reni1980 28.09.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 chyba słońce świeciło mocno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.09.2015 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 słuchajcie co wam opowiem wczoraj gramy z mężem i dziećmi w monopoly, zabawa przednia ale około 20 moje dzieci już podniecone tym zaćmieniem księżyca, córka lata od okna do okna jakby już to miało nadejść, nawet (nie wiem po jaką cholerę) kurwa otworzyła drzwi wejsciowe, po chwili zamknęła i wróciła do gry, siedzimy dalej przy stole, nagle jak mu tu kurwa koło głowy cos leci wielkiego, to kurwa ptak, musiał wlecieć jak te drzwi otworzyła, jeden wielki krzyk, nie wiadomo co robić a ten ptak lata i sra mi po ścianach chyba kurwa ze strachu, chyba z pół goidziny lataliśmy za nim z ręcznikami, bo jak go kurwa wyrzucić z domu :rotfl::rotfl::rotfl: osrał kilka ścian i maż go złapał w ręcznik i poleciał przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 słuchajcie co wam opowiem wczoraj gramy z mężem i dziećmi w monopoly, zabawa przednia ale około 20 moje dzieci już podniecone tym zaćmieniem księżyca, córka lata od okna do okna jakby już to miało nadejść, nawet (nie wiem po jaką cholerę) kurwa otworzyła drzwi wejsciowe, po chwili zamknęła i wróciła do gry, siedzimy dalej przy stole, nagle jak mu tu kurwa koło głowy cos leci wielkiego, to kurwa ptak, musiał wlecieć jak te drzwi otworzyła, jeden wielki krzyk, nie wiadomo co robić a ten ptak lata i sra mi po ścianach chyba kurwa ze strachu, chyba z pół goidziny lataliśmy za nim z ręcznikami, bo jak go kurwa wyrzucić z domu :rotfl::rotfl::rotfl: osrał kilka ścian i maż go złapał w ręcznik i poleciał przez okno jesooooooooooo padłam :rotfl: Litości, ja dziś przetrącona lekko jestem, nie mogę się śmiać, ruszać itp. a Wy tak tu dowalacie od rana :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 :rotfl::rotfl:.....ooo...cholercia...haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.09.2015 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 powiem wam takie mało w sumie gówno, bo ptak mały a taki kurwa strach w oczach :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 bo ptak mały a taki kurwa strach w oczach :rotfl::rotfl: ale u Was czy u ptaka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.09.2015 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 i on i my :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 28.09.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ja robiłam sama zagłówek,jakoś znudził mi się i mam dość tego kurzu na nim:mad:uuuuu Tak się zastanawiałam jak będę czyścić ten zagłówek, myślałam, że może odkurzyć się da. To drewniane albo metalowe pewnie praktyczniejsze. Ale fajnie byłoby oprzeć plecy o coś miękkiego przy czytaniu, poduchy to zawsze się zsuwają Renia współczuję sytuacji, (swoją drogą fajnie to musiało z boku wyglądać ) do nas raz weszła mysz, dobrze, że dzieci w domu były to ją wyprowadziły, bo ja na stole hahahha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 28.09.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Hejka Renia Hejka Londi Hejka Madzia Hejka Pusia :lol2: iiiii zaraz bedzie Hejka Mirkamis Hejka Lolek Hejka Casuall Hejka Piekna Hejka Anna-Maria Hejka Lolek Hejka Women Hejka Diana Hejka Tomkowa... Kurdeee o kim zapomnialam?? Przywołałaś mnie Mel więc hejka wszystkim :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 28.09.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ja nie czytam w sypialni,więc u mnie kompletnie nie potrzeny zagłówek, tv też nie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.09.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Renia powiadaja ze jak ptak na Ciebie nasra to bedziesz miala szczescie... Jeeeeeeessssssso ale bedziecie bogaci :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.09.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Że WHAT ?!a samochód się liczy?bo mam wiecznie osrany :\ Mel ja też będę bogata? Dobry wieczór tak w ogóle, bo wlazlam jak ciele jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.09.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 nie moje auto tez czesto od mew.... Bry wieczor:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.09.2015 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 bo wlazlam jak ciele jakieś Hejka WSZYSTKIM (żeby nie było) Ja nie czytam w sypialni,więc u mnie kompletnie nie potrzeny zagłówek, tv też nie mamy... Oboje bardzo dużo czytamy i zagłówek ze wszech miar wskazany, ale nie tapicerowany, nie przy takiej ilości futer w domu, już to przerabialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2015 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 hejka http://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.Md60bda38c4e609729a81e755348c4411o0&pid=15.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.09.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Hejka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 29.09.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Hejka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Casuall 29.09.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Hejka WSZYSTKIM (żeby nie było) Oboje bardzo dużo czytamy i zagłówek ze wszech miar wskazany, ale nie tapicerowany, nie przy takiej ilości futer w domu, już to przerabialiśmy Drewniany, metalowy? I co zrobić żeby poduchy się nie zsuwały? Chyba, że Ci to nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.09.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Drewniany, metalowy? I co zrobić żeby poduchy się nie zsuwały? Chyba, że Ci to nie przeszkadza? Drewniany będzie (łóżko bukoweHesler High z Visby). Nie wiem co robić, żeby się nie zsuwały, nie wiercić się?? Chyba mi nie przeszkadza Łóżko duże będzie więc chyba poduchy nie będą na podłogę wypadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.09.2015 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 jakie łóżko daj linka albo foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts