?? Chyba mi nie przeszkadza :no: Łóżko duże będzie więc chyba poduchy nie będą na podłogę wypadać.